apoel1926 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Πρώτα να αναφέρω ότι το psu και γενικά το pc είναι 5-6 χρονών και πιθανόν το psu να είναι κανένα φτηνιάρικο (δεν το έστησα εγώ και δεν ξέρω). Ας πάρουμε τα γεγονότα με την σειρά μήπως και μπορέσετε να κάνετε μια νεκροψία του psu το pc ήταν ανοιχτό για 4-5 ώρες, το κλείνω και μετά από κανένα πεντάλεπτο-δεκάλεπτο... ακούω κάτι κτυπήματα (λες και παίρνεις τις παντούφλες και κτυπάς το πάτωμα ) αλλά μέχρι να καταλάβω ότι είναι από το pc (ακούστηκαν 3-4 σε διάστημα λίγων λεπτών), και μετά βλέπω το psu να καίγεται κυριολεκτικά, φαινόταν η φλόγα της φωτιάς. Εντάξυ ευτυχώς δεν απλόθηκε αλλού η φωτιά εχτός από το pc και όλα μια χαρά τώρα, λίγος καπνός μόνο. Τί μπορεί να φταίει?
Nik.K Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Εφοσον δεν ειχες υπερταση και εφοσον το συστημα δεν νομιζω να ειναι απαιτητικο μαλλον το τροφοδοτικο παρεδωσε πνευμα....Γενικα 5-6 χρονια για ενα τροφοδοτικο ειδικα φτηνο ειναι πολλα.
Roger Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 5-6 χρονια με τροφοδοτικο του κιλου?Αρχοντας εισαι,μην το πεις ουτε του παππα. Περα απο την πλακα πιθανον να κολλησε ο ανεμιστηρας χωρις να το παρεις χαμπαρι,και να μην ψυχοταν απο πουθενα.Ανεμιστηρακια κολλανε και στα 3 χρονια χωρις καμμια συντηρηση,οποτε σκεψου τα χρονια που το ειχες
apoel1926 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 και όταν "παραδίδει πνεύμα" ένα τροφοδοτικό πρέπει να κινδυνεύει το σπίτι με πυρκαγιά?
Nik.K Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Ε καλα δεν εχει και τοσα να καψει σε ενα κουτι μην φοβασαι
apoel1926 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Ε καλα δεν εχει και τοσα να καψει σε ενα κουτι μην φοβασαι λες? εγώ όπως το είδα ήταν θέμα χρόνου να πάρει φωτιά και το γραφείο
Nik.K Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Σπανια η φωτια φευγει απο το τροφοδοτικο, αν μπορεις να πεις φωτια κατι που κραταει μερικα δευτερολεπτα. Αν βεβαια εισαι ατυχος πολυ και σου τυχει ολα ειναι πιθανα.
SOWHAT Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Σαν πολύ ψύχραιμοι είστε μερικοί μερικοί εδώ μέσα! Αν είναι δυνατόν! Λες και δνε μπορεί να καεί το σπίτι κανενός με τέτοια περιστατικά! Εγώ παντως προτείνω να ζητήσεις αποζημίωση από την εταιρεία! Αλλά ξέχασα... Αν ήταν κανένα iphone που επιανε φωτιά, θα τρέχατε σαν τρελλοί για αποζημιώσεις... Τώρα που είναι "no name"(λες και υπάρχουν no name προϊόντα...δηλαδή αύριο βγάζω και εγώ ένα αγνώστου μάρκας και το πουλάω στην αγορά για χρήση σε συναρμολόγηση υπολογιστών...ντοίγκ) λέτε "δεν πειράζει"..."ευτυχώς που δεν κάηκε το γραφείο", "σιγά μην καιγόταν το γραφείο"...και όλα μέλι γάλα....
Nik.K Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 6 χρονια το εχει, πια αποζημιωση ? Φυσικη φθορα ειναι πλεον. Ακομα και τα καλυτερα τροφοδοτικα Δεν εχουν πανω απο 5 χρονια Εγγυηση. Και φυσικα υπαρχουν name προιοντα, μην συγχεεις το Που κατασκευαζεται κατι με το αν ειναι η οχι επωνυμο.
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Παλικάρια και στα επώνυμα προϊόντα μπορεί να συμβεί το ίδιο.Πρίν από 2 χρόνια μου έσκασε το Enermax 620 W το οποίο είχα στο προηγούμενο PC σε λιγότερο από 10 μήνες από την αγορά.Ευτυχώς που δεν "πήρε" και τίποτε άλλο μαζί
Roger Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Σαν πολύ ψύχραιμοι είστε μερικοί μερικοί εδώ μέσα! Αν είναι δυνατόν! Λες και δνε μπορεί να καεί το σπίτι κανενός με τέτοια περιστατικά! Εγώ παντως προτείνω να ζητήσεις αποζημίωση από την εταιρεία! Αλλά ξέχασα... Αν ήταν κανένα iphone που επιανε φωτιά, θα τρέχατε σαν τρελλοί για αποζημιώσεις... Τώρα που είναι "no name"(λες και υπάρχουν no name προϊόντα...δηλαδή αύριο βγάζω και εγώ ένα αγνώστου μάρκας και το πουλάω στην αγορά για χρήση σε συναρμολόγηση υπολογιστών...ντοίγκ) λέτε "δεν πειράζει"..."ευτυχώς που δεν κάηκε το γραφείο", "σιγά μην καιγόταν το γραφείο"...και όλα μέλι γάλα.... Φιλε μου καπου τα εχεις μπερδεψει.Αν κολλησε ο ανεμιστηρας,απο τριχες σκονες κατσαριδες και ποντικια,ποια αντιπροσωπεια ειναι αυτη που θα σε αποζημιωσει?Γιατι πιστευεις οτι υπαρχει τετοια διαφορα τιμων στα τροφοδοτικα και διαφορετικες ποιοτητες?Ενα καλο τροφοδοτικο αν καταλαβει οτι εχει κολλησει ο ανεμιστηρας και υπερθερμανθει σβηνει και δεν παιρνει τιποτα φωτια.
sot78 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Τα σκασιματα που άκουσες ήταν απο πυκνωτές μπορεί και απο καμιά δίοδο.Πρέπει να βρώμαγε έντονα έ?Τα πιο ευπαθή στα ηλεκτρονικά γενικα είναι οι πυκνωτές (η λειτουργια τους και οι ανοχές τους μειώνονται συνεχώς) αφου αυτοί παραδίνουν το πνεύμα πρώτοι και τρώνε το μεγαλύτερο ζόρη κυρίως σε ότι εχει σχέση με τροφοδοτίκα.
kwstas_pap Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 και σε μένα είχε τύχει να αρπάξει φωτιά.. λογικό ήταν.. αυτός που το είχε δεν το είχε καθαρίσει ποτέ μετά από 5 χρόνια.. και δεν είναι τόσο τα χρόνια όσο το που το έχεις.. αν μαζεύονται πολλές σκόνες, κλωστές , λογικό είναι να γίνει το κακό.. ακόμα και το αρκουδίσιον που είναι έξω στο μπαλκόνι καλό είναι να του ρίχνεται καμιά ματιά μια φορά το χρόνο.δεν ξέρεις τι μπορεί να βρεις μέσα που μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα..
Roger Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 'H μπορει στο τροφοδοτικο σου να ξεκουραζοταν κατι τετοιο . Μεγαλυτερο μπαμ δεν θα ειχες ξανακουσει
apoel1926 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Πρέπει να βρώμαγε έντονα έ? ναι Για το καθαρισμό που λέτε έχετε δίκαιο καθώς δεν του έδινα καθόλου σημασία (δεν το χρησιμοποιώ εγώ αυτό το pc)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.