Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση Νεόυ Πύργου

icsd08063

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Μέσα στην εβδομάδα σκοπεύω να αγοράσω ένα νέο υπολογιστή για τις ανάγκες ενός τεχνικού γραφείου.

Μετά από μια σχετικά έρευνα, κατέληξα στην συγκεκριμένη σύνθεση:

Κουτί: Asus TA-8G1 Black Case

Τροφοδοτικό: CoolerMaster Elite Power RS-460-PSAP-J3 460W PSU

Επεξεργαστής: Intel Core i3 530 (1156, 2.93GHz, Cache 4MB, Box)

Ψύκτρα: CoolerMaster Hyper 212 Plus Cpu Cooler (RR-B10-212P-GP)

Μητρική Κάρτα: Gigabyte GA-H55M-USB3 (s1156, DDR3, H55)

Μνήμη RAM: 4 X Kingston 1GB DDR3-1333 Ram Dimm (PC3 10600, KVR1333D3N9/1G)

Σκληρός Δίσκος: Western Digital Caviar Black WD6402AAEX 640GB HDD (64MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s)

Κάρτα Γραφικών: Gigabyte 5670 GVR567OC1GI SVGA (PCI-Express, 1GB)

Τα χρήματα που μπορούν να διατεθούν είναι αυστηρά μέχρι 600 ευρώ ενώ η σύνθεση περιλαμβάνει μόνο τα παραπάνω εξαρτήματα.

Θα ήθελα να μου προτείνετε, αν έχετε, κάποιο καλύτερο εξάρτημα σχετικά με την παραπάνω σύνθεση και γενικότερα να μου πείτε την γνώμη σας.

Επίσης, θα ήθελα να με πληροφορήσετε αν γνωρίζετε το κατά πόσο το Πλαίσιο αναλαμβάνει το στήσιμο του υπολογιστή και με τι κόστος.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Εχεις προβλημα το ολο θεμα να γυρισει σε Amd?

Κανένα απολύτως. Παρακαλώ προτείνετε μου μία καλή CPU και μία αντίστοιχα καλή μητρική κάρτα.

Διευκρίνηση: η μνήμη ram είναι Χ4.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, εφόσον ο υπολογιστής είναι για Γραφείο, βάζεις στην σύνθεση κάρτα γραφικών την HD5670.

Όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο @Leonaxe μια μητρική με onboard κάρτα γραφικών σαν αυτή που πρότεινε θα σε καλύψει για βίντεο υψηλής ανάλυσης, blueray, πόσο μάλλον για δουλειά γραφείου.

Εγώ απο την άλλη σου προτείνω τις δύο παρακάτω συνθέσεις σε αυτά τα χρήματα που διαθέτεις.

Το κουτί asus που διάλεξες δεν στο προτείνω. (ακόμα και για γραφείο :P)

1. Με κάρτα γραφικών την HD5450 passive (που είναι υπέραρκετή για γραφείο) και 1Tb σκληρό δίσκο στις 7200rpm (με τον ακριβότερο black δεν κερδίζεις κάτι παραπάνω).

2. Eφόσον θέλεις σώνει και καλά την HD5670 τότε αλλάζεις τον σκληρό με έναν 640GB blue στις 7200rpm και είσαι πάλι στα 600 ευρώ.

Κατα τα άλλα oι συνθέσεις είναι πολύ δυνατές και όχι μόνο για απλή δουλειά γραφείου.

(μπορείς και αρκετά φθηνότερη εννοείται)

Η σύνθεση όταν την παραγγείλεις θα συναρμολογηθεί απο το Πλαίσιο δωρεάν και θα πάρεις έτοιμο τον Υπολογιστή.

Τέλος όπως είπε πολύ σωστά ο @Liopyr δεν χρειάζεσαι aftermarket ψύκτρα για επεξεργαστή Γραφείου, άλλωστε ο Athlon X4 635 είναι τόσο ψυχρός επεξεργασστής που κλοκάρεται άνετα και με την stock, πόσο μάλλον να παίζει σε stock clocks all the time. :-)

post-138197-129063107062_thumb.jpg

post-138197-129063107065_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...