Προς το περιεχόμενο

Ο αγώνας άρχισε... Windows refund.

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τπτ δεν εχει, η εγκατασταση γινεται απο το CD (που ειναι boot) η απο φλασακι.

Κατεμε γενικα ολο αυτο για 50ε δεν αξιζει, μονο το πισω εμπρος αρκουν για να μην το κανει καποιος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

και ειδικά αν στο κρατήσουν καμιά βδομάδα όπως συνηθίζετε στα ελληνικά σέρβις με τίποτα δεν αξίζει,ίσως μόνο για το γαμώτο....αν στο έδιναν κατευθείαν έτσι στο μαγαζί σίγουρα θα ήταν μια λύση που θα επέλεγα.

χμμμ δεν μου χεί τύχει λαπτόπ χωρίς λγισμικό και μου φαίνεται περιέργο αλλά προφανώς θα γίνεται όπως λέτε...

Γι'αυτο και ξεκινησε τη διαδικασια ο linuxobios για να ξερουμε τους χρονους και τις τιμες που κανει-δινει η καθε εταιρια.

---------- Προσθήκη στις 10:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:13 ----------

for4 ειναι σαν να βαζεις εναν καινουργιο σκληρο στο μηχανημα σου. Δεν ειναι τιποτε σπουδαιο.

Πιστευω οπως ειπα και πιο πανω , οτι η κινηση του linuxovios δεν .... Αν εσυ εχεις ενα δικο σου σκληρο δισκο και θες να το βαλεις στο συγκεκριμενο ΕΠΩΝΥΜΟ laptop , ειναι κουλο να ζητας πισω τα λεφτα που δινεις ΜΟΝΟ για το σκληρο.Ετσι συμβαινει και με το λειτουργικο συστη.....

...

Υ.Γ Καλο θα ηταν το θεμα να μεταφερθει στην υποκατηγορια των Windows , καθως δεν εχει να κανει τιποτα με το linux , οπως θελει να μου εξηγησει ο linuxovios :o

Δεν έχω διαβάσει όλο το τοπικ ακόμη.. ελπίζω να σταματήσεις να μπερδεύεις το hardware με το software, γιατι έχει πολλές σελίδες βλέπω και είμαι ακόμη στη δευτερη..

+1 για το challenge του Linuxoviou

Και είμαι περίεργος και για το 2ο.. με την εγγύηση.. Εδω και χρόοονια υπάρχει αυτή η οδηγία για τα 2χρόνια και πάντα έβλεπα προϊόντα με 1 χρόνο εγγύηση..

---------- Προσθήκη στις 11:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:14 ----------

Μάλιστα.. τέλος καλά.. όλα(?) καλά(?)

Πάντως έστω και για το 50ευρω λέει.. έτσι για το γαμώ το..

άσχετο.. το DOS που το 8υμη8ήκατε?? :-P

Το ετσι για το γαμωτο πιστευω πως ισχυει για οσους μοναχα θεωρουν πως η MS ειναι κακια και κανει κακο και και και και και....

Αλλιως δεν δικαιολογειται να πας στην αντιπροσωπεια (εξοδα) την ημερα που θα παρεις το φορητο και να ξαναπας μετα (και αλλα εξοδα)....

Αν κανω λαθος διορθωστε με.

Το ετσι για το γαμωτο πιστευω πως ισχυει για οσους μοναχα θεωρουν πως η MS ειναι κακια και κανει κακο και και και και και....

Αλλιως δεν δικαιολογειται να πας στην αντιπροσωπεια (εξοδα) την ημερα που θα παρεις το φορητο και να ξαναπας μετα (και αλλα εξοδα)....

Αν κανω λαθος διορθωστε με.

Κάποιοι δεν θέλουμε να πληρώνουμε κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ.

Τώρα για την αντιπροσωπία πόσα έξοδα θα κάνεις πια;Υπάρχουν και τα λεωφορεία ;)

Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι μονο αυτο Nik.K. Αλλα ακομα και αυτος να ειναι ο λογος καλο ειναι να ξερουμε, εκτος απο τα δικαιωματα μας, και την διαδικασια του refund της καθε εταιριας.

Εξαλλου δεν ειναι κακο να κανεις χρηση των δικαιωματων σου μια στις τοσες. Αν δεν το κανουμε αρχιζουν αλλα μετα, μεχρι να τα χασουμε τελειως.

Κάποιοι δεν θέλουμε να πληρώνουμε κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ.

Τώρα για την αντιπροσωπία πόσα έξοδα θα κάνεις πια;Υπάρχουν και τα λεωφορεία ;)

Ναι αλλα οι περισσοτεροι θα το κανουν ΚΑΙ θα βαλουν και πειρατικη εκδοση μετα...Αυτο το παραθυρακι λοιπον πιο πολυ κακο θα μας κανει μακροχρονια παρα καλο.

Δες πχ τον Linuxovio....Λεει οσα λεει, παλευει την "κακια" MS αλλα εχει Windows (πονταρω οσα θελετε στο οτι δεν ειναι αυθεντικα) για να μπορει να παιζει παιχνιδια σαν το Starcraft 2. Προσωπικα δεν μπορω την υποκρισια, μπορει να εχουν ισοπεδωθει τα παντα αλλα το θεωρω οτι χειροτερο σε αυτο τον κοσμο.

Ναι αλλα οι περισσοτεροι θα το κανουν ΚΑΙ θα βαλουν και πειρατικη εκδοση μετα...Αυτο το παραθυρακι λοιπον πιο πολυ κακο θα μας κανει μακροχρονια παρα καλο.

Δες πχ τον Linuxovio....Λεει οσα λεει, παλευει την "κακια" MS αλλα εχει Windows (πονταρω οσα θελετε στο οτι δεν ειναι αυθεντικα) για να μπορει να παιζει παιχνιδια σαν το Starcraft 2. Προσωπικα δεν μπορω την υποκρισια, μπορει να εχουν ισοπεδωθει τα παντα αλλα το θεωρω οτι χειροτερο σε αυτο τον κοσμο.

Αυτό είναι επιλογή τους.Εγώ θέλω να ασκώ το δικαίωμά μου,επιστρέφοντας κάτι που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω.Και αφού μπορώ,γιατί να μην το κάνω;

Για την πειρατεία,αυτό είναι δουλεία της Microsoft και όχι των κατασκευαστών.

Για τον linuxovio δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει προσωπικά αν έχει πειρατικά Windows.

μην είσαι απόλυτος Nik, πολλοί θα το κάνουν αλλά και πολλοί θα περάσουν μια νόμιμη oem καθαρή απο τα bloatware της κάθε εταιρίας.

Οπως και να έχει, έχεις δίκο απο την άποψη των εξόδων για εμας τους καϊμένους της επαρχίας.

Ολα αυ΄τα ισχύουν για αυτούς που σκέφτονται καθαρά πρακτικά, υπάρχουν και οι άλλοι που το κάνουν για ιδεολογικούς λόγους.

• Super Moderators
Προφανώς δεν έχεις διαβάσει το thread.

πράγματι το είχα ξεχάσει... :-(

Η υπεύθυνη της toshiba, μου έκανε αρχικά την ΠΑΠΙΑ ότι δήθεν δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για refund. Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα και αφού της εξήγησα πολλές φορές την νομική πλευρά της κατάστασης, παραδέχθηκε ότι δε γνωρίζει και ότι θα ρωτήσει για να μάθει και να μου απαντήσει. Αντίθετα, στην acer αμέσως παραδέχτηκαν ότι υπάρχει διαδικασία refund, απλά δε δεσμέυτηκαν με λεπτομέρειες. Οπότε τα περί customer support που λες πέφτουν στο κενό. Βαρέθηκα πια να χτυπάει και η κουτσή Μαρία την Acer. Μια χαρά εταιρεία είναι με πολύ τίμιες προτάσεις και με το καλύτερο price/performance ratio.

τουλάχιστον στην Toshiba σου είπαν λεπτομέριες, στην Acer σε άφησαν στο φλου χωρίς καμία πρακτική πληροφορία...

δεν πέφτουν καθόλου στο κενό, το customer support της στην Ελλάδα είναι GTPK, στο εξωτερικό μπορεί να είναι καλύτερο αλλά δεν με απασχολεί αυτό...

μην είσαι απόλυτος Nik, πολλοί θα το κάνουν αλλά και πολλοί θα περάσουν μια νόμιμη oem καθαρή απο τα bloatware της κάθε εταιρίας.

+1000 χαλαρά...

• Super Moderators
Προφανώς δεν έχεις διαβάσει το thread.

πράγματι το είχα ξεχάσει... :-(

Η υπεύθυνη της toshiba, μου έκανε αρχικά την ΠΑΠΙΑ ότι δήθεν δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για refund. Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα και αφού της εξήγησα πολλές φορές την νομική πλευρά της κατάστασης, παραδέχθηκε ότι δε γνωρίζει και ότι θα ρωτήσει για να μάθει και να μου απαντήσει. Αντίθετα, στην acer αμέσως παραδέχτηκαν ότι υπάρχει διαδικασία refund, απλά δε δεσμέυτηκαν με λεπτομέρειες. Οπότε τα περί customer support που λες πέφτουν στο κενό. Βαρέθηκα πια να χτυπάει και η κουτσή Μαρία την Acer. Μια χαρά εταιρεία είναι με πολύ τίμιες προτάσεις και με το καλύτερο price/performance ratio.

τουλάχιστον στην Toshiba σου είπαν λεπτομέριες, στην Acer σε άφησαν στο φλου χωρίς καμία πρακτική πληροφορία...

δεν πέφτουν καθόλου στο κενό, το customer support της στην Ελλάδα είναι GTPK, στο εξωτερικό μπορεί να είναι καλύτερο αλλά δεν με απασχολεί αυτό...

+1000 χαλαρά...

Απο την στιγμη που εχετε το serial εχετε το δικαιωμα να σβυσετε τα Windows και να τα ξαναπερασετε απο ενα απλο δισκακι και οχι της καθε εταιρειας. Το εχω κανει σε δεκαδες μηχανηματα και τουλαχιστον η MS USA δεν ειχε θεμα με αυτο.

Απο την στιγμη που εχετε το serial εχετε το δικαιωμα να σβυσετε τα Windows και να τα ξαναπερασετε απο ενα απλο δισκακι και οχι της καθε εταιρειας. Το εχω κανει σε δεκαδες μηχανηματα και τουλαχιστον η MS USA δεν ειχε θεμα με αυτο.

ξεχνάς κάτι όμως, ότι ακόμα πουλιούνται μηχανήματα με vista που μπορουν να τρέξουν 7 , 7αριά με 32bit ενώ υποστηρίζουν 64, άλλος μπορεί να μην θέλει gr αλλά EN, οι αλλαγές αυτές γίνονται με το ίδιο serial;

sent from my HTC Magic using tapatalk

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...