Προς το περιεχόμενο

Εγγραφή iso με το Alcohol 120% και.....

zvarthangalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλλω να ''καψω'' σε cd κάποιο αρχείο iso με το Alcohol 120% (αυτό ξέρω πως γίνεται) ομως θέλλω να προσθέσω ακόμη ενα αρχείο να γραφτεί κι αυτο στο cd (οχι iso) αυτό πως γίνεται ξέρει κάποιος να μου πει;

Δημοσ.

Με το Alcohol απ' ό,τι θυμάμαι (έχω πολύν καιρό να το χρησιμοποιήσω) δεν γίνεται, αλλά ούτε και με άλλο πρόγραμμα εγγραφής. Αναγκαστικά πρέπει να προσθέσεις το επιπλέον αρχείο στο iso για να εγγραφεί κι αυτό. Αυτό γίνεται με προγράμματα όπως το UltraISO, PowerISO, MagicISO κτλ.

Δημοσ.

αυτό που κάνω σε αυτή την περίπτωση είναι: ανοίγω το iso με winrar, κάνω extract τα αρχεία σε ένα φάκελο, μέσα στον ίδιο βάζω το αρχείο που θέλω και τέλος τα ξανακάνω όλα μαζί iso με το ashampoo burning studio που έχει τέτοια επιλογή.

δοκιμασμένο!!!

Δημοσ.

Σωστό αλλά αν το iso είναι bootable τι γίνεται; Γι' αυτό ενδείκνυται η χρήση των προγραμμάτων που αναφέρω πιο πριν.

Δημοσ.

δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που σου λέω.

το έχω δοκιμάσει σε iso παιχνιδιών αλλά και σε windows και έκαναν boot κανονικά.

Δημοσ.

δλδ αντέγραψες απλά τα αρχεία σε iso και έκαναν boot τα windows?

με τον τρόπο σου πρέπει να κάνεις extract τον bootsector και να τον ξαναβάλεις στο νέο iso.

με το ultraiso κτλ. ανοίγεις το iso προσθέτεις το αρχείο και πατάς save.

Δημοσ.
αυτό που κάνω σε αυτή την περίπτωση είναι: ανοίγω το iso με winrar, κάνω extract τα αρχεία σε ένα φάκελο, μέσα στον ίδιο βάζω το αρχείο που θέλω και τέλος τα ξανακάνω όλα μαζί iso με το ashampoo burning studio που έχει τέτοια επιλογή.

δοκιμασμένο!!!

Άμα είναι boot cd, το χάλασες. Αφού χρησιμοποιείς το winrar άνοιξε το αρχείο (χωρίς να κάνεις extract) και κάνε drag&drop το αρχείο που θες ΜΕΣΑ στο παράθυρο του winrar.

Βέβαια ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις ειδικό πρόγραμμα όπως το magiciso, ultraiso, Κλπ

Δημοσ.

δεν χρησιμοποιώ κανένα από τα ultraiso magic iso κλπ.

με τον τρόπο που λέω δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Δημοσ.

όταν λες ότι κάνει boot κανονικά,

ξεκινάει από το cd/dvd μετά την επανακίνηση πρίν φορτώσει τα windows, η όταν είσαι στα windows και βάλεις το cd σου πετάει το παραθυράκι για την εγκατάσταση?

Δημοσ.
όταν λες ότι κάνει boot κανονικά,

ξεκινάει από το cd/dvd μετά την επανακίνηση πρίν φορτώσει τα windows, η όταν είσαι στα windows και βάλεις το cd σου πετάει το παραθυράκι για την εγκατάσταση?

και τα δύο, αφού τα αρχεία μέσα στο εκάστοτε iso είναι ακριβώς ίδια.

Δημοσ.

που το είδες αυτό;το έχεις δοκιμάσει;

αφού σου λέω το iso που δημιουργείται είναι ακριβώς το ίδιο με το αρχικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...