Προς το περιεχόμενο

ενεργοποιηθηκε το 2Play or not?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια!

μηπως ξερει καποιος απο που θα καταλαβω οτι ενεργοποιηθηκε το forthnet 2play?

ειχα φοιτητικο adsl στα 2mb.

σημερα μου στελνει η forthnet (μετα απο 1 μηνα περιπου) οτι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια.

εγω ομως που ειχα παραλαβει τον εξοπλισμο (thomson router) λιγες μερες πριν, τον συνδεσα με τον παλιο κωδικο που ειχα για το φοιτητικο μου ιντερνετ για να εχω ασυρματο:P

τωρα το τουτου του τηλεφωνου ακουγεται καπως αλλιως. και μιας και ειχε διακοπη καπου 2 ωρες το πρωι σκεφτηκα οτι ενεργοποιηθηκε και πλεον μιλαμε τζαμπα με αστικα.

επιπλεον, παω στο netspeed να δω ταχυτητα ιντερνετ και ειναι στο 1mb downloading!!

γιατι δεν αλλαξε δεν μπορω να καταλαβω...

δειτε τι μου λεει η εικονα οταν παω στο properties...

τελικα μιλαμε τζαμπα πλεον? γιατι θελει η μανα μου να παρει στο εξωτερικο.

και 2ον με την ταχυτητα του νετ τι γινεται? :-(

post-81144-129063107086_thumb.jpg

Δημοσ.

Η διαδικασία που ακολουθήσα και εγω πριν λίγο καιρό ειναι η εξής.

Κάνω αίτηση στην forthnet (κατάστημα) και παραλαμβάνω τον εξοπλισμό (router) την ιδια στιγμή.Στην συνέχεια λαμβάνω sms στο κινητό μου οτι η υπηρεσία σας έχει ενεργοποιηθεί,πέφτει το internet και το τηλέφωνο για κανα 3ωρο (το τηλέφωνο όπως είπες κάνει περίεργουν θορύβους μέχρι να στρώσει)

Απο εκείνη την στιγμή έχει ενργοποιηθεί η τηλεφωνιά αλλα οχι το internet οπου λαμβάνω κωδικούς την επόμενη μέρα σε sms στο κινητό παλι.

Εν συντομία λοιπόν έχεις forthnet τηλέφωνο πλέον κανονικά αλλα για να σου ενεργοποιηθεί το internet κανονικά πρέπει να σου στείλουν κωδικούς.Κάλεσε τους και στο 13831 να είσαι σίγουρος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...