suspiria Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ποιό πολιτικό θέμα; Σκότωσαν έναν δημοσιογράφο, το όνομα του οποίου είχε συνδεθεί (αμέσως ή εμμέσως) με το γνωστό 'δημοσιογραφικό' site που φέρει τον τίτλο troktiko.blogspot.com (αντί του ορθού proktiko.blogspot.com). Δεν βλέπω πού είναι το "πολιτικό" του θέματος. paredwse μιλαω για το παρακρατος...
antonisid Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Γενικά πάντως το όλο θεμα με το "troktiko" , βρωμάει πάρα πάρα πολύ!!!! Κρίμα για τον άνθρωπο πάντως , ακόμα κι ΑΝ (δε το γνωρίζω) οπως είπε ο χρήστης ANHLIKOS , εκτελούσε δημοσιογραφικά συμβόλαια. Αλλωστε ειμαστε στην χώρα της δημοσιογραφικής αλητείας , δε μου φαίνεται περίεργο. Το συγκεκριμενο Blog , μόνο και μόνο που αναρτά 24 ώρες το 24ώρο , δήθεν αφιλοκερδώς , με έδρα την Λυβερία (εκέι εχει έδρα η Offshore) στοχοποιώντας ανα καιρούς συγκεκριμένα πρόσωπα , σίγουρα κρύβει πολλά απο πίσω.
kelepourian Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Πάντες γὰρ οἱ λαβόντες μάχαιραν ἐν μαχαίρῃ ἀπολοῦνται.
oneofthem Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 *καλά δεν είναι το θέμα για το blog ή τουλάχιστον ελπίζω να μην είναι/γίνει κρίμα για τον άνθρωπο, τη σταδιοδρομία ή το ύφος του δεν το ξέρω για να κρίνω, δεν παίρνω στα σοβαρά τους δγ γενικά γιατί το το δγραφιλίκι είναι όπως το κομματιλίκι, αν δε λερωθείς δεν υπάρχεις, χωρίς να ξέρω κάτι για το συγκεκριμένο είναι κρίμα όμως που το 2010 μπορείς απλά να μπεις στο στέκι της γειτονιάς σου να δώσεις 1000 ευρώ στον πρώτο αλήτη, φτωχό ή μη και να του πεις πάε φάε αυτόνα αύριο επειδή δεν μου αρέσει η φάτσα του και αυτός να πάει να το κάνει είτε πας στο '960 με τη μαφία είτε στο '10 το έγκλημα είναι τόσο απλό στην ελλάδα ελα ομως που απαγορευονται πολιτικες συζητησεις εδω?ο paredwse ξέρει βέβαια αλλά νομίζω το πολιτικές θα αναφέρεται περισσότερο στην έννοια κομματικές και σχετικές συζητήσεις ή στα πολιτικά πρόσωπατο 'ευρύ' πολιτικές συζητήσεις περιλαμβάνει πάρα πολλά και από αυτά έχουν συζητηθεί αρκετά στο μπλα μπλα νομίζω, εκτός αν εννοείς κάτι κομματικό
firewalker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Κρίμα για τον άνθρωπο και την οικογένεια του. Τα λάθη και τα γούστα όμως πληρώνονται. Το ίδιο και οι κακές παρέες και συνήθειες. Κατά την προσωπική μου άποψη δεν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα ούτε χτύπημα στην δημοσιογραφία. Απλό ξεκαθάρισμα λογαριασμών πρέπει να είναι.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 [...]ο paredwse ξέρει βέβαια αλλά νομίζω το πολιτικές θα αναφέρεται περισσότερο στην έννοια κομματικές και σχετικές συζητήσεις ή στα πολιτικά πρόσωπα το 'ευρύ' πολιτικές συζητήσεις περιλαμβάνει πάρα πολλά και από αυτά έχουν συζητηθεί αρκετά στο μπλα μπλα νομίζω, εκτός αν εννοείς κάτι κομματικό Ακριβώς αυτό, επιτέλους που κάποιος φαίνεται να το αντιλαμβάνεται στην ορθή του βάση και το διατυπώνει σωστά και όμορφα και απλά. "Αμιγώς πολιτικές συζητήσεις" (οι οποίες απαγορεύονται) νοούνται οι αναφορές σε πολιτικά κόμματα, σχηματισμούς ή οργανώσεις Ή σε πολιτικά πρόσωπα. Είτε αμέσως (πχ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΛΑΟΣ) είτε εμμέσως (η Κυβέρνηση, η Αξιωματική Αντιπολίτευση, το τρίτο κόμμα στη Βουλή, ο Πρόεδρος του πέμπτου κόμματος, ο Υπουργός τάδε, ο πρώην Υπουργός τάδε) κλπ.
suspiria Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 παντως διακρινω ενα μισος προς το συγκεκριμενο μπλογκ εδω μεσα και λιγο εως πολυ εμμεσως πλην σαφως διαβαζω αποψεις οτι τελικα την πληρωσε επειδη ανακατευοταν σε διαφορα και αλλα τετοια κακεντρεχη.αν τελικα ηταν αυτος στο τροκτικο! εγω απλα διαπιστωσεις κανω παντως.
antonisid Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 παντως διακρινω ενα μισος προς το συγκεκριμενο μπλογκ εδω μεσα και λιγο εως πολυ εμμεσως πλην σαφως διαβαζω αποψεις οτι τελικα την πληρωσε επειδη ανακατευοταν σε διαφορα και αλλα τετοια κακεντρεχη.αν τελικα ηταν αυτος στο τροκτικο!εγω απλα διαπιστωσεις κανω παντως. Το οτι καποιοι , οπως εγώ θεωρούν οτι troktiko , εξυπηρετεί συμφέροντα , με διαφορα επιχειρήματα δε νομιζω οτι πρεπει να ενοχλει εκεινους που εχουν αλλη αποψη επι αυτού.
suspiria Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Το οτι καποιοι , οπως εγώ θεωρούν οτι troktiko , εξυπηρετεί συμφέροντα , με διαφορα επιχειρήματα δε νομιζω οτι πρεπει να ενοχλει εκεινους που εχουν αλλη αποψη επι αυτού. ποια συμφεροντα?
Nomedor Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Το γεγονός ότι έβγαλαν από τη μέση ένα δημοσιογράφο, που δεν ξέρω κατά πόσο ήταν βρόμικος αλλά βλέπω ότι ξεκίνησαν τα δικαστήρια ήδη, δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Το σημαντικότερο είναι ότι κάποιος είναι διατεθειμένος να σκοτώσει για να μην βγουν τα άπλυτα του στη φόρα. Μην το προσπερασουμε έτσι ντούκου και αρχίσουμε να λέμε ότι να'ναι.
oneofthem Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 ^υποθέτω πως μια πλευρά μπορεί να πει πως ίσως να μην ήταν άπλυτα & φίμωση αλλά εκβιασμός & αντίδραση (λέμε τώρα πχ) με την έννοια ότι οι εκβιασμοί συνηθίζονται στον 'τύπο' edit: με λίγα λόγια δεν μπορείς να ξέρεις ποιος ήταν (αόριστος) ο κακός της παρέας --------- προσωπικά προς όλα τα 'πολιτικοειδή' blog έχω απέχθεια που είπε ο suspiria αλλά γιατί τα συνδέουμε με τη 'νομιμοποίηση' της δολοφονίας? διαφωνώ, κακό blog > καλά έπαθε? τι πάει να πει 'την πλήρωσε'? είτε μας/σας αρέσει το blog είτε όχι, δεν μπορεί να 'την πληρώνει' κάποιος με τη ζωή του για μένα δεν είναι λογική αυτή και είναι και αποδοχή, στην χειρότερη, έχεις δίκιο και σε εκβιάζουν και σε θάβουν? αντέδρασε ορθά αν μπορείς, αν δολοφονήσεις τότε για ποιο δίκιο μιλάμε? είσαι δολοφόνος και τέλος ότι κίνητρο και να χεις
Evgenios1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Το γεγονός ότι έβγαλαν από τη μέση ένα δημοσιογράφο, που δεν ξέρω κατά πόσο ήταν βρόμικος αλλά βλέπω ότι ξεκίνησαν τα δικαστήρια ήδη, δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Το σημαντικότερο είναι ότι κάποιος είναι διατεθειμένος να σκοτώσει για να μην βγουν τα άπλυτα του στη φόρα. Μην το προσπερασουμε έτσι ντούκου και αρχίσουμε να λέμε ότι να'ναι. Εχεις δικαιο, 3 σελιδες βγαζετε το αχτι σας για το τρωκτικο. Εδω εχουμε μια δολοφονια ! Θα ηθελα να μαθω για ποιο θεμα τον φαγαν. Προσωπικα νομιζω οτι θα καταντησει σαν τον Σεριανοπουλο και δεν θα μαθουμε ποτε.
Erwdios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Καλά, μερικοί έχετε ξεφύγει τελείως. Ούτε εγώ είμαι οπαδός του τρωκτικού και μάλιστα είμαι της άποψης ότι θα έπρεπε να έχει κλείσει από καιρό, καθώς θίγει ονόματα και υπολήψεις τις περισσότερες φορές χωρίς στοιχεία. Από αυτό όμως, μέχρι να φτάσουμε να επικροτούμε εμμέσως μία δολοφονία, υπάρχει χαώδης απόσταση. Ούτε εγώ γουστάρω το 80% ανθρώπων που αρθρογραφούν σε οπαδικές εφημερίδες, να τους ξεκάνουμε να τελειώνουμε? PS Ο Γκόλιας πριν ασχοληθεί με το τρωκτικό ήταν ένας από τους καθαρότερους (όσο καθαρός μπορείς να είσαι) δημοσιογράφους στη χώρα με αρκετές και σημαντικές παρασκηνιακές αποκαλύψεις. http://troktiko.blogspot.com/2010/07/m-troktiko_19.html
random Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 ...πριν ασχοληθεί με το τρωκτικό ήταν.. πρίν. και ήταν. μεχρι χτές, παντως, η δουλειές του ήταν στα χωράφια των Θ.Αναστασιάδη, Μπόμπολα, Δ.Κοντομηνά. κανονικά λουλουδοχώραφα... ------------------------------------------- Για μένα, το σημαντικότερο της ημέρας ειναι οτι ενα δίχρονο παιδάκι έχασε τον πατέρα του. το δεύτερο, οτι το μήνυμα δόθηκε: Οποιος θελει να παίζει τον ατρόμητο πολέμαρχο με σπαθιά/στυλό/πληκτρολόγια , ας ειναι έτοιμος και για τις συνέπειες του πολέμου του. Οποιος υπογράφει τον τρώνε οι δικηγόροι με αγωγές, όποιος δέν, τον αναλαμβάνουν οι "σεκιουριτάδες".
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 τα κριμα για τον ανθρωπο δεν αρκουν.το θεμα ειναι πολιτικο και ως πολιτικο πρεπει να συζητηθει.ελα ομως που απαγορευονται πολιτικες συζητησεις εδω?ε τοτε κριμα για τον ανθρωπο! Καταρχήν τέτοιου είδους εκτελέσεις δεν έχουν να κάνουν με πολιτικούς κλπ! Είναι καθαρές μαφιόζικες επιθέσεις με μηνύματα και πρις τους υπόλοιπους! Και προφανώς δεν τον σκότωσαν γιατί απλά είχε σχέση με το troktiko αλλά για κάποια συγκεκριμένη υπόθεση που "σκάλιζε"! Καλά, μερικοί έχετε ξεφύγει τελείως. Ούτε εγώ είμαι οπαδός του τρωκτικού και μάλιστα είμαι της άποψης ότι θα έπρεπε να έχει κλείσει από καιρό, καθώς θίγει ονόματα και υπολήψεις τις περισσότερες φορές χωρίς στοιχεία. Από αυτό όμως, μέχρι να φτάσουμε να επικροτούμε εμμέσως μία δολοφονία, υπάρχει χαώδης απόσταση. Ούτε εγώ γουστάρω το 80% ανθρώπων που αρθρογραφούν σε οπαδικές εφημερίδες, να τους ξεκάνουμε να τελειώνουμε? PS Ο Γκόλιας πριν ασχοληθεί με το τρωκτικό ήταν ένας από τους καθαρότερους (όσο καθαρός μπορείς να είσαι) δημοσιογράφους στη χώρα με αρκετές και σημαντικές παρασκηνιακές αποκαλύψεις. http://troktiko.blogspot.com/2010/07/m-troktiko_19.html Κανείς εδώ μέσα δεν είπε πως χαίρεται που πέθανε ο δημοσιογράφος! Απλά θεωρούμε το troktiko σκουπίδι! Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από τη δολοφονία ενός ανθρώπου! Από την άλλη δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω ούτε ήρωα ούτε μαχητή αλλά απλά έναν δημοσιογράφο που τελευταία έχασε τον έλεγχο, ίσως από τη "μέθη της εξουσίας" που νόμιζε πως του πρόσφερε το troktiko! Είναι αυτό που λέμε στο χωριό μου "όποιος ανακατέυεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες"!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.