kondan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Καλησπερα σε ολους, το προβλημα που αντιμετωπιζω, ειναι νομιζω δυσκολο, και ειλικρινα ελπιζω να με βοηθησετε. Εχω στην δουλεια μου 8 security cameras με ενα καταγραφικο. Δεν εχω static ip, ομως μεσω του site http://www.no-ip.com και εφοσον εχω ανοιχτο το pc, "δινει" στο καταγραφικο μια σταθερη ip την οποια μπορω να παρακολουθω μεσω μιας διευθυνσης http://www.example.no-ip.info:2538 ας πουμε. Για να μπορω να τις παρακολουθω ομως, επρεπε να μπαινω ΜΟΝΟ απο Internet explorer και μονο εφοσον στις ρυθμισεις ειχα απενεργοποιησει τον αποκλεισμο active x plaugins, γιατι ειδαλλως ο explorer εβλεπε κατι επικυνδυνο και δεν μου επετρεπε να προχωρησω. Προσφατα αποφασισα μετα απο μια 15ετη πορεια στα pcs (με ολα τα συν και τα πλην), να μαθω τον θαυμαστο κοσμο των mac (κατι για το οποιο ευγνωμωνω τον εαυτο μου μιας και εχω παθει πλακα με την ποιοτητα κατασκευης, την αξιοπιστεια και την ταχυτητα των mac), και ετσι αγορασα εναν macbook pro απο αμερικη σε ενα ταξιδι που πηγα. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης: Μπορω να βλεπω τις καμερες μου , μεσα απ τον mac, ειτε με firefox ειτε με safari, ειτε με καποιο αλλο προγραμμα ξεχωριστο που να ειναι για αυτη την δουλεια? Μπορω να απενεργοποιησω αντιστοιχα τα active χ στον mac? Ξερω πως ειναι πολυ εξιδεικευμενο αυτο που ζηταω να μαθω, οποιος γνωριζει θα του ημουν ευγνωμων, δεν θα ηθελα να επιστρεφω στα pcs γι αυτο και μονο!! Σας ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Έχει τι δυνατότηα η κάμερα για MJPEG; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Αγόρασες το macbook pro και δεν δοκίμασες ακόμα αν μπορείς να δείς τις κάμερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Νομιζω πως δεν εχει αυτη την δυνατοτητα, οι καμερες ειναι Η264, και τις βλεπω μεσω internet explorer μονο σαν web page. Δοκιμασα να της δω φιλε μου, και μου γραφει οτι μου εγραφε παλια σε ενα κινητο νοκια, να κατεβασω δηλαδη μια sis εφαρμογη, μια symbian δηλαδη. Αυτο το κανει επειδη δεν αφηνει ουτε ο firefox (σε μακ η pc), ουτε ο safari να κανω περιηγηση σε μη ασφαλεις τοποθεσιες που επιθυμουν να κανουν download activex pluggins. Το καταγραφικο (αν αυτο βοηθαει σε κατι), ειναι μαρκας videocom Σας ευχαριστω για το αμεσο reply! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannitis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Είχα κάνει και εγώ κάποια προσπάθεια με ένα καταγραφικό που έχω αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Θα σου πρότεινα μια μεσοβέζικη λύση. Εγκατέστησε το parallels ή το vmware στον Μακ και μέσα από εκεί κάνε μια εγκατάσταση των windows (προτείνω να βάλεις ΧΡ, όπως και εγώ και όχι 7) και δούλεψε από εκεί ότι θέλεις. Αρχικά δεν το είχα κάνει και εγώ αλλά κάποια προγράμματα που έχω (κύριως το πρόγραμμα για σύνδεση με το αυτοκίνητο μου) με οδήγησαν σχετικά γρήγορα σε αυτή τη λύση. Μην νομίζεις ότι θα έχεις κάποια υστέρηση ή καθυστέρηση. Όλα πάνε σφαίρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Φιλε ioannitis, σ ευχαριστω, εχω ηδη εγκαταστησει windows 7 και θα το κανω αυτο που λες, το ειχα σκεφτει. Απλα η απορια μου ειναι εαν θα μπορουσε να γινει και σε mac το οποιο ειναι τοσο τελειο λειτουργικο που θα μπορουσε με καποιον τροπο να κανει κατι τετοιο. Φανταζομουν μηπως θα μπορουσε να γινει με καποιο application, στο iphone για παραδειγμα το κανω με ενα app που λεγεται supercam, και ελεγα μηπως υπαρχει αντιστοιχη εφαρμογη και για mac! Ισως να μην γινεται λογω του οτι η mac να φοβαται τις μη ασφαλεις... ενεργειες απ τους χρηστες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Το ActiveX είναι τεχνολογία της Microsoft που υποστηρίζεται ΜΟΝΟ από τον Internet Explorer (φαντάσου το, ΠΟΛΥ χονδρικά, κάτι σαν το Flash). Η internet-ική εφαρμογή της κάμερας σου χρησιμοποεί ActiveX και γι' αυτό παίζει μόνο σε Internet Explorer. Δεν είναι θέμα ασφάλειας, απλώς όλοι οι υπόλοιποι browsers, σε όλα τα λειτουργικά, ΔΕΝ υποστηρίζουν activeX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.