teoaliv95 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδια. Μπαινω κατευθειαν στο ψητο.. Εδω και μια εβδομαδα περιπου, οταν παταω το κουμπι να ανοιξει το pc, ανοιγει και μετα απο 5 δευτερολεπτα ξερω γω ξανακλεινει.. Μετα παλι το ιδιο.. Το κανει καμια 20αρια φορες και μετα ανοιγει κανονικα (μερικες φορες δεν ανοιγει καθολου)... Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω...
beatblaster666 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδια. Μπαινω κατευθειαν στο ψητο.. Εδω και μια εβδομαδα περιπου, οταν παταω το κουμπι να ανοιξει το pc, ανοιγει και μετα απο 5 δευτερολεπτα ξερω γω ξανακλεινει.. Μετα παλι το ιδιο.. Το κανει καμια 20αρια φορες και μετα ανοιγει κανονικα (μερικες φορες δεν ανοιγει καθολου)... Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω... Ξεκίνα με τον έλεγχο του τροφοδοτικού. Έγινε τπτ πριν αρχίσει να στα κάνει αυτά;
teoaliv95 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ξεκίνα με τον έλεγχο του τροφοδοτικού. Έγινε τπτ πριν αρχίσει να στα κάνει αυτά; οχι φιλε μου τιποτα δεν εγινε... τι εννοεις να ελενξω το τροφοδωτικο?.. δεν ειμαι και master
beatblaster666 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 οχι φιλε μου τιποτα δεν εγινε... τι εννοεις να ελενξω το τροφοδωτικο?.. δεν ειμαι και master Eννοώ ότι το πρώτο που θα κοιτάξεις είναι αν το τροφοδοτικό είναι οκ ή είναι στα τελευταία του. Έχεις κανένα άλλο να βάλεις επάνω; Κάποιου φίλου ίσως;
teoaliv95 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Eννοώ ότι το πρώτο που θα κοιτάξεις είναι αν το τροφοδοτικό είναι οκ ή είναι στα τελευταία του. Έχεις κανένα άλλο να βάλεις επάνω; Κάποιου φίλου ίσως; το τροφοδωτικο μου ειναι λιγων μηνων... thermaltake taughpower 700W... δοκιμασα και ενα παλιο που εχω noname και παλι τα ιδια... κατι μου λεει οτι ειναι motherboard...
nick#18 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Πες μας λιγο το hardware σου που δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα που να μη το σηκωνει...τερας ειναι και τιποτα αλαγες σε hardware που εκανες τωρα τελευτεα...
beatblaster666 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Oκ τότε σίγουρα δεν φταίει το τροφοδοτικό, όπως λέει και ο Νίκος είναι δυνατό και αφού και το άλλο σου κάνει τα ίδια τότε πάμε σε υπόλοιπο Hardware. Γράψε τι έχεις και τι αλλαγές έκανες τελευταία αν έκανες.
teoaliv95 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 η μονη αλλαγη που εχω κανει ειναι μια καινουργια καρτα γραφικων ati 5770... επεξεργαστης core 2 duo 3 ghz motherboard MSI MS-7529 και 2 μνημες kingston. η καρτα γραφικων σιγουρα δεν ειναι το προβλημα... δοκιμασα με onboard και παλι δεν δουλευε. μαλλον η μητρικη...
nick#18 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Βγαλε dvd/hdd και λοιπα περιφεριακα εντος του κουτιου.. γραφικων ασε την οnboard..
teoaliv95 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 τα εβγαλα ολα.. παλι τα ιδια.. αφηστε το παιδες.. παω e-shop να μου το φτιαξουν.. ευτυχως εχω ακομα εγγυηση.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Η προβλημα στο τροφοδοτικο , η καποιο καποιο φις τροφοδοσιας δεν παταει σωστα στη μητρικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.