Προς το περιεχόμενο

ASUS P5k SE και ακουστικά

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω την P5K SE και θέλω να συνδέσω την υποδοχή που υπάρχει απο το case Ακουστικά/Μικρόφωνο αλλά δεν μπορώ να βρω στην μητρική που να το συνδέσω γιατί μάλλον δεν υπάρχει. :mad::mad::mad:

για USB υπάρχει αλλά τα άλλα δεν μπορώ να βρώ, μήπως δεν υπάρχουν?:cry::cry::cry:

post-133617-129063107069_thumb.jpg

Δημοσ.

ξέρω πως λέγονται αυτά τα πολύχρωμα, και ξέρω την δουλειά του καθενός. απλά δεν υπάρχει για ακουστικά εκεί πέρα

Δημοσ.

Στο Audio-out μπαίνει το ακουστικό εκεί που μάλλον έχεις και ηχεία,Στο line-in η Audio-in, θέλει και ρύθμιση μέσα στα windows, μπαίνει το μικρόφωνο,αν θες/πρέπει να μπουν δυο συσκευές στο ίδιο jack βάζεις τέτοιο.

Jack_Splitter_Gold.jpg

stereo spliter

Προσοχή όμως να είναι stereo.

Δημοσ.

ειναι αυτό που λέει ο antonl, αλλά δεν μπορώ να βροώ ποιο πού να συνδέσω γιατί είναι πολλά και διάφορα

sam0107g.jpg

αυτό που βγήκε άσπρο είναι MIC-POWER

---------- Προσθήκη 20-07-2010 στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 19-07-2010 στις 19:56 ----------

κανένας ρε παιδιά?

Δημοσ.

AΝ καταλαβαινω καλα θες να συνδεσεις το front panel οποτε αν δεν εχεις το users manual ή το κατεβαζεις απο την εταιρια ή βγαζεις εξω μητρικη και κοιτας τα ψηλα γραμματα που ειναι τυπομενα πανω θα λεει στανταρ που μπαινουν τα βυσματα που μας εδειξες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...