Προς το περιεχόμενο

Νεκρός ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας!

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η κάθε τρομοκρατική οργάνωση έχει κάποιες ιδέες σαν ουσιώδες χαρακτήρα των πράξεών τους.

Το ότι έχουμε αρκετούς φωστήρες ,συμφωνώ.

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
η κάθε τρομοκρατική οργάνωση έχει κάποιες ιδέες σαν ουσιώδες χαρακτήρα των πράξεών τους.

Το ότι έχουμε αρκετούς φωστήρες ,συμφωνώ.

Απλά αν συγκρίνεις τη δράση και τα κείμενα των πρώτων οργανώσεων (πχ 17Ν στις αρχές της) με τη σημερινή, θα δεις ότι η κατάσταση πλεον έχει καταντήσει κωμικοτραγική! Δηλαδή σε λίγο δεν θα εκπλαγώ αν την επόμενη φορά εκτελέσουν την ...Αλεξανδράτου!

B)

Δημοσ.

μπουρδες μου φανηκε η προκυρηξη. τη διαβασα ολη. δεν μπορω να αποδεχτω εκφρασεις τυπου "γκρεμιζουμε ολο το συστημα" η "ανοιγουμε κι αλλες κουμποτρυπες στους ΔΙΑΣ" η "το γουρουνι που σκοτωθηκε στην κατεχακη". αν θελαν να τιμωρησουν τον οποιοδηποτε βρωμικο η λεχριτη δημοσιογραφο, το οποιοδηποτε λαμογιο η γραναζι του σαπιου συστηματος ας εκαναν κατι αλλο. με το να τον σκοτωσουν το ακριβως αντιθετο καταφεραν ενω παραλληλα χανουν το οποιο δικιο εχουν (αν εχουν) ως καταδοτες των διεφθαρμενων (ως πραξη η δολοφονια δεν εμπεριεχει κανενα δικιο, αυτο ειναι προφανες).

Δημοσ.
Νομίζω πως τον σκότωσαν γιατί δεν είχαν τι να κάνουν...

Προφανώς θέλω να πω ότι όλες οι κατηγορίες ήταν γενικές και αόριστες.

Συνεργάζονταν με τον τάδε, άρα είναι βρόμικος!

Υπερασπίστηκε την εκκλησία άρα ακόλουθος.

Η ουσία όμως είναι ότι: Είχε το τρωκτικό και έπρεπε να πεθάνει.

Δεν έχω πειστεί ακόμα ότι δεν ήταν διατεταγμένη εκτέλεση και γράφουν ότι να 'ναι γιατί αυτό κατάλαβα, όταν υπάρχουν εξαπτέρυγα του ΔΝΤ και είσαι επαναστάτης δεν χτυπάς τον Γκιόλια για να δώσεις παράδειγμα. Σιγά μην ήταν και ο dr. Evil...

Δημοσ.
Δεν έχω πειστεί ακόμα ότι δεν ήταν διατεταγμένη εκτέλεση και γράφουν ότι να 'ναι γιατί αυτό κατάλαβα, όταν υπάρχουν εξαπτέρυγα του ΔΝΤ και είσαι επαναστάτης δεν χτυπάς τον Γκιόλια για να δώσεις παράδειγμα.
σαφως και υπαρχουν μεγαλυτερα λαμογια ομως φανταζομαι ειναι πιο δυκολο να τα χτυπησουν. βρηκαν ενα στοχο, συμβολικο ενδεχομενως (ιδρυτης του πρωτου σε επισκεψιμοτητα μπλογκ στην ελλαδα), σαφως διεφθαρμενο, σαφως πιο ευκολο να χτυπησουν απο κατι υπουργους, γραμματεις και προεδρους οργανισμων. φυσικα εκαναν και την προσπαθεια κατα του Χρυσοχοιδη αλλα δεν τους εκατσε.
Δημοσ.

Παιζει ναναι και η πιο γτπ προκηρυξη που διαβασα ποτε. Καιρο ειχα να δω 7 σελιδες κειμενο χωρις σχεδον ουτε ενα ισχυρο επιχειρημα...

Αχταρμας ασυνδετων μεταξυ τους επιχειρηματων. Το σιγουρο ειναι οτι εχουν μικρη "βιβλιογραφια" και ελαχιστη κριτικη ικανοτητα, ωστε να αντιληφθουν οτι μεχρι και οι προκηρυξεις τους ειναι πιο ηλιθιες απο κατσαβιδι. Δε τα πανε καλα με το διαβασμα.

Ωρες ωρες αυτα που λενε μου θυμιζαν τρομακτικα πολυ στιχους απο συγκροτηματα hip hop της δεκαετιας του 90 που ακουγαμε στο δημοτικο ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ και στο γυμνασιο. Μιλαμε για τετοια επιχειρηματολογια, τετοιο πλουραλισμο ιδεων και τετοια ωριμοτητα.

Καδος ανακυκλωσης και γεια σας.

ΥΓ. Λυπαμαι για ορισμενους ομοιδεατες τους που καταφερνουν να αποδεχθουν αυτες τις μλκιες...Παιδια ανοιχτε λιγο τα μυαλα σας, διαβαστε κανα βιβλιο και καμια εφημεριδα και κυριως: Κυκλοφορηστε λιγο εξω να γνωρισετε την πραγματικοτητα, για να μη σας "εξαγοραζουν" τα μυαλα και τα πιστευω σας με τετοιες ηλιθιοτητες.

Δημοσ.
ωρες ωρες αυτα που λενε μου θυμιζαν τρομακτικα πολυ στιχους απο συγκροτηματα hip hop της δεκαετιας του 90 που ακουγαμε στο δημοτικο ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ και στο γυμνασιο.

too late...προδώθηκες!! :lol::lol:

Δημοσ.

σιγουρα θα εχουν αναφερθει...μην ζητησεις να διαβαζω ξανα.

παντως μερικες τετοιες αναλυσεις οπως αυτη που ακουσα απο δελτιο ειδησεων οτι απο 2 γραμμες(εκει στην αρχη που γραφει"παραλληλα οι υπολοιποι μαχητες δεν εμειναν ανενεργη κτλ) εβγαλαν πορισμα οτι κανα ληστειες ειναι αυτο που λεμε ο καθενας λεει την μλκ του.

το πιο σωστο για μενα ειναι οι παντες να φιλτραρουν οσα ακουν και διαβαζουν και μετα να εμπιστευονται αυτα που διαβαζουν/ακουν

Δημοσ.

λοιπόν διάβασα την προκήρυξη, την ξαναδιάβασα και ...μειδίασα

όταν άρχισα να την μελετώ και να την αναλύω άρχιζαν να με ζώνουν τα ...φίδια

όταν πήρα τον χάρακα των επιρρημάτων (με περισσότερη έμφαση στα ερωτηματικά) έσκασα στα γέλια...

κατάλαβα τον σκοπό της δράσης "προκήρυξη",

μπήκα στο διαδίκτυο και επιβεβαιώθηκα πως ο σκοπός τους πέτυχε,ακόμα και εδώ μέσα,με μέλη τσακάλια,ο σκοπός της δράσης προκήρυξη αξιολογώ πως πέρασε αέρας ...

respect ...με τζατζίκι χωρίς σουβλάκια...

Δημοσ.
λοιπόν διάβασα την προκήρυξη, την ξαναδιάβασα και ...μειδίασα

όταν άρχισα να την μελετώ και να την αναλύω άρχιζαν να με ζώνουν τα ...φίδια

όταν πήρα τον χάρακα των επιρρημάτων (με περισσότερη έμφαση στα ερωτηματικά) έσκασα στα γέλια...

κατάλαβα τον σκοπό της δράσης "προκήρυξη",

μπήκα στο διαδίκτυο και επιβεβαιώθηκα πως ο σκοπός τους πέτυχε,ακόμα και εδώ μέσα,με μέλη τσακάλια,ο σκοπός της δράσης προκήρυξη αξιολογώ πως πέρασε αέρας ...

respect ...με τζατζίκι χωρίς σουβλάκια...

Σε ποιο μαγαζι θα κερασεις σημερα για την απεριγραπτη χαρα σου? :lol:

btw ο στοχος τους -μιας και αποτι φαινεται εσυ τα/τους ξερεις καλυτερα- ηταν μετα την πρωτη αναγνωση της προκηρυξης, να καταληξει στον καδο ανακυκλωσης? Αν ναι τον πετυχαν οντως!

Α επισης πετυχαν ακομα ενα στοχο. Το συμβολαιο θανατου που τους εβαλε το συστημα να εκτελεσουν, να το αποκρυψουν και να πεισουν οτι αυτοι ειναι οι μοναδικοι ηθικοι αυτουργοι, με βασικο αιτιολογικο οτι δε τους αρεσει η κοινωνια μας οπως εχει διαμορφωθει με τα πλαστικα φαγητα και τις στρογγυλες τυροπιτες που δεν ξερουμε απο που να αρχισουμε να τις τρωμε κλπ!

Οπως επισης πετυχαν και τον αλλο στοχο: Να πεισουν οτι η δολοφονια ενος ατομου που το ΣΥΣΤΗΜΑ πρωτα απ'ολα ηθελε νεκρο, ηταν πραξη κατα του συστηματος και μαλιστα συμβολικη (ω θεε).

Εν τελει ισως πεισανε τους εαυτους τους οτι τα συμφεροντα τρομοκρατιας-συστηματος δεν ταυτιζονται.

Απορω τι τους δινουν βημα τα ΝΕΑ οι τηλεορασεις και γενικα τα ΜΜΕ. Πραγματικα ειναι να απορει κανεις.

Δημοσ.
Σε ποιο μαγαζι θα κερασεις σημερα για την απεριγραπτη χαρα σου? :lol:

έχεις επιλογές:

α) για χοιρινό στην κατεχάκη(sic αλλά πολλά τα βεγγαλικά)

β)φιλιππινέζικο στον γορίλα (κομματάκι ρατσιστικό αλλά εξυπηρετικότατο)

γ)διεθνή κουζίνα στο tennis club(απόκεντρο αλλά θα δούμε και τον χατζημαλ....)

:P:p

...εδώ δεν κερνάω τον εαυτό μου ωρέ...

Δημοσ.

Γέλασαν και τα μουστάκια που δεν έχω με αυτα που έγραψαν για τον "Χατζημαλάκα του Alter" όπως τον αποκάλεσαν. Όχι γιατί θέλω να πεθάνει αλλά γιατί τόσα χρόνια αυτός και το συνάφι της μπιζνας της "ενημέρωσης" δουλεύουν τον κόσμο αλλά πρώτη φορά βρέθηκε κάποιος να τον γιουχάρει. Έστω και αν αυτός μπορεί να είναι κάλπικος.

Δημοσ.
...τόσα χρόνια αυτός και το συνάφι της μπιζνας της "ενημέρωσης" δουλεύουν τον κόσμο αλλά πρώτη φορά βρέθηκε κάποιος να τον γιουχάρει.

Καλά, μην τρελαθούμε, πρώτη φορά βρέθηκε κάποιος να γιουχάρει αυτόν τον δησομσιαγράφο (ή γενικά τους δημοσιογράφους)?? Δηλαδή δεν είχες ακούσει να λέγεται τίποτα για δημοσιογράφους μέχρι τώρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...