Alithinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Εχω το πακετο της Conn X με adsl 8mpbs,και δωρεαν αστικα-υπεραστικα τηλεφωνηματα και αναγνωριση κλησης. Απο τη κεντρικη πριζα του σπιτιου,η γραμμη μοιραζετε σε 2 πριζες,μια στο σαλονι και μια στη κρεβατοκαμαρα. Δηλαδη υπαρχει μια πριζα τηλεφωνου στη κρεβατοκαμαρα και μια στο σαλονι,που ειναι συνδεδεμενες ομως στην ιδια γραμμη. Στη κρεβατοκαμαρα εχω συνδεδεμενο ενα τηλεφωνο που υποστηριζει αναγνωριση κλησεων,ενω στο σαλονι εχω τον υπολογιστη που ειναι συνδεδεμενος με το μοντεμ. Παρατηρησα οτι η αναγνωριση στη συσκευη τηλεφωνου δε λειτουργει,και εκανα καποια πειραματα σπιτι και διαπιστωσα οτι η δυνατοτητα αναγνωρισης επανερχεται οποτε σβηνω το μοντεμ. Ανοιχτο το μοντεμ,δεν υπαρχει αναγνωριση. Κλειστο το μοντεμ,υπαρχει αναγνωριση. (Αλλα κλησεις κανει κανονικα ανεξαρτητα αν ειναι κλειστο η ανοιχτο το μοντεμ) Εχω ενα φιλτρακι-διαχωριστη που το εχω συνδεσει μεταξυ πριζας τοιχου και μοντεμ στο σαλονι,αλλα στην αλλη θυρα που ειναι για τηλεφωνο δεν εχω συνδεσει τιποτα,και το τηλεφωνο που εχω στη κρεβατοκαμαρα ειναι απ ευθειας συνδεδεμενο με τη πριζα του τοιχου. Ερωτηση α' Γιατι το μοντεμ να επιρρεαζει την αναγνωριση κλησεων ? Ερωτηση β' Σκεφτηκα πως ισως αμα συνεδεα το τηλεφωνο στο φιλτρακι-διαχωριστη να λυνωταν το προβλημα. Αλλα τοτε θα επρεπε να περασω καλωδια αναμεσα απο τα δωματια,και εκτος του οτι δε θα ειναι ωραιο σα θεαμα,με τις πορτες να κλεινουν συχνα-πυκνα,τα καλωδια θα φθειρωνταν και θα επρεπε να αγοραζω πολυ συχνα καινουρια. Τελος δεν ειμαι σιγουρος αν κατι τετοιο θα ελυνε το προβλημα. Παρακαλω τη βοηθεια σας.
anarionasp Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 θα παρεις το σπλιττερ και θα το βαλεις στην μπριζα που εχεις την τηλεφωνικη συσκευη και επανω του στην εξοδο tel - phone θα βαλεις την τηλ. συσκευη σου . Το μοντεμ θα το βαλεις στην μπριζα του σαλονιου χωρις σπλιττερ -φιλτρο (δεν χρειαζετε το μοντεμ να εχει ) και θα εισαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.