Προς το περιεχόμενο

Μεγιστο προβλημα με την ενεργοποιηση του pc

teoaliv95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Μπαινω κατευθειαν στο ψητο.. Εδω και μια εβδομαδα περιπου, οταν παταω το κουμπι να ανοιξει το pc, ανοιγει και μετα απο 5 δευτερολεπτα ξερω γω ξανακλεινει.. Μετα παλι το ιδιο.. Το κανει καμια 20αρια φορες και μετα ανοιγει κανονικα (μερικες φορες δεν ανοιγει καθολου)... Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω...

Δημοσ.
Γεια σας παιδια. Μπαινω κατευθειαν στο ψητο.. Εδω και μια εβδομαδα περιπου, οταν παταω το κουμπι να ανοιξει το pc, ανοιγει και μετα απο 5 δευτερολεπτα ξερω γω ξανακλεινει.. Μετα παλι το ιδιο.. Το κανει καμια 20αρια φορες και μετα ανοιγει κανονικα (μερικες φορες δεν ανοιγει καθολου)... Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω...

Ξεκίνα με τον έλεγχο του τροφοδοτικού. Έγινε τπτ πριν αρχίσει να στα κάνει αυτά;

Δημοσ.
Ξεκίνα με τον έλεγχο του τροφοδοτικού. Έγινε τπτ πριν αρχίσει να στα κάνει αυτά;

οχι φιλε μου τιποτα δεν εγινε... τι εννοεις να ελενξω το τροφοδωτικο?.. δεν ειμαι και master :lol:

Δημοσ.
οχι φιλε μου τιποτα δεν εγινε... τι εννοεις να ελενξω το τροφοδωτικο?.. δεν ειμαι και master :lol:

Eννοώ ότι το πρώτο που θα κοιτάξεις είναι αν το τροφοδοτικό είναι οκ ή είναι στα τελευταία του. Έχεις κανένα άλλο να βάλεις επάνω; Κάποιου φίλου ίσως;

Δημοσ.
Eννοώ ότι το πρώτο που θα κοιτάξεις είναι αν το τροφοδοτικό είναι οκ ή είναι στα τελευταία του. Έχεις κανένα άλλο να βάλεις επάνω; Κάποιου φίλου ίσως;

το τροφοδωτικο μου ειναι λιγων μηνων... thermaltake taughpower 700W... δοκιμασα και ενα παλιο που εχω noname και παλι τα ιδια... κατι μου λεει οτι ειναι motherboard...

Δημοσ.

Πες μας λιγο το hardware σου που δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα που να μη το σηκωνει...τερας ειναι και τιποτα αλαγες σε hardware που εκανες τωρα τελευτεα...

Δημοσ.

Oκ τότε σίγουρα δεν φταίει το τροφοδοτικό, όπως λέει και ο Νίκος είναι δυνατό και αφού και το άλλο σου κάνει τα ίδια τότε πάμε σε υπόλοιπο Hardware. Γράψε τι έχεις και τι αλλαγές έκανες τελευταία αν έκανες.

Δημοσ.

η μονη αλλαγη που εχω κανει ειναι μια καινουργια καρτα γραφικων ati 5770... επεξεργαστης core 2 duo 3 ghz

motherboard MSI MS-7529

και 2 μνημες kingston.

η καρτα γραφικων σιγουρα δεν ειναι το προβλημα... δοκιμασα με onboard και παλι δεν δουλευε. μαλλον η μητρικη...

Δημοσ.

τα εβγαλα ολα.. παλι τα ιδια.. αφηστε το παιδες.. παω e-shop να μου το φτιαξουν.. ευτυχως εχω ακομα εγγυηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...