Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ξερει τι ακριβως προσβαση στο internet δινει ενα στικακι σαν αυτο που συνδεεται με tv ? http://electrowin.gr/p.Samsung-Wi-Fi-Link-Stick-WIS09ABGNX.127189.html Ευχαριστω.
xetasa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Με το στικάκι αυτό συνδέεσαι ασύρματα στο ρούτερ του σπιτιού σου (πρέπει κι αυτό να διαθέτει ασύρματη σύνδεση φυσικά) και η tv έχει κάποια συγκεκριμένα widget. π.χ. εγώ έχω την samsung b7000ww και έχει προεγκατεστημένα 3 widgets: you tube, accuweather (για τον καιρό) και usa news (αδιάφορο). Προσοχή: δεν έχει κάποιον browser για να μπορείς να σερφάρεις!!! Πρέπει να ψάξεις να βρεις τι widget έχει η τηλεόρασή σου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω. Ενας φιλος εχει μια σειρας 7000 αλλα χωρις browser τι να το κανει το internet στο pc ??? Ασε που σε μεγαλη οθονη δεν ειναι ευχρηστο το internet .Εγω εχω ενα htpc σε δικτυο και συνδεδεμενο με 47αρα tv οποτε εχω και κανονικο Internet αλλα ειναι πολυ αβολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.