Προς το περιεχόμενο

Νεκρός ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας!

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδη δεν παρακολουθησα το thread μια απορια.

Οι κλασσικοι αναρχο-τρομοκρατο-επαναστατο-ζητω-η-ελευθερια-λογου κλπ κλπ που συχναζουν (λιγοι βεβαια ειναι) σε αυτο το φορουμ, εχουν ξεκινησει ηδη την επιδρομη τους εδω, εξυμνωντας την ενεργεια των ομοιδεατων τους, η στηνουν/ψαχνουν ακομα την επιχειρηματολογια που θα ακολουθησουν ?

Μεχρι να αποκαλυφθει οτι ηταν η Σεχτα πισω απο την δολοφονια ειμαι βεβαιος οτι βριζανε το συστημα που δολοφονησε εναν δημοσιογραφο, δολοφονωντας παραλληλα την ελευθερια του λογου στη χωρα αυτη και φερνοντας μας στο μεσαιωνα κλπ.

Τωρα που η δολοφονια εγινε απο δικους τους, περαν του οτι θα επικροτησουν την ενεργεια τι αλλο εχουν να μας πουν?

Τα links απο τα blog τυπου aristerotera.blogspot.com, indymedia κλπ ανερτησαν τις καραμελες-επιχειρηματα που θα πρεπει να μασουλησετε και να μας linkarete, η ακομα αναμενετε πριν αρχισετε την επιδρομη στα φορουμς?

ΟΥΣΤ

ΥΓ. blogs τυπου troktiko δεν μου κινησαν ποτε το ενδιαφερον. Οχι τοσο για το θεμα ανωνυμιας, αλλα γιατι οποτε ετυχε να μπω οι 9.9/10 ειδησεις που ειχε ηταν μπουρδες για την Αλεξανδρατου, τη Μπεζαντακου και τη Βανδη. Not my cup o f tea.

Οι κλασσικοι που υποστηριζουν το συστημα τυφλα, οι "εξω οι μεταναστες" κλπ κλπ που συχναζουν κατα ορδες σε αυτο το φορουμ, εχουν ξεκινησει ηδη την επιδρομη τους εδω, κατακρινοντας την ενεργεια των "αλλων", η στηνουν/ψαχνουν ακομα την επιχειρηματολογια που θα ακολουθησουν ?

Μεχρι να αποκαλυφθει οτι ηταν η Σεχτα πισω απο την δολοφονια ειμαι βεβαιος οτι λουφαζανε πισω απο το pc τους επειδη το συστημα δολοφονησε εναν δημοσιογραφο, δολοφονωντας παραλληλα την ελευθερια του λογου στη χωρα αυτη και φερνοντας μας στο μεσαιωνα κλπ.

Τωρα που η δολοφονια εγινε απο τους "αλλους", περαν του οτι θα κατακρινουν την ενεργεια τι αλλο εχουν να μας πουν?

Τα links απο τα blog τυπου Χρυση Αυγη, Whitepower.gr κλπ ανερτησαν τις καραμελες-επιχειρηματα που θα πρεπει να μασουλησετε και να μας linkarete, η ακομα αναμενετε πριν αρχισετε την επιδρομη στα φορουμς?

ΟΥΣΤ

ΥΓ. blogs τυπου troktiko δεν μου κινησαν ποτε το ενδιαφερον. Οχι τοσο για το θεμα ανωνυμιας, αλλα γιατι οποτε ετυχε να μπω οι 9.9/10 ειδησεις που ειχε ηταν μπουρδες για την Αλεξανδρατου, τη Μπεζαντακου και τη Βανδη. Not my cup o f tea.

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Toυλαχιστον troll το ποστ σου, αλλα μιας και ψαχνεσαι για εμενα ανετρεξε σε παλιοτερα post που εχω κανει και περι συστηματος, ακροδεξιων, ακροαριστερων, troktikou κλπ, να δεις ποσο αγαπω και τους μεν και τους δε.

Το κακο ειναι οτι δεν παιρνετε θεση ξαφνικα, ενω βιαστηκατε να βγαλετε γλωσσα για το συστημα που δολοφονησε εναν μαχομενο δημοσιογραφο μπλα μπλα μπλα κλπ κλπ. Περιεργο και σπανιο για ατομα με τοσο "πλουσια και ψαγμενη" ιδεολογια να μην αρχιζουν τις ορδες επιδρομων και "επιχειρηματολογοιδεολογιας"...

Αντε για ξεκινηστε μωρε παιδια... (ΟΥΣΤ)

ΥΓ. Δεν εχω δει ορδε χρυσαυγιτων σε αυτο το forum, σε αντιθεση με αυτες των αναρχικων (wannabe αναρχικων βασικα) που εχουμε περισευμα μπορω να πω.

Δημοσ.

Οποιος εχει συνεργαστει/-ζεται με τον Μ.Τ δεν μπορει να αποκαλειται εντιμος δημοσιογραφος,φραση που ουτως η αλλως ειναι ουτοπικη γιατι στην Ελλαδα κανενας πραγματικα εντιμος ανθρωπος,που υπαρχει περιπτωση να εναντιωθει στην διαφθορα δεν επιτρεπεται απο τα συμφεροντα να παιξει ρολο στην δημοσιοτητα και να προβαλεται.

Στην χωρα μας βασιλευει η αναξιοκρατια και στο δημοσιο και στον ιδιωτικο τομεα και ο λαος σπανια εχει αληθινη εκπροσωπηση.Οι δολοφονιες ειναι δυσαρεστο πραγμα,αλλα επισης δυσαρεστο ειναι ενας συνταξιουχος των 580 ευρω να κινδυνευει να του κοψουν το ΕΚΑΣ για να πληρωσει τα σπασμενα αλλων.

Δημοσ.
Toυλαχιστον troll το ποστ σου, αλλα μιας και ψαχνεσαι για εμενα ανετρεξε σε παλιοτερα post που εχω κανει και περι συστηματος και περι troktikou κλπ, να δεις ποσο αγαπουσα και τους μεν και τους δε.

Το κακο ειναι οτι δεν παιρνετε θεση ξαφνικα, ενω βιαστηκατε να βγαλετε γλωσσα για το συστημα που δολοφονησε εναν μαχομενο δημοσιογραφο μπλα μπλα μπλα κλπ κλπ. Περιεργο και σπανιο ατομα με τοσο "πλουσια και ψαγμενη" ιδεολογια να μην αρχιζουν τις ορδες επιδρομων και "επιχειρηματολογοιδεολογιας"...

Οσο trolling ηταν το δικο μου post, αλλο τοσο ηταν και το δικο σου.

Ας περιμενες τουλάχιστον να δεις τι εχουν να πουν αυτοι που τοσο ευφανταστα χαρακτηριζεις στο post σου, και μετα απαντησε τους.

Το να προκαλεις με ειρωνικα σχολια, δεν ειναι επιχειρηματολογια, ουτε "θεση" ουτε ιδεολογια. Μπορεις να ανατρεξεις και στα βιβλια της εκθεσης του Λυκειου αν δεν με πιστευεις.

Δημοσ.

Οι κλασσικοι αναρχο-τρομοκρατο-επαναστατο-ζητω-η-ελευθερια-λογου κλπ κλπ που συχναζουν κατα ορδες σε αυτο το φορουμ, εχουν ξεκινησει ηδη την επιδρομη τους εδω, εξυμνωντας την ενεργεια των ομοιδεατων τους, η στηνουν/ψαχνουν ακομα την επιχειρηματολογια που θα ακολουθησουν ?

Μεχρι να αποκαλυφθει οτι ηταν η Σεχτα πισω απο την δολοφονια ειμαι βεβαιος οτι βριζανε το συστημα που δολοφονησε εναν δημοσιογραφο, δολοφονωντας παραλληλα την ελευθερια του λογου στη χωρα αυτη και φερνοντας μας στο μεσαιωνα κλπ.

Τωρα που η δολοφονια εγινε απο δικους τους, περαν του οτι θα επικροτησουν την ενεργεια τι αλλο εχουν να μας πουν?

Τα links απο τα blog τυπου aristerotera.blogspot.com, indymedia κλπ ανερτησαν τις καραμελες-επιχειρηματα που θα πρεπει να μασουλησετε και να μας linkarete, η ακομα αναμενετε πριν αρχισετε την επιδρομη στα φορουμς?

ΟΥΣΤ

Να ξερες ποσο δικιο εχεις. Εδω στην Ελλάδα οχι απλά δε ξέρουμε πλεον τι είναι σωστό και τι λάθος...αλλά πλέον και το αυτονόητο εχει παρεξηγηθεί. Θλιβομαι που υπάρχουν κάποια "θυμματα" των καναλιών , και ολων των ψευτο-ιδεολόγων που δικαιολογουν ακομα και τρομοκράτες , με φτηνά επιχειρήματα του τύπου...."η βια φερνει βια" , "αυτα κανει η ανεργία" " αηδιασμένοι απ'το σύστημα" (όπως ένας παρουσιαστής σατυρικής εκπομπής) κτλ..λες και όποιος είναι άνεργος πχ , στήνει μια γιάφκα με ρουκέτες.

Αλλά εδώ είπαμε , όταν θεωρούμε σωστό (ενα μεγάλο μέρος της κοινωνίας δηλαδή) και λογικό το σπάσιμο και το κάψιμο καταστημάτων απο τα "παιδιά" οπως τους αποκαλλεί ο Αλαβάνος χαιδεύοντας τους το αυτί , τότε η τρομοκρατία δικαιολογείται ή δεν καταδικάζεται.

Πραγματικά έχω αηδιάσει....

ΥΓ: Οσο για το Indymedia που ανέφερες , που χαρακτηρίζεται ως "Blog της ένοπλης αριστεράς" , παίζει να μαστε και ο μοναδικός λαός που θα θεωρούσε τα άτομα που γράφουν εκει μέσα "επαναστάτες" και όχι ατομάκια που δε πρόκειται να δουλέψουν ποτέ επειδή τους φτέει το σύστημα.

Δημοσ.
Οσο trolling ηταν το δικο μου post, αλλο τοσο ηταν και το δικο σου.

Ας περιμενες τουλάχιστον να δεις τι εχουν να πουν αυτοι που τοσο ευφανταστα χαρακτηριζεις στο post σου, και μετα απαντησε τους.

Το να προκαλεις με ειρωνικα σχολια, δεν ειναι επιχειρηματολογια, ουτε "θεση" ουτε ιδεολογια. Μπορεις να ανατρεξεις και στα βιβλια της εκθεσης του Λυκειου αν δεν με πιστευεις.

Μα δεν προκαλω, ζηταω τη γνωμη των πιο ιδελογοημενων ατομων στη χωρα μας, με τα ισχυροτερο επιχειρηματα κλπ για μια δολοφονια. Εξαλλου σε τετοια θεματα περι βιας/ελευθεριας λογου κλπ ειναι οι προωτοι που εχουν παντα γνωμη. Γιατι θιχτηκες εσυ?

btw last time που εφαγα ban (1 μηνα παρακαλω) ηταν γιατι τολμησα και πατησα thumbsdown (αυτο που δινει -1 σε καποιο post δηλαδη) σε ενα thread-copy paste απο το aristerotera.blogspot.com γνωστης και μη εξαιρετεας χρηστριας αυτου του forum. Γνωριζω οτι φλερταρω με αλλο 1 μηνα ban τωρα (ισως και παραπανω) γραφοντας αυτα περι αναρχικων κλπ.

Δημοσ.

δηλ ο ανθρωπος ηξερε μυστικα και γι αυτο τον φαγαν?

οτι ηταν πισω απο το τροκτικο απο που προκυπτει?

αντε να περιμενουμε τωρα και την προκυρηξη να δουμε τους λογους..

Δημοσ.
Μα δεν προκαλω, ζηταω τη γνωμη των πιο ιδελογοημενων ατομων στη χωρα μας, με τα ισχυροτερο επιχειρηματα κλπ. Γιατι θιχτηκες εσυ?

Ποιος σου ειπε οτι θιχτηκα?

Απλα εχεις μπερδεψει καποια πραγματα στο μυαλο σου.

Το γεγονος οτι υποστηριζουμε αντιθετες αποψεις, δεν μας κανει αυτοματα χαρουμενους για την οποια τρομοκρατικη ενεργεια.

Στα δικα μου ματια η Σεχτα πχ, δεν εχει καμια διαφορα απο τον μπατσο που βαραει ατομα σε πορειες επειδη ενα χιλιομετρο πιο πισω καποιος πεταξε μια μολοτοφ.

btw last time που εφαγα ban (1 μηνα παρακαλω) ηταν γιατι τολμησα και πατησα thumbsdown (αυτο που δινει -1 σε καποιο post δηλαδη) σε ενα thread-copy paste απο το aristerotera.blogspot.com γνωστης και μη εξαιρετεας χρηστριας αυτου του forum. Γνωριζω οτι φλερταρω με αλλο 1 μηνα ban τωρα (ισως και παραπανω) γραφοντας αυτα περι αναρχικων κλπ.

Το ban ξερεις πολυ καλα για ποιο λογο το εφαγες.

Επεμενες να πατας thumbs down σε μια ειδηση και οχι σε μια αποψη ενος συμφορουμιτη, αφου ειχε προειδοποιησει κιολας ο Lucifer.

Μην πας τωρα να το παιξεις και θυμα που εφαγε ban για τις αποψεις του. :rolleyes:

Δημοσ.

Στο blog του εκανε ευθεια επιθεση κατα της τρομοκρατιας επανειλημενως, οπως λενε τα καναλια σημερα.

Τα οπλα που χρησιμοποιηθηκαν ηταν ιδια με αυτα που εχει χρησιμοποιησει η "Σεχτα Επαναστατων" σε αλλες δολοφονιες.

Τελος στην τελευταια τους προκηρυξη, φωτογραφιζουν διαδικτυακους δημοσιογραφους ως τον επομενο στοχο τους.

Αρα λογικα δεν εχει να κανει με κλεισιμο στοματος που εκανε αποκαλυψεις που δε συμφεραν κλπ, αλλα με τις κοινες επιθεσεις/δολοφονιες συγκεκριμενης ιδεολογικης μειονοτητας της χωρας μας. Ολως περιεργως βεβαια για αυτη τη δολοφονια θα πανηγυριζει το συστημα σημερα, παρεα με τους "Επαναστατες". Ποιος το περιμενε να εχουν κοινους στοχους συστημα και επαναστατες, ε?

Ποιος σου ειπε οτι θιχτηκα?

Το ban ξερεις πολυ καλα για ποιο λογο το εφαγες.

Επεμενες να πατας thumbs down σε μια ειδηση και οχι σε μια αποψη ενος συμφορουμιτη, αφου ειχε προειδοποιησει κιολας ο Lucifer.

Μην πας τωρα να το παιξεις και θυμα που εφαγε ban για τις αποψεις του. :rolleyes:

Την προειδοποιηση του Lucifer την ειδα σε pm αφου εφαγα το ban. Bλεπεις οταν παταω το thumbsdown σε ενα post με το οποιο διαφωνω, δεν ηξερα οτι ειμαι υποχρεωμενος να διαβαζω και να παρακολουθω ολες τις σελιδες του μην τυχον καπου στην 3η-4η υπαρχει προειδοποιηση που θα απαογρευει το thumbsdown, με 1 μηνα ban :>

Δημοσ.

αντε να περιμενουμε τωρα και την προκυρηξη να δουμε τους λογους..

Ιδεα δεν εχουμε.

Προκυπτει επειδη το λεει το troktiko!

Και παλι ιδεα δεν εχουμε.

Δημοσ.
Εγώ εννοούσα πως απλά βολεύει ΟΛΕΣ τις πλευρές!

Δεν κατάλαβα σε τι θα διαφέρει αν πάθουν κάτι αυτοί που λες από το σημερινό? Αυτοί δεν έχουν οικογένειες, παιδιά και καριέρα??? Και στο κάτω κάτω αυτοί υπογράφουν τα κείμενά τους και έχεις άνετα την επιλογή να μην τους δίνεις καν σημασία!

B)

Dude και ο παιδεραστης, ο δολοφονος, και οικογενεια και παιδια και καριερα μπορει να εχουν....

Δημοσ.

Το κακο ειναι οτι δεν παιρνετε θεση ξαφνικα, ενω βιαστηκατε να βγαλετε γλωσσα για το συστημα που δολοφονησε εναν μαχομενο δημοσιογραφο μπλα μπλα μπλα κλπ κλπ. (ΟΥΣΤ)

Kai που είδες εσυ οτι υπάρχουν τοποθετήσεις πως το "συστημα που δολοφονησε εναν μαχομενο δημοσιογραφο "...???

Και τα 2 σου μηνύματα ειναι άκρως προκλητικά για να ανάψουν καβγά. Προσωπικά δεν θα μπω σε αυτο το τρυπακι.

Εξάλλου ειναι γνωστή η πρακτική κάποιων που αντι να γράψουν την δική τους άποψη (οποια και να ειναι), αρχίζουν τα: "και που ειναι αυτοι να μας πουν, να μας δείξουν κλπ..."

Απ τα γραπτά σου δεν εχω πειστεί ακόμα πως μπορείς να ξεχωρίσεις την ιδεολογία των Αντιφα/ αναρχικών/ Αναρχοαυτόνομων/ Αντιεξουσιαστων/ Αριστεριστών/ Τρομοκρατών -->(αν έχουν καμία) κλπ κλπ

Αυτο βέβαια προέρχεται απο τον τρόπο που εχεις παρει τις πληροφορίες (ΤιΒι). Ένα γενικό τουρλουμπουκι που το πετάμε στην μηχανή του κιμά και οτι βγει.

Δημοσ.

Οι κλασσικοι αναρχο-τρομοκρατο-επαναστατο-ζητω-η-ελευθερια-λογου κλπ κλπ που συχναζουν κατα ορδες σε αυτο το φορουμ, εχουν ξεκινησει ηδη την επιδρομη τους εδω, εξυμνωντας την ενεργεια των ομοιδεατων τους, η στηνουν/ψαχνουν ακομα την επιχειρηματολογια που θα ακολουθησουν ?

ΟΥΣΤ

Ασφγςνυιτασφγξδρηξξ φνασνπναπνφα ννγνςπνεπνγα φβας βφοαβςφ βφοςαβοφβα φβαςοβφοα φαοςβοβφαβφα. Φοαβςοβφοαβ φ οβς βφοςβ φ, οαβςοφβοβ νγαφνςναπινφπςναπν φνςναπςνφπινα φαςνφπανφπςανφ φανςφνοανφοαννποφιν ναποςφνπιοανφιπανπφν φαπςνπφιανπφανπιςφνπανςφπναπφν.

Φαββναοβδαδ, γναςφ ςανφας φαςτγν νγπαφαν. Φγανβπςα[μ[ηαν φανςν φνανς γναςπγνας. Αγνοναοςβπγνπνανπγ.

ΟΥΣΤ

Οποιος βρει εστω και μια διαφορα στο ποστ μου και στο ποστ του εχει δωρο κουλουρι.

Δημοσ.
Ασφγςνυιτασφγξδρηξξ φνασνπναπνφα ννγνςπνεπνγα φβας βφοαβςφ βφοςαβοφβα φβαςοβφοα φαοςβοβφαβφα. Φοαβςοβφοαβ φ οβς βφοςβ φ, οαβςοφβοβ νγαφνςναπινφπςναπν φνςναπςνφπινα φαςνφπανφπςανφ φανςφνοανφοαννποφιν ναποςφνπιοανφιπανπφν φαπςνπφιανπφανπιςφνπανςφπναπφν.

Φαββναοβδαδ, γναςφ ςανφας φαςτγν νγπαφαν. Φγανβπςα[μ[ηαν φανςν φνανς γναςπγνας. Αγνοναοςβπγνπνανπγ.

ΟΥΣΤ

Οποιος βρει εστω και μια διαφορα στο ποστ μου και στο ποστ του εχει δωρο κουλουρι.

Βασική διαφορά: Το ένα είναι post και το άλλο trolling. Βρες ποιο είναι ποιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...