Προς το περιεχόμενο

Νεκρός ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας!

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και εσυ ποιος εισαι για να κρινεις τι χτυπηματα θα κανουν??

Είμαι ο physics_rulez.:fear:

Γιατι δεν φτιαχνεις μια οργανωση να επιλεξεις εσυ στοχους? Πιστευεις οτι γνωριζεις καλυτερα απο αυτους?

Επειδή δεν είμαι τρομοκράτης ίσως.

Η απάντησή σου μου φάνηκε τόσο χαοτική όσο η προκήρυξη. Να ανησυχώ;

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις οτι ειναι ζωα επειδή νομίζουν οτι έχουν δικαίωμα πάνω στην ζωή οποιουδήποτε, δεν βρίσκω κάτι απο αυτά που λένε περίεργο ή κατακριτέο.

Και αν συνεχίσουν με κάποιο αρκετά μεγάλο κεφάλι (Τρεμη, Μακη, Πρετεντερη) τότε ίσως και αφήσω ενα μικρό χαμόγελο να φανεί αμυδρα και ας φαίνομαι σκατόκαφρος.

Το οτι "ζούμε στην εποχή της βίας, την βία της εικόνας, την βια του καταναλωτισμού και των ψυχοαδιεξοδων" δεν το αρνείται κανείς. Απλά κανείς δεν πιστεύει οτι με το να πάρουμε τα όπλα θα αλλάξει κάτι. Οι σφαίρες δεν θα φέρουν αλλαγή, η αλλαγή συνειδήσεων θα φέρει αλλαγή.

Τώρα βέβαια τι να τους πεις, αυτοί καβαλήσαν ηδη το καλαμι και πετάνε ονόματα απο δεξια και αριστερά. Χαίρομαι πάντως γιατί πολλοί δημοσιοκάφροι σήμερα θα στριφογυρίζουν στο κρεβάτι τους και θα κοιτάνε πίσω τους στο δρόμο.

Δημοσ.

χαχαχα ο fearwhatnow ο προστατης αγιος των φλωρο-δολοφονων εχασε την ψυχραιμια του. ναι fearwhatnow θα φτιαξουμε οργανωση και του λογου σου θα ειστε πρωτη στοχοι ;)

Δημοσ.
Είμαι ο physics_rulez.:fear:

Επειδή δεν είμαι τρομοκράτης ίσως.

Η απάντησή σου μου φάνηκε τόσο χαοτική όσο η προκήρυξη. Να ανησυχώ;

Mαλλον δεν καταλαβες το σκεπτικο μου.Εγραψες οτι οι υπολοιποι ειναι πιο χωμενοι στη διαφθορα απο τον Γκιολια.Αυτο τι σημαινει για εσενα?Οτι ηταν λαθος ο στοχος?Οτι επρεπε να ξεκινησουν απο αλλου?Οτι ειναι μεν χωμενοι στην διαφθορα αλλα ενταξει μωρε θα τους τιμωρησουν οι δικαστικοι που ειναι και αυτοι χωμενοι στη διαφθορα?Ο καθενας αποψη εκφραζει.Απλα εσυ κριτικαρεις ως απαραδεκτη την διαφορετικη αποψη και την θεωρεις χαοτικη.Αν κανω το ιδιο θα πω οτι η δικη σου αποψη ειναι καναπεδατη, χαοτικα επικινδυνη και δειγμα ανθρωπου που περιμενει ολους τους ολους να βρουν λυσεις για αυτον.

---------- Προσθήκη στις 12:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:58 ----------

χαχαχα ο fearwhatnow ο προστατης αγιος των φλωρο-δολοφονων εχασε την ψυχραιμια του. ναι fearwhatnow θα φτιαξουμε οργανωση και του λογου σου θα ειστε πρωτη στοχοι ;)

Ο,τι να'ναι.Ειδες καπου στα γραφομενα μου να στηριζω την προκηρυξη?Απλα δεν το παιζω κριτης των παντων και κραταω μια πισινη χωρις να βαζω ταμπελες οπως εσυ που τους ονομαζεις φλωρο-δολοφονους.Εχει σημασια αν ειναι φλωρο-δολοφονοι ή απλοι δολοφονοι?

• Super Moderators
Δημοσ.

Και αν συνεχίσουν με κάποιο αρκετά μεγάλο κεφάλι (Τρεμη, Μακη, Πρετεντερη) τότε ίσως και αφήσω ενα μικρό χαμόγελο να φανεί αμυδρα και ας φαίνομαι σκατόκαφρος.

Πάρα πολύ ωραία...

Νομίζω έχεις υπερ-εκτιμήσει τη "δύναμη" αυτών που αναφέρεις ξεχνώντας ότι στην ουσία είναι απλοί υπάλληλοι που κάνουν τη δουλειά τους! Από τη στιγμή που αδιαφορείς και χαίρεσαι για την απώλεια της ζωής οποιουδήποτε, να περιμένεις όμως πως κάποια στιγμή μπορεί να νιώσει κάποιος το ίδιο και για σένα!

B)

Δημοσ.

Την διάβασα (έχασα δηλαδή μισή ώρα ζωής)

Μπλα μπλα, απειλές, αντιεξουσιαστική μπούρδα.....μπλα μπλα, απειλές, αντιεξουσιαστική μπούρδα (γνωστή την έχουμε μάθει τόσο καιρό, βαρεθήκαμε)

Μια από τα ίδια σκατά που κυκλοφορούν παντού, με τη διαφορά ότι αυτοί σκοτώνουν.

Πάντως επιμένω να πιστεύω ότι η πραγματικότητα είναι άλλη, το "τρομοκρατικό πέπλο" το βάζουν για να διώξουν τις υποψίες από τους πραγματικούς ενόχους/εντολείς που κατά τη γνώμη μου βρίσκονται εκτός Ελλάδας και όχι απαραίτητα μακριά.

ιδού:

"Μια από τις πιο προσοδοφόρες πηγές εισροής χρήματος είναι ο τουρισμός της καλοκαιρινής περιόδου. Η εκτέλεση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου σε συνδυασμό με τις αντάρτικες ενέργειες του τελευταίου χρόνου πιστεύουμε ότι διαμορφώνει μια αρνητική εικόνα στο εξωτερικό για την ασφάλεια της ελληνικής επικράτειας και χτυπάει την εθνική βιομηχανία του τουρισμού. Οι τουρίστες πρέπει να μάθουν ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί πλέον ασφαλές μετόπισθεν του καπιταλισμού. Επιδιώκουμε να μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη επαναστατικών διαδικασιών με εμπρεισμούς, σαμποτάζ, μαχητικές πορείες, βομβιστικές επιθέσεις, ένοπλες εκτελέσεις και όχι σε τόπο προορισμού διακοπών και αναψυχής."

Καμπούλ. Έτσι θέλουν την Ελλάδα κάποιοι. Τϊποτα περισσότερο.

ΥΓ Κάθε έγκλημα που κάνουν αυτά τα κτήνη μου δίνει την εντύπωση ότι γίνεται από άλλους υπαλλήλους κάθε φορά ώστε να μη συγκεντρώνονται πολλά στοιχεία για τα ίδια άτομα με κίνδυνο να πιαστούν πιο εύκολα.

"έτσι περάσαμε σε μια δημιουργική αφάνεια με σκοπό να αναδυθούμε πιο ικανοί, πιο ουσιαστικοί, πιο επικίνδυνοι. Σε αυτό το διάστημα αρκετοί από εμάς εκπαιδευτήκαμε στα όπλα, μάθαμε νέες τεχνικές, διαβάσαμε, ενημερωθήκαμε για άγνωστες μέχρι τότε καταστάσεις αγώνα...ανεφοδιαστήκαμε στον υλικοτεχνικό αγώνα"

Το απολύτως απαραίτητο καμουφλάζ για να μην δώσουν σημάδι στην αντιτρομοκρατική ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για άλλα άτομα/υπαλλήλους αλλά και καλά για τους ίδιους σε "εξελιγμένο στάδιο".

Δημοσ.
Mαλλον δεν καταλαβες το σκεπτικο μου.Εγραψες οτι οι υπολοιποι ειναι πιο χωμενοι στη διαφθορα απο τον Γκιολια.Αυτο τι σημαινει για εσενα?Οτι ηταν λαθος ο στοχος?Οτι επρεπε να ξεκινησουν απο αλλου?Οτι ειναι μεν χωμενοι στην διαφθορα αλλα ενταξει μωρε θα τους τιμωρησουν οι δικαστικοι που ειναι και αυτοι χωμενοι στη διαφθορα?Ο καθενας αποψη εκφραζει.Απλα εσυ κριτικαρεις ως απαραδεκτη την διαφορετικη αποψη και την θεωρεις χαοτικη.Αν κανω το ιδιο θα πω οτι η δικη σου αποψη ειναι καναμπεδατη, χαοτικα επικινδυνη και δειγμα ανθρωπου που περιμενει ολους τους ολους να βρουν λυσεις για αυτον.

Ειχε μια ατελεια.Γνωμη μου.
Δημοσ.

Πάντως υπάρχουν πολύ χειρότερα πράματα να ανυσηχεί κανείς απο μια ψευτο-ομάδα και λέγεται πραγματικότητα.

Είναι οτι σκατά είναι αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ποιοί είναι οι πραγματικοί αφέντες της χώρας, το καθεστημένο δημοσιογράφων-επιχειρηματιών-πολιτικών.

Δημοσ.
Χατζηνικολαου,Τρεμη,Πρετεντερης και οι λοιποι "ολιγαρχες" που κυβερνουν με τους πραγματικους ολιγαρχες πριν λιγες μερες διαβεβαιωναν οτι ο Γκιολιας δεν ειχε φρουρα.Τωρα αποκαλυπτεται οτι ειχε 2 (!!!!!!) αστυνομικους τους οποιους σαν κοροιδα παλι χρυσοπληρωναμε.Ποιος??Ο Γκιολιας!!!!!

Άντε ρε, κάνουν τέτοια πράγματα τα "επώνυμα" μέσα ενημέρωσης?

Τώρα τουλάχιστον που ξέρουμε επώνυμα ποιοι είπαν ψέμματα θα τους κάνουμε μήνυση.

- Χμμ δεν μπορούμε.

Τουλάχιστον δεν θα τους ξαναπιστέψουμε.

- Χμμ, χλωμό.

Τουλάχιστον θα ειδοποιήσουμε κι άλλους για τα ψεύδη τους.

- Χμμ δεν μπορούμε.

Ναι αλλά επειδή ξέραμε ποιοι είναι, κρατάγαμε πισινή για το αν όντως δεν έχει φρουρά.

- Αμφιβάλλω.

Δεν είναι όλα λοιπόν θέμα επωνυμίας ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Πάντως υπάρχουν πολύ χειρότερα πράματα να ανυσηχεί κανείς απο μια ψευτο-ομάδα και λέγεται πραγματικότητα.

Είναι οτι σκατά είναι αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ποιοί είναι οι πραγματικοί αφέντες της χώρας, το καθεστημένο δημοσιογράφων-επιχειρηματιών-πολιτικών.

Ξέχασες και εσένα και εμένα! Μέσα στον ίδιο κουβά είμαστε με όλους αυτούς!

B)

Δημοσ.
Ξέχασες και εσένα και εμένα! Μέσα στον ίδιο κουβά είμαστε με όλους αυτούς!

B)

Δεν ξύπνησες καλα σήμερα;Στα σημερινα σου σχολια απουσιαζει η εξυπνάδα,που εχω διαπιστωσει παλαιότερα.B)
Δημοσ.
Δεν ξύπνησες καλα σήμερα;Στα σημερινα σου σχολια απουσιαζει η εξυπνάδα,που εχω διαπιστωσει παλαιότερα.B)

Έχει αλλάξει η γραμμή....:P

Δημοσ.

fearwhatnow, είπα ότι η πράξη τους είναι για κλάματα και είναι δειλοί. Επίσης, τα αδικαιολόγητα δεν δικαιολογούνται. Αυτό σημαίνει για μένα.

Φθήνια

• Super Moderators
Δημοσ.

Ήταν χάλια ο καφές σήμερα!

:P

Έχει αλλάξει η γραμμή....:P

Είναι αυτό που λέμε "βρε άντε ...γραμμή σου"!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...