didymos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά, laptop με τέτοιο επεξεργαστή σε τέτοια τιμή, φτηνό δεν είναι ή κάνω λάθος; http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10045091 Έχε χάρη που περιμένω το USB 3 αλλιώς θα το χτύπαγα. Να υποθέσω ότι αυτή CPU πρέπει να είναι πιο γρήγορη από τον core-i3 ή είμαι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 οσο περιργο και να σου φαινεται,το συγκεκριμενο φορητο,με το ζορι σηκωνει το aero των βιστα.μπορει να εχει πολυ καλο επεξεργαστη αλλα απο καρτα ειναι παραπλησιων δυνατοτητων με ενα νετμπουκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakisCE Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 καλό, αλλά παλιό (2007) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mctheos7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 οσο περιργο και να σου φαινεται,το συγκεκριμενο φορητο,με το ζορι σηκωνει το aero των βιστα.μπορει να εχει πολυ καλο επεξεργαστη αλλα απο καρτα ειναι παραπλησιων δυνατοτητων με ενα νετμπουκ. Υπερβάλλεις...Έχω λάπτοπ με χειρότερη κάρτα γραφικών κ specs κ ειναι σφαίρα με τα aero ενεργοποιημενα.Για του λόγου το αληθές: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=VRVw7IBcILA&feature=related[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 . Να υποθέσω ότι αυτή CPU πρέπει να είναι πιο γρήγορη από τον core-i3 ή είμαι λάθος; O i3-330m είναι καλύτερος από τον Τ9400. Όσο για την κάρτα γραφικών αποτελεί τραγική επιλογή της FUJITSU για το configuration του συγκεκριμένου laptop. Υπάρχουν εκατοντάδες μέτριες-φτηνές λύσεις που θα μπορούσαν να επιλεγούν για να συνδυαστούν με έναν τόσο ισχυρό επεξεργαστή (π.χ ΑΤΙ 3470, 4570 κτλ κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.