zvarthangalos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Θέλλω να ''καψω'' σε cd κάποιο αρχείο iso με το Alcohol 120% (αυτό ξέρω πως γίνεται) ομως θέλλω να προσθέσω ακόμη ενα αρχείο να γραφτεί κι αυτο στο cd (οχι iso) αυτό πως γίνεται ξέρει κάποιος να μου πει;
accipio Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Με το Alcohol απ' ό,τι θυμάμαι (έχω πολύν καιρό να το χρησιμοποιήσω) δεν γίνεται, αλλά ούτε και με άλλο πρόγραμμα εγγραφής. Αναγκαστικά πρέπει να προσθέσεις το επιπλέον αρχείο στο iso για να εγγραφεί κι αυτό. Αυτό γίνεται με προγράμματα όπως το UltraISO, PowerISO, MagicISO κτλ.
juno12 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 αυτό που κάνω σε αυτή την περίπτωση είναι: ανοίγω το iso με winrar, κάνω extract τα αρχεία σε ένα φάκελο, μέσα στον ίδιο βάζω το αρχείο που θέλω και τέλος τα ξανακάνω όλα μαζί iso με το ashampoo burning studio που έχει τέτοια επιλογή. δοκιμασμένο!!!
accipio Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Σωστό αλλά αν το iso είναι bootable τι γίνεται; Γι' αυτό ενδείκνυται η χρήση των προγραμμάτων που αναφέρω πιο πριν.
juno12 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που σου λέω. το έχω δοκιμάσει σε iso παιχνιδιών αλλά και σε windows και έκαναν boot κανονικά.
Xdanger Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 δλδ αντέγραψες απλά τα αρχεία σε iso και έκαναν boot τα windows? με τον τρόπο σου πρέπει να κάνεις extract τον bootsector και να τον ξαναβάλεις στο νέο iso. με το ultraiso κτλ. ανοίγεις το iso προσθέτεις το αρχείο και πατάς save.
isay Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 αυτό που κάνω σε αυτή την περίπτωση είναι: ανοίγω το iso με winrar, κάνω extract τα αρχεία σε ένα φάκελο, μέσα στον ίδιο βάζω το αρχείο που θέλω και τέλος τα ξανακάνω όλα μαζί iso με το ashampoo burning studio που έχει τέτοια επιλογή.δοκιμασμένο!!! Άμα είναι boot cd, το χάλασες. Αφού χρησιμοποιείς το winrar άνοιξε το αρχείο (χωρίς να κάνεις extract) και κάνε drag&drop το αρχείο που θες ΜΕΣΑ στο παράθυρο του winrar. Βέβαια ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις ειδικό πρόγραμμα όπως το magiciso, ultraiso, Κλπ
juno12 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 δεν χρησιμοποιώ κανένα από τα ultraiso magic iso κλπ. με τον τρόπο που λέω δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Xdanger Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 όταν λες ότι κάνει boot κανονικά, ξεκινάει από το cd/dvd μετά την επανακίνηση πρίν φορτώσει τα windows, η όταν είσαι στα windows και βάλεις το cd σου πετάει το παραθυράκι για την εγκατάσταση?
juno12 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 όταν λες ότι κάνει boot κανονικά, ξεκινάει από το cd/dvd μετά την επανακίνηση πρίν φορτώσει τα windows, η όταν είσαι στα windows και βάλεις το cd σου πετάει το παραθυράκι για την εγκατάσταση? και τα δύο, αφού τα αρχεία μέσα στο εκάστοτε iso είναι ακριβώς ίδια.
juno12 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 που το είδες αυτό;το έχεις δοκιμάσει; αφού σου λέω το iso που δημιουργείται είναι ακριβώς το ίδιο με το αρχικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.