achatzi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Καλημέρα σε όλους! Εδώ και 3 μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: δεν μπορώ να συνδεθώ με ftp, πουθενά. Συγκεκριμένα, προσπάθησα να συνδεθώ με Dreamweaver για να κάνω κάποιες αλλαγές σε site που έχω και δεν μπορούσα να συνδεθώ με τίποτα. Μετά δοκίμασα και διάφορους ftp clients (πχ. FilleZilla) αλλά πάλι τα ίδια. Να σημειώσω εδώ ότι δεν δοκίμασα από ένα υπολογιστή αλλά από όλους στο δίκτυό μου με τα ίδια αποτελέσματα, επιπλέον και ο κουμπάρος μου με το laptop του είχε το ίδιο πρόβλημα. Για αυτό θεωρώ ότι είναι πρόβλημα στο δίκτυό μου και όχι σε υπολογιστή. Όλα τα PC έχουν Windows 7 Ultimate και το router μου είναι αυτό. Αν κάποιος έχει καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ
isay Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Πρώτα επιβεβαίωσε ότι έχεις σωστές διευθύνσεις ή Ip για τον ftp server Που προσπαθείς να συνδεθείς. Αυτό αναιρείται αν το «πουθενά» που αναφέρεις αφορά διάφορους servers και όχι μόνο ένα. Αν δεν κάνεις δουλεια, απενεργοποίησε firewall (των windows, από antivirus και router), απενεργοποίησε antivirus, δοκίμασε πάλι και πες μας τα αποτελέσματα.
achatzi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Είναι σε διάφορους server, όχι μόνο σε ένα. Θα δοκιμάσω να απενεργοποιήσω firewall & antivirus και βλέπουμε. Βέβαια ,πριν από 3 μέρες όλα λειτουργούσαν κανονικά και δεν έχω αλλάξει τίποτα στο ενδιάμεσο, για αυτό με παραξενεύει το γεγονός.
achatzi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Τελικά εχτές έκανα ένα firmware update στο router και όλα δούλεψαν κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.