Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με άνοιγμα ιστοσελίδας

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα save μια ιστοσελίδα (web page complete) και όταν πάω να την ανοίξω μου βγάζει "error on line 45 at column 116: EntityRef: expecting ';'"

Μπορώ να κάνω κάτι γιατί θέλω να την εκτυπώσω ;

Δημοσ.

Πως πας να την ανοιξεις? υποθετω οτι εχει php για να σου πεταει το μυνημα αυτο.Εχεις καποιον εικονικο σερβερ στο pc σου?

Δημοσ.
Πως πας να την ανοιξεις? υποθετω οτι εχει php για να σου πεταει το μυνημα αυτο.Εχεις καποιον εικονικο σερβερ στο pc σου?

όχι, να σηκώσω κανένα xampp ; ?

Δημοσ.
όχι, να σηκώσω κανένα xampp ; ?

Ναι δε μπορείς να "τρέξεις" σελίδα τοπικά , αν είναι σε κάποια server side γλώσσα. Επίσης να ξέρεις ότι αν η σελίδα που κατέβασες χρησιμοποιεί βάση δεδομένων (την οποία δε μπορείς να κατεβάσεις) , θα σου πετάξει errors και ίσως κάποια τμήματα της σελίδας να μην εμφανίζονται.

Δημοσ.

Exarxia είπες ότι την έκανες save ως web page complete (πρόφανώς από κάποια διεύθυνση), άρα έχεις αποθηκεύσει το τελικό αποτέλεσμα σε html. Δεν έκανες ftp για να έχεις php κώδικα, ώστε να πρέπει να τρέξεις κάποιο php server.

To λάθος που έχεις είναι γιατί του λείπει κάποιο javascript. Συγκεκριμένα δες τις γραμμές 44-46 και διόρθωσε το ή σβήσε το. Εναλλακτικά πήγαινε στη σελίδα που σου έδωσα νωρίτερα, φόρτωσε εκ νέου τη σελίδα που θες να τυπώσεις, αφαίρεσε τα κομμάτια που δεν θες (πχ διαφημίσεις) και τέλος αποθήκευσε (και τύπωσε όποτε θες) την ιστοσελίδα σε pdf.

Δημοσ.

H σελίδα ηταν αποτέλεσμα μια εγγραφής οπότε δεν μπορώ πάλι να την έχω και γιαυτό την αποθήκευσα. Η σελίδα είναι xhtml.

Δημοσ.
H σελίδα ηταν αποτέλεσμα μια εγγραφής οπότε δεν μπορώ πάλι να την έχω και γιαυτό την αποθήκευσα. Η σελίδα είναι xhtml.

Μπορεί να έχει όμως μέσα με "Include" πχ , Php αρχεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...