firewalker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Πάντως για τον συγκεκριμένο είχε ακουστεί πολλές φορές πως εκβίαζε κόσμο με θέματα που έβρισκε. Πριν από την εποχή του γνωστού blog. Π.χ. υπόθεση Ζαχόπουλου.
suspiria Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Πάντως για τον συγκεκριμένο είχε ακουστεί πολλές φορές πως εκβίαζε κόσμο με θέματα που έβρισκε. Πριν από την εποχή του γνωστού blog. Π.χ. υπόθεση Ζαχόπουλου. και γω ακουσα οτι υπαρχουν εξωγηινοι!
antonisid Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 και γω ακουσα οτι υπαρχουν εξωγηινοι! κι εγω εχω ακουσει οτι υπαρχουν άτομα σε φορουμς που γα@#$% τις συζητήσεις....
suspiria Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 κι εγω εχω ακουσει οτι υπαρχουν άτομα σε φορουμς που γα@#$% τις συζητήσεις.... οταν κατηγορεις καποιον οτι παραπληροφορει δε μπορει να βγαινεις και να πετας κατι τετοιο!''ακουγεται οτι..κλπ'' κανεις οτι και αυτος που κατηγορεις, δεν το καταλαβαινεις??? οταν θα δεις τα πραγματα χωρις παρωπιδες, καθαρα τοτε ειτε θα κανεις το συνηγορο του διαβολου (που για σενα ειναι το τρωκτικο), ειτε θα αποστασιωποιηθεις ζυγιζοντας τα πραγματα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Σέχτα Επαναστατών έδειξαν οι βαλιστικές έρευνες στις σφαίρες που σκότωσαν τον δημοσιογράφο!
suspiria Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Σέχτα Επαναστατών έδειξαν οι βαλιστικές έρευνες στις σφαίρες που σκότωσαν τον δημοσιογράφο! σοβαρα?τοτε γιατι δεν ασχοληθηκε η αντιτρομοκρατικη?
Nauseas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Προς ενημέρωση, μόλις ταυτοποιήθηκε οτι "Σε ενέργειες της Σέχτας Επαναστατών είχαν χρησιμοποιηθεί τα όπλα με τα οποία δολοφονήθηκε ο Σ. Γκόλιας" (απο την Ναυτεμπορική)
antonisid Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 οταν κατηγορεις καποιον οτι παραπληροφορει δε μπορει να βγαινεις και να πετας κατι τετοιο!''ακουγεται οτι..κλπ''κανεις οτι και αυτος που κατηγορεις, δεν το καταλαβαινεις??? Καποια πραγματα μπορεις να τα πεις και χωρις να χεις αποδειξεις. Ειμαι ενας απ τους πολλους που πιστευουν οτι το Τροκτικο εξυπηρετει σκοπους. Δεν εχω αποδειξη ομως , απλα ενδείξεις. Το ιδιο και για τον Γκιόλια , που ανέφερε ο χρηστης τον οποιο ειρωνεύτηκες. Οπως και να το κανουμε εχουν ακουστει διάφορα , θέλεις δε θέλεις . Μ αυτο στο σκεπτικό πχ , δε μπορούμε να κατηγορουμε τον Εφραίμ για το σκανδαλο με την Μονή βατοπεδιου επειδη δεν εχουμε αποδείξεις. ΥΓ. Για να μη παρεξηγηθώ....κρίμα για τον άνθρωπο και την οικογενεια του , δε δικαιολογειται με τιποτα τέτοια πράξη. Οσο για τον Γκιόλια ειλικρινά δεν έχω άποψη. Εγω για το τροκτικό μίλησα στο πρώτο μου Post.
Erwdios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Σέχτα Επαναστατών έδειξαν οι βαλιστικές έρευνες στις σφαίρες που σκότωσαν τον δημοσιογράφο! Έτσι μάλλον βολεύει...
kirileman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Α εντάξει, ήταν γνωστό ότι επρόκειτο για μεγαλοδημοσιογράφο και μεγάλο λαμόγιο.... oh wait.
suspiria Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Καποια πραγματα μπορεις να τα πεις και χωρις να χεις αποδειξεις. Ειμαι ενας απ τους πολλους που πιστευουν οτι το Τροκτικο εξυπηρετει σκοπους. Δεν εχω αποδειξη ομως , απλα ενδείξεις. Το ιδιο και για τον Γκιόλια , που ανέφερε ο χρηστης τον οποιο ειρωνεύτηκες. Οπως και να το κανουμε εχουν ακουστει διάφορα , θέλεις δε θέλεις . Μ αυτο στο σκεπτικό πχ , δε μπορούμε να κατηγορουμε τον Εφραίμ για το σκανδαλο με την Μονή βατοπεδιου επειδη δεν εχουμε αποδείξεις. ΥΓ. Για να μη παρεξηγηθώ....κρίμα για τον άνθρωπο και την οικογενεια του , δε δικαιολογειται με τιποτα τέτοια πράξη. Οσο για τον Γκιόλια ειλικρινά δεν έχω άποψη. Εγω για το τροκτικό μίλησα στο πρώτο μου Post. αρα δηλ με τη δικια σου λογικη τα περισσοτερα πρωταθληματα του γαυρου ειναι πλαστα!δεν εχω αποδειξεις αλλα ολοι το λενε!
firewalker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 οταν κατηγορεις καποιον οτι παραπληροφορει δε μπορει να βγαινεις και να πετας κατι τετοιο!''ακουγεται οτι..κλπ''κανεις οτι και αυτος που κατηγορεις, δεν το καταλαβαινεις??? οταν θα δεις τα πραγματα χωρις παρωπιδες, καθαρα τοτε ειτε θα κανεις το συνηγορο του διαβολου (που για σενα ειναι το τρωκτικο), ειτε θα αποστασιωποιηθεις ζυγιζοντας τα πραγματα. Μόνο που στην προκειμένη το «ακούγετε ότι» ήταν καταθέσεις συνεργατών του.
antonisid Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 αρα δηλ με τη δικια σου λογικη τα περισσοτερα πρωταθληματα του γαυρου ειναι πλαστα!δεν εχω αποδειξεις αλλα ολοι το λενε! κανένα νόημα αυτό που γραψες!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 σοβαρα?τοτε γιατι δεν ασχοληθηκε η αντιτρομοκρατικη? Μετά την ταυτοποίηση θα ασχοληθεί πλεον... Έτσι μάλλον βολεύει... Αυτό πάει προς όλες τις πλευρές...
suspiria Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 κανένα νόημα αυτό που γραψες!! τες πα δεν έχει νόημα!!! ειναι στη βαση λογικης του ''ο κοσμος το'χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι''! παντως καποιος μιλησε για μεγαλοδημοσιογραφο.εγω μεχρι σημερα το πρωι δεν τον ηξερα τον γκιολια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.