Προς το περιεχόμενο

Επιλογή GPS ενός εκ των MLS5000-MLS43A - NAVIMATE 420-turboX i50?

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να αναφέρωότι τα παρακάτω gps μου δίνονται όλα στην ίδια τιμή, οπότε, δεν εχει οικον.διαφορά.

Θελω, μέχρι αύριο, να επιλέξω ενα εκ των παρακάτω, με το μόνο που με ενδιαφέρει ειναι να εχει φωνητική πλοηγηση, να συνδεεται στον αναπτηρα, να εχει οθόνη όσο δυνατόν μεγαλύτερη, και κυρίως πολύ γρήγορη απόκριση (και από εκεί και πέρα, επειδή είμαι ασχετος, δεν ξέρω τις διαφορές σε επεξεργαστες κλπ)!

MLS Destinator 5000

MLS Destinator 4,3" Talk & Drive 43A

Navimate 420 Xtreme

Παρότι τα 3 παραπάνω είναι πολύ πιο ακριβά από το TurboX i50, 2ατομα μου πρότειναν να παρω αυτό, από άποψη χαρτών, ταχύτητας, επεξεργαστή, update χαρτων!

Και τα 4, τα βρίσκω στην΄ιδια τιμή!

Οποιο παιδί απαντήσει, αν θέλει ας..μου το αιτολογήσει κιόλας, για να ξέρω γιατί..θα καταλήξω εκεί!!!

Και αν ξέρει κάποιο παιδί, τι δωρεάν update δίνουν τα παραπανω gps, ¨η αν ξεκλειδώνουν εύκολα τουλάχιστον :) !

(να πω ότι αν εχει φωνητική πλοήγηση το 1ο, που δε μπορώ να καταλάβω, τότε, ψήνομαι για αυτό, μια που εχει μεγάλη οθόνη! Αλλιώς, ψήνομαι για το 2ο κ το 4ο, γιατί το 3ο, δίνει διαδρομές off road ως 1ο ατού του, που μου ειναι αδιαφορο ως δυνατοτητα!)!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλη επιλογη. μη περιμενεις ομως να παιζει αξιοπρεπως κανενα destinator. Επισης δε μπορεις να βαλεις tomtom και garmin. σχεδον ολα τα υπολοιπα προγραμματα τα παιζει μια χαρα. πολυ καλη αποδοση εχουν εκτος ginius k miomap τα igo8 χωρις πολλα skin, dem και tts, το NDrive, sygic maps 10.

Σημαντικο μειονεκτημα τα 64ΜΒ Ram, ιδιαιτερα σε βαρια προγραμματα τυπου igo primo

Δημοσ.

Ginius φορά μαμά.

Destinator 7 που είναι το ζητούμενο θα παίζει μια χαρά αρκεί να βρείς κάποια καλή έκδοση ή ακόμα καλύτερα αν το αγοράσεις.

Τα igo 8.3-igo amigo είναι και αυτά πολύ εύκολα στο να παίξουν.

Το garmin για pna είναι πολύ μπελάς απο ότι καταλαβαίνω και α παράτησα μετά απο λίγο ψάξιμο.

Το Ndrive εχει realview χάρτες google!!! Στο navigon δεν το κατάφερα.

Tomtom δεν το εχω ψάξει βαρέθηκα.:lol::lol:

Για μένα καλά έκανες και πήρες i50.

Εχει free αναβαθμίσεις στο original που είναι και πολύ καλό σαν πρόγραμμα και θα βρεις πολλούς με το ίδιο σε ποιό εξιδεικευμένα ελληνικά forum αν θες να το ψάξεις παραπάνω και να βάλεις και άλλα προγράμματα.

@Giokspy τι μανία και αυτή με το Dest καλό είναι αλλά είναι και μια πενταετία πρόγραμμα.

Τα Igo 8.3 - MN7.5 - Ndrive 10 - Sygic Aura - Copilot -TomTom είναι σε άλλο επίπεδο πλέον.

Και εγω το σέβομαι καθώς είναι το πρώτο που πρόγραμμα που με έπεισε για την αξία των gps αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να πληκτρολογήσω μια διεύθυνση ρίχνω χριστοπ...... με το κιλό.

Ακόμα και η GI το εχει παρατήσει και εχει συγκεντρωθεί στο Ginius.

Και στο εξωτερικό κανείς δε νομίζω ότι ασχολείτε...

Δημοσ.

ειχε φορτωμένο (το πηρα μεταχειρισμένο) το destinator 9, αλλά το παίζει τραγικά, χωρίς να αναγνωρίζει ελλ.χαρακτήρες, κλπ.

με το genius,εχει απιστευτη ταχύτητα στο να αναπροσαρμόζει την πορεία (σημαντικό)!

απλά δεν εχει...εντυπωσιακά γραφικα!

Δημοσ.

@Giokspy τι μανία και αυτή με το Dest καλό είναι αλλά είναι και μια πενταετία πρόγραμμα.

Τα Igo 8.3 - MN7.5 - Ndrive 10 - Sygic Aura - Copilot -TomTom είναι σε άλλο επίπεδο πλέον.

Και εγω το σέβομαι καθώς είναι το πρώτο που πρόγραμμα που με έπεισε για την αξία των gps αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να πληκτρολογήσω μια διεύθυνση ρίχνω χριστοπ...... με το κιλό.

Ακόμα και η GI το εχει παρατήσει και εχει συγκεντρωθεί στο Ginius.

Και στο εξωτερικό κανείς δε νομίζω ότι ασχολείτε...

συμφωνω απολυτα!! νομιζω πως ειναι πλεον ξεπερασμενο προγραμμα και εμενα προσωπικα οι χαρτες ειναι αρκετα class-b σε σχεση με πολλους αλλους. περα απο τα καλουτσικα γραφικα του dest9 νομιζω πλεον πως μετα βιας μπαινει στη 10αδα για τα καλυτερα προγραμματα. τωρα για το αν τρεχει καλα σε i50 δε νομιζω οτι ειναι θεμα νομιμου η μη. αν του βαλεις διαδρομη μεγαλη(πανω απο 30 χλμ) κανει ωρες να την υπολογισει.εχω δοκιμασει παρα πολλες εκδοδεις απο ολα τα dest(6,7,8,pro,9) και σε ολα το ιδιο!! αν βρεθει τωρα καποιοςνα που του τρεχει normal καποιο dest, αγορασμενο η μη, σε i50 πολυ θα ηθελα να το μαθω!!

Το navigon μια χαρα τρεχει σε i50 αρκει να βρεθει καταλληλη εκδοση. μειωνεκτημα παντως τα win CE6.

Oσο για το garmin στο NDrive G800R που το βαλα τρεχει αψογα. κατ'εμε τα 10 καλυτερα προγραμματα αυτη τη στιγμη ειναι(τελευταια εκδοση με το τελευταιο χαρτη):

1)Αutomapa

2)tomtom

3)Ginius

4)miomap 2008

5)Navigon

6)igo primo-amigo-8.3

7)garmin

8)NDrive

9)sygic maps 10

10)Destnator 9

Δημοσ.

Σε mls 3855 το dest 7 δούλευε καλά κάναμε 2500 χλμ οδικός Αυστρία απο Σκόπια - Κροατία και γυρισμό απο Ανκόνα.

Το μόνο θέμα που είχε ήταν ότι στα σύνορα κάθε χώρας έβαζε απο μόνο του κοντινότερη διαδρομή και σε έστελνε απο τα βουνά οπότε όταν το πήραμε πρέφα κάθε φορά στα σύνορα ξαναφτιάχναμε το profil διαδρομής.

Σε υπολογισμό διαδρομής δεν ήταν και σφαίρα αλλά ποτέ δεν κράταγε πάνω απο μισό λεπτό.

Στο Navigon 1200 δουλέυει ακόμα καλύτερα αφου είναι ταχύτερο σαν συσκευή.

Εκει που σπάει @@ είναι στο πληκτρολόγιο που στον ελληνικό χάρτη που πρέπει να γυρνάς κεφαλαία μικρά και να βάζεις τελικό σίγμα και αμα κάνεις λάθος κολάει για 1-2 " και σου λέει πως ο προορισμός δεν υπάρχει...

@antreaslam

Το sygic 9 μου φαίνεται πολύ light και εχει μια χαρά χάρτες.

Τα igo 8.3-Amigo νομίζω πως είναι τα πιο δημοφιλή στην ελλάδα μετά το Destinator 7. Και χάρτες υπάρχουν απο πολλές εταιρείες και ευρώπης βρίσκεις εύκολα και τα FPS του χάρτη είναι τρομερά και skining παίρνει...

Δημοσ.
giokspy, εχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο που να τρέχει στο i50 σοβαρά και σωστά?

ολα τα παραπανω τρεχουν μια χαρα στο i50 εκτος το dest και το igo primo το οποιο λογω μικρης ram αν βαλεις τα .dem αρχεια και τα tts γινεται λιγο αργο. το απλο igo παει σφαιρα. garmin και tomtom ξεχνα τα στο i50

Δημοσ.

ειμαι πολύ ικανοποιημένος με το με το genius, οποτε θα σβήσω όλα τα αλλα, και θα μείνω με αυτό. Ειναι ταχύτατο, ακριβες, και ακόμα και όταν κάνει (κατά τη γνώμη μου) λάθη (Σε γνωστές διαδρομές), πηγαίνοντας με απο δρόμο που θα κανω περισσότερη ώρα, και εγώ το "παρακούω", διορθώνει αμέσως πορεία, και σου βγάζει τη νέα διαδρομή!

Το μόνο κακό είναι ότι 2 δρόμοι που το τελευταίο 4μηνο εγιναν μονοδρομοι, το genius εβγαζε οτι μπορώ να προχωρήσω κανονικά!!

Δεν εχω ασχοληθεί πολύ μαζί του, αλλά δεν εχω βρει πως θα μου δείξει ολόκληρη τη διαδρομή που εχει επιλέξει για μένα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...