Προς το περιεχόμενο

Cosmote internet on the phone : αποριες

LuciferX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
thanks telas μολισ το εκανα.... υπαρχει καποιος μετρητης δεδομενων για να μην ξεφυγουμε απο το οριο?

Θελεις το SPB Wireless Monitor. Κανει αυτο που ζητας και πολλα παραπανω.

Δημοσ.

Ωχ οποτε για μενα που θελω να μπαινω καθε μερα και για καμποσες ωριτσες,δεν θα με βολευει και τοσο.Θα χρεωθω τα μαλλια μου (και εχω και πολλα :D).

Οι αλλες εταιρειες εχουν τιποτα καλυτερο?Να βαλω μια αλλη sim απο vodafone πχ για το ιντερνετ μονο.

Δημοσ.

όλα καλά με το internet :D είμαι στην θάλασσα και διαβάζω κ ινσομνια (τι άλλο θέλω) έχω απορία όμως... 1) όταν ενεργοποιώ 3g το σήμα πέφτει απο τις 5 μπάρες στην μία. 2) πώς θα δώ τι ταχύτητα πιάνει απτο κινητό?

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το ενεργοποίησα σε iphone από προχθές και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το 3g + data στο κινητό για να πάρει τις ρυθμίσεις. Και φυσικά έχω και τσάμπα tethering στο laptop!Ενεργοποίησα κ εγω τ Internet on the phone 60...αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει αμα με χρεώνουν εκτος απο τ 3 ευρώ που δινω στν αρχη...κατα για 1€ τν ημέρα κατάλαβα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη!οποίος μπορεί να μου τ διευκρινίσει θα ήμουνα ευγνώμων...επισης,πως κανεις tethering στ laptop?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εγω εχω στο σπιτι wireless internet.

Πως μπορω να κατεβαζω με το iphone ελευθερα??

Εννοω διχως να χρεωνω το Cosmote internet on the phone??

Δημοσ.
Παιδια εγω εχω στο σπιτι wireless internet.

Πως μπορω να κατεβαζω με το iphone ελευθερα??

Εννοω διχως να χρεωνω το Cosmote internet on the phone??

Ρυθμήσεις --> Wi-Fi --> ΝΑΙ και μετά επιλεγεις το δίκτυό σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...