Vasilis 07 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Αν και καύσωνας νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά.Με το που ανοίγει ο υπολογιστής στο 5λεπτο οι δίσκοι αγγίζουν τους 40 βαθμούς (με HD sentinel το βλέπω).Ο πιό θερμός είναι ο Seagate που φτάνει και τους 47 ενώ οι άλλοι 2 παίζουν 44-45.Οι σκληροί είναι σε αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Accessories/CoolerMaster-Hdd-Module-Stb-3T4-E3-Gp-Universal-CM-STB-3T4-E3-GP.htm από το οποίο του άλλαξα τον φαν που έχει led (τον έβαλα πάνω στο case) με έναν τον ίδιο απλό (χωρίς led).Λέτε να φταίει ο ανεμιστήρας? Θα προτείνατε κάποιον καλύτερο αλλά και με λογικό κόστος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Για τέτοια εποχή, δε μου φαίνονται υπερβολικές οι θερμοκρασίες, ειδικά αν είναι σχεδόν κολλητά ο ένας με τον άλλον. Όλοι μου οι δίσκοι παίζουν σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες εδώ και χρόνια και είναι οκ. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί απόδειξη, απλά για να μην αγχώνεσαι ιδιαίτερα τ αναφέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.