koumis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Καλησπερα, Ετοιμαζομαι για αγορα νεου υπολογιστη και θα ηθελα την γνωμη σας. Η χρηση που προοριζεται ειναι για Ιnternet, Ταινιες, Μετριο (?) Gaming και Photoshop.... H συνθεση προτιμω να ειναι βασισμενη σε ΑΜD και ATI. Με ενδιαφερει η ταχυτητα αρα προσανατολιζομαι στη τοποθτετηση ενος SSD για την εγκατασταση του λειτουργικου γυρω στα 40 GB και στη τοποθετηση 6 GB RAM. Επισης θα ηθελα ενα ευρυχωρο case για καλυτερη ψυξη και οσο το δυνατον πιο αθορυβη λειτουργια (εδω κολλαει και το ευρυχωρο case σε περιπτωση που χρησιμοποιηθουν μεγαλες/παθητικες ψυκτρες) Τελος ενα αξιοπιστο τροφοδοτικο που αν γινεται να παρεχει καποια προστασια απο βυθισματα και αυξομειωσεις του ρευματος. Ξερω οτι δεν θα εχω τη προστασια ενος UPS αλλα αυτο ειναι μελλοντικη αγορα. Οποτε κοιταμε προς το παρων για ενα οσο το δυνατον καλυτερο τροφοδοτικο. Περιμενω τις προτασεις σας.
p_under Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 κοιτα αυτα cpu 202 € case 120.9 € hdd 54.8 € psu 98.4€ mobo 108.9 € ram X2 = 8gb 260€ gpu 268,3 € ssd 215.5 € monitor 161 € dvdr 20 € σουμα 1510 € , ξερω οτι βγαινεις εκτος budget αλλα ζητησες 6 gb ram κ εβαλα 8 . αν θες περνεις τα 4gb κ μετα τα αλλα 4 .
lionheart75 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ορίστε μια σύνθεση απο Πλαίσιο με X6 1055T, μητρική με USB3 / SATA3, κάρτα την καινούργια GTX460, 60gb SSD γρήγορο τον vertex, επιπλέον 1TB μηχανικό WD blue στις 7200rpm, Full tower case το Cm HAF932 (αν σου αρεσει περισσότερο το amd edition που πρότεινε ο @p_under εννοείται το χτυπάς), 550W Corsair τροφοδοτικό υπέραρκετό για την σύνθεση και 8gb ram ddr3 στα 1333mhz. Tέλος και πολύ σημαντικό, Οθόνη θα πάρεις αυτή απο εδώ: dell ultrasharp 23" http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=33951 230,00 ευρώ Σύνολο 1460,00 ευρώ αλλά αξίζει τον κόπο να δώσεις λίγα παραπάνω νομίζω.
koumis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Τελειες οι συνθεσεις. Για οθονη ειχα ηδη καταληξει στην 23αρα που ανεφερες....!!! Για ram τι θα προτεινατε απο kingston-ocz-corsair ? Aαπλα εχω δοκιμασει τις παραπανω και εχω μεινει ευχαριστημενος. Αυτες που προτεινατε δεν τις γνωριζω Μια ενσταση μονο: καποιο εξισου εργονομικο case αλλα με πιο διακριτικες και κλασσικες γραμμες... Οπως κατι σε Zalman?
FaRMaKhs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 H αληθεια ειναι οτι μιας και θα ασχοληθεις με photoshop καλυτερα θα ηταν να πας σε εναν πιο μεγαλο ssd 80-160 να εισαι πιο ανετος μην τον τιγκαρεις
lionheart75 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 H αληθεια ειναι οτι μιας και θα ασχοληθεις με photoshop καλυτερα θα ηταν να πας σε εναν πιο μεγαλο ssd 80-160 να εισαι πιο ανετος μην τον τιγκαρεις Mα δεν χρειάζεται τον SSD για αποθηκευτικό αλλά για το λειτουργικό - προγράμματα. Υπάρχει ο άλλος δισκος του 1Τb για αυτή την δουλειά. Ο συγκεκριμένος vertex πέραν του ικανοποιητικού μεγέθους (60GB) εξακολουθεί να είναι απο τους πιο γρήγορους και μετά την έλευση του vertex 2 έπεσε και λίγο η τιμή του. Έτσι έχει μια καλή σχέση GB / τιμής πλέον. Τελειες οι συνθεσεις.Για οθονη ειχα ηδη καταληξει στην 23αρα που ανεφερες....!!! Για ram τι θα προτεινατε απο kingston-ocz-corsair ? Aαπλα εχω δοκιμασει τις παραπανω και εχω μεινει ευχαριστημενος. Αυτες που προτεινατε δεν τις γνωριζω Μια ενσταση μονο: καποιο εξισου εργονομικο case αλλα με πιο διακριτικες και κλασσικες γραμμες... Οπως κατι σε Zalman? Τώρα σχετικά με τις μνήμες φίλε TS δεν θα δείς διαφορές με τις adata στο να κάνεις αυτό που κάνεις στον υπολογιστή ή σκοπεύεις να κάνεις γενικότερα. Η επιλογή τους γίνεται διότι είναι οι πιο value μνήμες με αυτά τα χαρακτηριστικά χωρίς να σημαίνει ότι είναι μάπα. Οι μνήμες στοιχίζουν τα τελευταία χρόνια μια περιουσία, πόσο μάλλον τα 8GB. Αν τώρα θέλεις να πάρεις κάτι πιο (και καλά) επώνυμο σε μνήμες χωρίς καμμιά απολύτως διαφορά όμως, θα πρέπει να πάρεις αυτές τις Corsair X 2, όπου θα σου στοιχίσει κάτι παραπάνω σε ευρώ σύνολο 230,00 έναντι 199,00 ευρώ και θα βγείς ακόμα περισσότερο εκτός budjet. Αν τώρα πιστευεις ότι θα σε καλύψουν τα 4GB και αργότερα να πάρεις άλλα 4GB τότε πάρε κάποιες γρηγορότερες όπως αυτές: OCZ Black Edition AMD Ready Όσον αφορά τέλος το ΗAF932 είναι το καλύτερο full tower στα χρήματά του. Θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πάρεις κάποιο άλλο καλό full tower με κάπως πιο συντηριτική / σοβαρή εμφάνιση, καλή ποιότητα κατασκευής και καλά χαρακτηριστικά όπως: CoolerMaster ATCS 840 Silverstone Fortress FT02 (Window) Silverstone TJ07B (Black) Corsair Corsair Obsidian 700D Υπάρχουν και κάποια full tower της NZXT με πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά απο εμφάνιση δεν νομίζω να σου αρέσουν (με βάση τα γούστα σου απο ότι κατάλαβα), επίσης και η Thermaltake βγάζει κάποια full οικονομικά tower όπως το Αrmor αλλά δεν θα στο πρότεινα για κάποιους λόγους αλλά ούτε πιστευω θα σου άρεσε επίσης.
koumis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις προτασεις σας.... Με βοηθησατε ιδιαιτερα! Αν εχει καποιος και καποια ιδεα για αγορα laser πολυμηχανηματος για επαγγελματικη χρηση (δικηγορικο γραφειο= πολλες εκτυπωσεις ημερισιως και κατα βαση ασπρομαυρες). Aς πουμε κατι γυρω στα 700Ε
FaRMaKhs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Bρε συ lion δεν ειπα να τα περασει ολα στον ssd απλα να μην τιγκαρει με τα βασικα
lionheart75 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Bρε συ lion δεν ειπα να τα περασει ολα στον ssd απλα να μην τιγκαρει με τα βασικα Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε κανα καλό 160άρη ssd βρε φίλε. Δεν νομίζω να έλεγε κανείς μας όχι σε αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.