Προς το περιεχόμενο

foxconn flaming blade gti

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σκέφτομαι να ξεκινήσω σιγά-σιγά μια αναβάθμιση...λέω να μεταπηδήσω σε socket 1366 μιας και απο ότι έχω δει οι i7 τα πάνε πολύ καλά στα παιχνίδια...το budget είναι περιορισμένο όμως..για αυτό σκέφτομαι τη συγκεκριμένη mobo που είναι σχετικά φτηνή..πάνω θα μπει ένας 920..αξίζει για ένα κατοστάρικο που κοστίζει?αν μπορεί να παίξει και κανά ελαφρό κλοκάρισμα με αυτή-γύρω στα 3,2-3,4 ακόμη καλύτερα!

Δημοσ.

Πιστεύω πως είναι μια καλή επιλογή για τα λεφτά της. Αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις τότε θα σε βολέψει μια χαρά. Η συγκεκριμένη έναν 920 λογικά τον πηγαίνει και αρκετά παραπάνω από 3,4GHz, επειδή είναι φθηνή δε σημαίνει ότι είναι και χρέπι.

Απλά έχε υπόψη σου τα γενικότερα χαρακτηριστικά της, έχει 3 dimm slot, 6 sata (ανάλογα τι συσκευές έχεις) κλπ. Ψάξε και κανά review στο internet, στα λεφτά που έχεις βάλει ως όριο και εγώ αυτή θα επέλεγα.

Δημοσ.
Πιστεύω πως είναι μια καλή επιλογή για τα λεφτά της. Αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις τότε θα σε βολέψει μια χαρά. Η συγκεκριμένη έναν 920 λογικά τον πηγαίνει και αρκετά παραπάνω από 3,4GHz, επειδή είναι φθηνή δε σημαίνει ότι είναι και χρέπι.

Απλά έχε υπόψη σου τα γενικότερα χαρακτηριστικά της, έχει 3 dimm slot, 6 sata (ανάλογα τι συσκευές έχεις) κλπ. Ψάξε και κανά review στο internet, στα λεφτά που έχεις βάλει ως όριο και εγώ αυτή θα επέλεγα.

ναι έχω κοιτάξει και στο net..έτσι και αλλιώς 6 γίγα θα μπουν ram..απλά απο εκεί και πέρα υπάρχει το χάος όσον αφορά τις τιμές των μητρικών..έψαξα να βρω την flaming blade στο πλαίσιο (όχι τη gti) αλλά ξέρεις πήρα τα τέτοια μου...μάλλον προς αυτή θα πάω τελικά..

Δημοσ.

http://www.tomshardware.co.uk/forum/261762-12-windwithme-core-review-part-foxconn-flaming-blade-review

Ουσιαστικά είναι μια κατακουτσουρεμένη bloodrage... αλλα τουλάχιστον στο oc ακουλουθεί τα χνάρια της μεγάλης της αδερφής..

Οι διαφορες...

Χειροτερη καρτα ήχου

Χειροτερο συστημα ψυξης

Δεν έχει SAS

Δεν υποστηρίζει sli αλλα μόνο crosfire..

Δεν έχει εξόδους e-sata

Μία ethernet λιγότερη

Και κάτι άλλα ψιλά μικρότερης σημασείας...

ΑΛΛΑ... η τιμή της είναι killer... Τα αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω!!

Δημοσ.

την είχα πριν πάρω την gigabyte ud5 και παρόλο που υστερεί σε εξοπλισμό στο κλοκαρισμα είχα τον 920 d0 στα 4,2 χαλαρά και 3,8 24/7...

στα 100ε αξίζει και με το παραπάνω

Δημοσ.

Outlaw,εχε υποψην σου τα 100 Ευρω που γραφεις στην υπογραφη σου γιατι μπορει καποιος να περασει τον thresh σε posts και τοτε τι θα κανεις? :-D:-D

Δημοσ.

Ρε κόψτε τα άκυρα posts-ναι και εμένα άκυρο είναι αλλά το χετε μαμήσει.

Ας το σβήσει κάποιος μοντ αν το δεί.

Δημοσ.

@ psycho αυτά είναι κρατημένα στην άκρη..(χλωμό βέβαια να τον ξεπεράσει κανείς στα posts,πιο πιθάνή η συντέλεια του κόσμου..) όσον για τον εξοπλισμό που λέτε εμένα με καλύπτει απόλυτα αυτό που με απασχολεί είναι το κλοκάρισμα οπότε μια χαρά..πριν την πάρω θα πάω σε κανά 2 πλαίσια ακόμη μπας και βρω την flaming blade,αλλιώς βουρ για τη gti

---------- Προσθήκη στις 10:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:16 ----------

edit : μόλις είδα ότι κάνει και η ψύκτρα του 775 socket οπότε μια χαρά!

Δημοσ.

Μια χαρα μητρικη ειναι! Μονη ελλειψη για μενα ειναι o RAID controller.

Με τον 920 D0 εχω τρεξει 3DMark06 στα 4.38 (με το turbo boost).

Kαι υποστηριζει sli αν της περασεις το bios της flaming blade (σκετο). Το εχω δοκιμασει και δουλευει!

Δημοσ.

στη μητρική θα μπει μια true black με 2 ανεμιστήρες..αν πάρω μνήμες με ψηλά heatsink θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να μπουν?μήπως δε θα χωρέσουν?διότι εμένα τουλάχιστον τα slots των μνημών μου φαίνονται κοντά στη cpu

Δημοσ.

Θα βαλεις λιγο πιο ψηλα τον ανεμηστηρα αν δεις οτι δεν χωραει.Υπαρχει περιπτωσει να γινει αυτο που λες,αλλα η λυση ειναι ευκολη.

Δημοσ.
Θα βαλεις λιγο πιο ψηλα τον ανεμηστηρα αν δεις οτι δεν χωραει.Υπαρχει περιπτωσει να γινει αυτο που λες,αλλα η λυση ειναι ευκολη.

δε με φοβίζει ο ανεμιστήρας αλλά μήπως δε χωράει λόγω της ίδιας της ψύκτρας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...