Προς το περιεχόμενο

Εγκαίνια 4 νέοι κωτσόβολοι Πέμπτη 22 Ιουλίου

Captain Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πήγα στην Κηφισίας πριν μία ώρα και πήρα την 47" LG LD750 στα 699 ευρώ +17 μεταφορικά.

Περίμενα να την πάρω και τελικά μου έκατσε αυτή η προσφορά.:-)

Θα την έχω την τρίτη. 790 έχει βάσει skroutz.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως που πήγα και έριξα μια ματιά για ένα Epson πολυμηχανημα και ένα canon που έχω δει Πλαισιο και Saturn τα είχε πολύ ακριβοτερα.Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχολείται κανείς με αυτή την αλυσίδα γιατί απλά είναι η ακριβοτερη απ όλες όπως και η θυγατρική electroword που έκλεισε

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αν δεν υπήρχαν τα εγκαίνια, δεν υπήρχε περίπτωση να ψωνίσω από Κωτσόβολο που εκτός από καμία προσφορά φυλλαδίου... είναι πανάκριβος!

Απιστευτη μουφα στην Πειραιως (ΚΑΜΙΑ προσφορα της προκοπης),πηγε φιλος...:mad:

επρεπε να ρωτησει τους πωλητες...ακομη και για demo που ειπα

μιας και από Αμπελόκηπους να σας πω για το φυλλάδιο. δεν έχω πάει κατάστημα ακόμα..

Schaub Lorenz dvd playr 20398 από 31 μόνο 19,90

εεε οχι κ προσφορα!! Το 20398 ειναι αυτο που βγαζουν κατα διαστήματα 10ευρα! Οσο το πηρα εγω απο την ελεκτρο!

εεε οχι κ προσφορα!! Το 20398 ειναι αυτο που βγαζουν κατα διαστήματα 10ευρα! Οσο το πηρα εγω απο την ελεκτρο!

εννοώ προσφορά με βάση το φυλλάδιο τους.

από κει και πέρα αν αξίζει ή όχι ο καθένας κρίνει..

+1!!! Εγώ που το είχα πάρει στα 15 ευρώ από παλαιότερη προσφορά του electroworld θεωρώ ότι το πήρα...πανάκριβα. Οχι να δώσω και 19,90!!! Πάντως στη Συγγρού που πήγα χθες είχε καμιά κατοσταριά dvd player aki(!) στα 10 ευρώ.

• Moderators
... Πάντως στη Συγγρού που πήγα χθες είχε καμιά κατοσταριά dvd player aki(!) στα 10 ευρώ.

Χμμμμ, μηπως ειναι η γνωστη μαρκα mitsot-aki που το βαζεις στην πριζα και... μπαμ;!! (αλλιως "να σου καει το βιντεο...", εεεε το dvd ηθελα να πω)

:-)

Χμμμμ, μηπως ειναι η γνωστη μαρκα mitsot-aki που το βαζεις στην πριζα και... μπαμ;!! (αλλιως "να σου καει το βιντεο...", εεεε το dvd ηθελα να πω)

:-)

ακριβως!

εχω 3-4 "χαλασμενα" dvd απο παλια εγκαίνεια Κωτσό-electroworld...

Μολις τα κουνησεις λιγο (σε off κατασταση φυσικα), μετά παύουν να διαβάζουν τα δισκάκια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...