Προς το περιεχόμενο

Νεκρός ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας!

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κολλητάρι με Κοντομηνά και Τζέκο, πρώην τσάτσος του Ταρζάν πριν μαλώσουν και με πολλά άλλα λουλούδια. Δημοσιογραφικά δεν θα λείψει σε κανέναν

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κολλητάρι με Κοντομηνά και Τζέκο, πρώην τσάτσος του Ταρζάν πριν μαλώσουν και με πολλά άλλα λουλούδια. Δημοσιογραφικά δεν θα λείψει σε κανέναν

Δηλαδή, τελικά ήταν λαμόγιο; Ότι και να ήταν, δεν τον γαζώνεις με ούζι μπροστά στο σπίτι του και φυσικά, δε με πείθεις ότι είσαι τρομοκράτης.

Δημοσ.

Κρίμα. Τι μεγαλοδημοσιογράφος ρε παιδιά; Σοβαρολογούμε; Πάντως στο Τροκτικό εδώ και 3 σελίδες όλα τα θέματα του είναι σχετικά με την δολοφονία. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι...

Δημοσ.

Αυτό πάει προς όλες τις πλευρές...

B)

Αυτό πάει προς τις πλευρές που βολεύει.

Και ξέρουμε όλοι καλά ότι μόνο μία μεγαλύτερη εξουσία μπορεί να φιμώσει μία άλλη εξουσία.

Δημοσ.
Οk, pοint taken.

δεν σημαινει τιποτα αυτο ομως!δηλ καποιους που ξερω οτι ειναι λαμογια αλλα δεν εχω αποδειξεις νομιμοποιουμαι να τους κατηγορω?

Δημοσ.
πρίν

Για μένα, το σημαντικότερο της ημέρας ειναι οτι ενα δίχρονο παιδάκι έχασε τον πατέρα του.

Eγώ νομίζω πως αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό, θα έπρεπε να μας απασχολεί από λίγο εώς καθόλου.

Και πριν προλάβει κάποιος να βγάλει συμπέρασμα πως δεν σέβομαι τον νεκρό και την οικογένειά του, θα τον παραπέμψω στους συναδέλφους του (όποιος θέλει εδώ βάζει εισαγωγικά για όποιο λόγο νομίζει), και την τιμή που του επιφυλάσσουν πλημμυρίζοντας τα μμε δράμα πόνο και πικρία για τον άδικο χαμό του και το αγγελούδι που αφήνει πίσω του[..], τον γνωστό οχετό τους.

Δημοσ.
Εδω εχουμε μια δολοφονια ! Θα ηθελα να μαθω για ποιο θεμα τον φαγαν. Προσωπικα νομιζω οτι θα καταντησει σαν τον Σεριανοπουλο :-( και δεν θα μαθουμε ποτε.

Καλα και εσυ γιατι καιγεσαι?

Εχουν το τιμημα τους ολα αυτα. Αυτοι οι (βρωμικοι και κερδοφοροι βεβαια) χωροι εννοω.

Το τιμημα δεν ειναι ο θανατος αλλά καμια φορα.....

Δημοσ.

Το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή δεν είναι να βρεθούν οι ένοχοι; Για την οικογένειά του αλλά και την κοινωνία ολόκληρη;

Δημοσ.
Το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή δεν είναι να βρεθούν οι ένοχοι; Για την οικογένειά του αλλά και την κοινωνία ολόκληρη;

αληθεια πιστευεις οτι θα βρεθουν?

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε μου. Δε ξέρω ποιός κρύβεται από πίσω, ούτε έχω ασχοληθεί με τις πρόσφατες έρευνες του συγχωρεμένου. Ελπίζω να βρεθούν γιατί δεν είναι μια τυχαία δολοφονία.

Δημοσ.

όπως και σε κάθε έγκλημα και παρανομία.

Δημοσ.

νομιζω οτι επειδη η αστυνομια δεν μπορει να κανει σωστα τη δουλεια της δεν προκειται να βρεθουν και αυτοι και οι αλλοι του αστυνομικου με το δεμα και παει λεγοντας...

Δημοσ.
όπως και σε κάθε έγκλημα και παρανομία.

Ναι και όχι, αν σκοτώσεις τη γυναίκα σου εν βρασμώ ψυχής επειδή τη βρήκες στο κρεβάτι με άλλον/ους :-D και διαφύγεις, ε δεν κινδυνεύει η κοινωνία το ίδιο.

Δημοσ.
αληθεια πιστευεις οτι θα βρεθουν?

Και να βρεθουν και να μην βρεθουν στα τετοια μας ρε πρεπει να το βαλουμε. Σωστα?

Ας κανουν ο,τι πρεπει να κανουν να τους βρουν αλλα τι καθεστε και ασχολειστε ειδικα με αυτο δεν καταλαβαινω.:whistle:

1)Τετοια γινονται καθημερινα απλως δεν γινονται σε μεγαλοδημοσιογραφους. Πχ χθες δολοφονηθηκε μια (μη δημοσιο προσωπο) 60 χρονων για αγνωστους λογους στο διαμερισμα της στην Θεσσαλονικη.

Γιατι σας πιανει ο πονος/ενδιαφερον μονο για τους μεγαλοδημοσιογραφους?:fear: Ή ο πονος/ενδιαφερον σας πιανει αμα το δειξουν οι ειδησεις στην TV ή στο ιντερνετ? Πως παει ακριβως, is there a pattern?:fear:

2)Τα ατυχηματα και δυστυχηματα στους δρομους ειναι απειρως μεγαλυτερο κακο απο τους φονους καθως ο αριθμος των ατομων που χανονται καθημερινως ειναι υπερπολλαπλασιος και μπορει ανετα να χαρακτηριστει μαστιγα. Γιατι δεν σας πιανει ο πονος και το ενδιαφερον για αυτα, με τους καθημερινα δεκαδες αναιτιους θανατους?

Ενας πολεμος λιγοτερες απωλειες θα ειχε, γιατι τοτε οι ανθρωποι δεν θα κυκλοφορουσαν με οχηματα στους δρομους!! Τραγικο τελειως. Αλλά δεν βλεπω κανενα καθημερινο ενδιαφερον/τοπικ με 20+ σελιδες για τις λυσεις που ΠΡΕΠΕΙ να δωθουν για τα τροχαια ατυχηματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...