Προς το περιεχόμενο

Αγορά pc για autocad και 3dMax

niksakl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό, συν ότι το max rendάρει Πλέον και σε hardware (Quicksilver) με μια dx9 καρτούλα.

Εφόσον φυσικά ο χρήστης θέλει κάτι αντίστοιχο. Οι περισσότεροι που γνωρίζω εάν ξεφύγουν από τα Included πάνε σε vray.

στο [4] Η γνώμη μου είναι οτι δεν πιστεύω να τον συμφέρει να αγοράσει εξαπύρηνο της AMD διότι έχω την αίσθηση οτι θα είναι σαν να έχει 4πύρηνο της Intel σε ταχύτητα (ψάξτε το λίγο αυτό), οπότε καλύτερα να πάρει intel 4Core. Βασικά κακώς δεν το διευκρίνισα, όταν είπα 6Core εννοούσα της Intel που προς το παρόν είναι πανάκριβοι και δεν νομίζω να συμφέρει...

στο [6] σαφώς θα μπορούσε να επιλέξει δυνατότερες κάρτες γραφικών, αλλά θα είναι μια δυνατή και σχετικά οικονομική κάρτα. Εγώ στον Mac Pro μου (που είναι εξαιρετικά αθόρυβος - σε σημείο που μπορείς να ακούς και να σε ενοχλεί ο θόρυβος από τους σκληρούς δίσκους...χιχι), έχω δυο κάρτες γραφικών μέσα. Μία GT120 και μια GTX285 που είναι και θηρίο σε μέγεθος. Δεν θα έλεγα ότι είναι θορυβώδης....(αφού ακούω το spinning των δίσκων...!!!!). Το να υποπέσει σε μικρότερης δύναμης κάρτα γραφικών δεν θα το συνιστούσα - αν και θα έριχνε αρκετά το Budget. Τουλάχιστον ο πυρήνας της GTX285 είναι "καθαρόαιμος" και θα είναι μια "όχι και άσχημη επιλογή" από άποψη δύναμης, χωρίς να ξεφεύγει σε κόστος.

Εγώ βασικά προτιμώ Intel επεξεργαστές προσωπικά στις επιλογές μου. Με την AMD δεν την έχω ψάξει και πολύ.

Από θερμοκρασίες σε μεγάλη πίεση (πχ. ένα μήνα συνεχόμενα ανοικτό το pc να κάνει Rendering και να χτυπάει κόκκινο) πως πάνε? Έχω την αίσθηση οτι πρέπει να ζεσταίνονται περισσότερο, αλλά ίσως να κάνω και λάθος.

3ds%20Max.png

Στο max πάνε μια χαρά όπως θα δεις στο σχετικό διάγραμμα – δεν είναι ότι δε το έχω ψάξει.

Εντωμεταξύ, δε θα έπρεπε να έχεις απορίες για το εάν μπορούν να αντέξουν οι amd μήνα ολόκληρο… Φυσικά και μπορούν τόσο σε pc / workstations /servers ! Ευγενικά στο λέω κάποιος σε έχει τρομάξει άδικα και είναι κρίμα.

Τέλος δεν αναλαμβάνομαι τον όρο ‘καθαρόαιμος’ πυρήνας…

Δημοσ.

Εγώ βασικά προτιμώ Intel επεξεργαστές προσωπικά στις επιλογές μου. Με την AMD δεν την έχω ψάξει και πολύ.

Από θερμοκρασίες σε μεγάλη πίεση (πχ. ένα μήνα συνεχόμενα ανοικτό το pc να κάνει Rendering και να χτυπάει κόκκινο) πως πάνε? Έχω την αίσθηση οτι πρέπει να ζεσταίνονται περισσότερο, αλλά ίσως να κάνω και λάθος.

Και ποιο γρήγορος απο τον 930 είναι και το ίδιο ψυχρά (αν όχι ψυχρότερα) δουλεύει κάτω απο πίεση....

Νομίζω οτι για τέτοιου είδους εφαρμογές, το δίλημμα του να "πάρω 4 πυρίνες ή έξι" δεν υφίσταται. Όπως και με την μνήμη, έτσι και με τα cores όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο.

Δημοσ.

6gb ram σε dual chanel No way....ή μενεις στα 4 ή πας στα 8

Σχετικά με το κουτί νομιζω πως θα ηταν καλυτερο ενα κουτι με cable management για καλυτερο airflow ενω θεωρώ απαραίτητη την ύπαρξη ενος ssd....

Την πρόταση μου σου την έκανα δυο Post πιο πάνω....

Αν το χρήμα είναι διαθέσιμο και δεν θελεις να μπλέξεις με δόσεις δεν βρισκω τον λόγο να αγοράσεις αποκλειστικά απο το πλαίσιο όταν μάλιστα μπορεις να βρεις καλύτερες τιμές σε αλλα καταστήματα

Δημοσ.

σχετικά με τις ραμ, σε που έχω βάλει 3 dim, θα έχει κάποιο πρόβλημα ή δεν θα μπορεί να εκμεταλλευτεί την τεχνολογία dual channel και θα χάνει σε ταχύτητα. Γιατί αν δεν έχει πρόβλημα θα του εξηγίσω πως έχει το θέμα στην μια και στην άλλη και θα επιλέξει αυτός.

Δημοσ.

Οι amd x6 είναι dual channel που σημαίνει ότι πρέπει να βάζεις ‘ζευγάρια’ RAM.

Άρα ή με δυο μνήμες ή με τέσσερεις για να επιτύχεις το επιθυμητό σύνολο (4 / 8 GΒ)

Μη βάλεις 3 μνήμες.

Δημοσ.

ξέρω τι σημαίνει dual channel.Όμως το ερώτημά μου είναι: θα έχει πρόβλημα με 3 dims ή απλά θα χάσει τα οφέλη του dual channel??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...