Προς το περιεχόμενο

Cosmote internet on the phone : αποριες

LuciferX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Επειδη θα λειπω περιπου εναν μηνα απο Αθηνα και στο εξωχικο δεν εχω ιντερνετ,ψηνομαι να χρησιμοποιω το Nokia 5800XM που μεχρι στιγμης οσες φορες το χρειαστηκα για πλοηγηση κριθηκε ΑΨΟΓΟ!

Ειμαι λοιπον στο δικτυο της Cosmote (δηλωμενος αν παιζει ρολο) και βρηκα ενα προγραμμα για ιντερνετ.

Εχω ομως καμποσες ερωτησεις.

1)Τι ταχυτητες θα εχω?Το κιν. υποστηριζει μεχρι 7.2Mb/s αν θυμαμαι καλα με WiFi.

Με 3G θα ειναι το ιντερνετ της Cosmote?Αρα και χαμηλοτερη ταχυτητα?Ποση?

2)Τα εχω μπερδεψει με τις τιμες και τις χρεωσεις.

Θελω να εχω συνδεση ιντερνετ μεσω Cosmote ΜΟΝΟ για εναν μηνα και δεν θα κατεβαζω τιποτα.Απλα θα μπαινω σε sites οπως insomnia,youtube,facebook,myspace,google και σε κανα site για ειδησεις.

Οποτε αυτο με τα MB που λεει οτι μετα τα δωρεαν mb ,θα πληρωνω 1,0332€ / mb τι σημαινει?Δηλαδη εννοει τα mb που θα κατεβαζω ,εικονες πχ???

Επειτα θελω να ξερω αν θα πληρωνω για να μιλαω σε facebook,myspace κτλπ.

Αν θα χρεωνομαι με την ωρα ή θα μπαινω ολη τη μερα και θα σερφαρω με ενα προπληρωμενο ποσο?

Και τελος να σας πω για ποιο προγραμμα βρηκα και να μου πειτε γνωμη.

http://www.whatsup.gr/services/internet-phone

Στο απο πανω λινκ ,εχει στο τελος ενα πινακακι και εγω ειδα το προγραμμα που λεει 60 ,οχι το starter...λεει οτι εχει παγιο 3,00€ και Τύπος Χρήσης : Βασική Χρήση (πλοήγηση 2-3 φορές την εβδομάδα) .ΔΗΛΑΔΗ?ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΙΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ?

Τα εχω χασει κυριολεκτικα,ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!

Εγω το μονο που θελω ειναι να εχω ιντερνετ για εναν μηνα στο κινητο μου απο δικτυο καρτοκινητης ,να πληρωσω καποια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ λεφτα χωρις χρεωσεις ανα λεπτο/ωρ/mb και να κανω ολη τη μερα chat στο fb που λεει ο λογος....

Σαν να συνδεομαι μεσω ασυρματου δικτου..

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ GUYS!!! :)

THX! και συγγνωμη αν κουρασα.

Δημοσ.

εγώ αυτό που έμαθα με τον δύσκολο τρόπο (πριν δώ το site) είναι οτι δεν υποστηρίζει iphone... αλλα τα 3 ευρώ στα τρώει.. !!! :lol::lol: αυτο το "internet" μάλλον δεν αναφέρεται σε 3G...

Δημοσ.

Το What's up internet με 3 ευρώ έχει προσφορά για το καλοκαίρι 120 mb (αλλιώς αυτό που λέει 60 mb μετά το καλοκαίρι), μπορείς να μπεις όπου θέλεις, μέχρι να πέσουν τα 120 mb, όταν πέσουν και συνεχίσεις να μπαίνεις χρεώνει τα κέρατα του, καλό λοιπόν είναι να έχεις μετρητή δεδομένων.

Επίσης μια ημέρα πριν λήξει η συνδρομή (είναι για 1 μήνα από την στιγμή που το ενεργοποιείς) σου στέλνει ένα ειδοποιητικό μήνυμα για να ανανεώσεις και για να ξέρεις ότι τελειώνει.

Για να το ενεργοποιήσεις στέλνεις 60 στο 1333, χρέωση 3€ 120mb (μετά το πέρας της προσφοράς είναι 60 mb)

Δημοσ.
σε windows mobile 6.1( qtek 9000) πως μπαινω? ξερει κανεισ ????

ευχαριστω...

Λογικά στέλνει τις ρυθμίσεις από μόνο του με sms η υπηρεσία και τα κάνει configure αυτόματα, τουλάχιστον σε εμένα με το HD2 έτσι έγινε.

Δημοσ.

telas οταν λες οτι τελειωνουν τα mb ,δηλαδη?Αυτο δεν καταλαβαινω...αφου δεν θα κατεβαζω τιποτα!

Μετραει το mb που θα ανοιξουν συνολικα στις σελιδες που μπαινω ,πχ οταν θα ΔΩ μια εικονα στο fb ή ενα banner πανω στο site ??

Δεν υπαρχει καποιο προγραμμα με 10 ευρω πχ ρε γαμωτο και απεριοριστο σερφινγκ :(

Δημοσ.

thanks telas μολισ το εκανα.... υπαρχει καποιος μετρητης δεδομενων για να μην ξεφυγουμε απο το οριο?

Δημοσ.
telas οταν λες οτι τελειωνουν τα mb ,δηλαδη?Αυτο δεν καταλαβαινω...αφου δεν θα κατεβαζω τιποτα!

Μετραει το mb που θα ανοιξουν συνολικα στις σελιδες που μπαινω ,πχ οταν θα ΔΩ μια εικονα στο fb ή ενα banner πανω στο site ??

Δεν υπαρχει καποιο προγραμμα με 10 ευρω πχ ρε γαμωτο και απεριοριστο σερφινγκ :(

Κοίτα να δεις τι γίνετε, όταν σερφάρεις, κατεβαίνουν τα mb γιατί οι σελίδες δεν είναι φτιαγμένες από αέρα, είναι αρχεία και τα αρχεία πιάνουν χώρο, μια σελίδα μπορεί να είναι kb μέχρι και πολλά mb, πχ ένα βαρύ flash site.

Δηλαδή δεν χρειάζεται να κατεβάσεις video για να μετρήσει mb, ακόμη και το απλό σερφάρισμα μεταφράζετε σε όγκο, πάντως για απλό σερφάρισμα είναι μια χαρά.

Δημοσ.
εγώ αυτό που έμαθα με τον δύσκολο τρόπο (πριν δώ το site) είναι οτι δεν υποστηρίζει iphone... αλλα τα 3 ευρώ στα τρώει.. !!! :lol::lol: αυτο το "internet" μάλλον δεν αναφέρεται σε 3G...

Το ενεργοποίησα σε iphone από προχθές και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το 3g + data στο κινητό για να πάρει τις ρυθμίσεις. Και φυσικά έχω και τσάμπα tethering στο laptop!

Δημοσ.
Το ενεργοποίησα σε iphone από προχθές και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το 3g + data στο κινητό για να πάρει τις ρυθμίσεις. Και φυσικά έχω και τσάμπα tethering στο laptop!

χμμ... καμια ιδέα έχουμε πώς θα το φτιάξω τώρα χωρίς να μου φάει πάλι 3 ευρώ?

Δημοσ.

Τότε στο δικό μου iPhone πως έχω internet από What's Up κανονικά; Και εννοείται 3G. :P

Settings » General » Reset » Reset Network Settings

Δημοσ.

ok μάλλον είναι κομπλέ.. :-) έκανα το reset και δοκίμασα.. αν και δεν ξέρω μήπως έμπαινε και πιο πρίν.. απλώς η απάντηση που πήρα όταν έστειλα το μήνυμα απτο iphone μου ήταν η παρακάτω: xxxiphone.jpg

και μετά δεν έδωσα και πολύ σημασία να δω αν δουλεύει :-D:-D

Δημοσ.

Πριν δε δουλεύει, το είχα πάθει κι εγώ. Με το reset φτιάχνει όμως.

ΥΓ: Για screenshot στο iPhone πατάς home button + power button ταυτόχρονα και μετά τα αφήνεις, δε χρειάζεται να βγάλεις φωτογραφία. ;)

Δημοσ.
Πριν δε δουλεύει, το είχα πάθει κι εγώ. Με το reset φτιάχνει όμως.

ΥΓ: Για screenshot στο iPhone πατάς home button + power button ταυτόχρονα και μετά τα αφήνεις, δε χρειάζεται να βγάλεις φωτογραφία. ;)

lol γαμάτο :) καλα παίζει βέβαια να μου πήρε και 3 δευτερόλεπτα με την webcam..!! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...