Προς το περιεχόμενο

Οι εξυπνοι του forum και σχετικη ερωτηση

pantoflasKa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες θα χαρακτηριζα ανετα εγω και νομιζω ο καθε ανθρωπος που χρειαζετε βοηθεια σε θεματα που γενικα αφορουν τον υπολογιστη του καλο το site insomnia.gr.

Ομως θα πρεπει να λαβουμε υπόψην τα σχολια των ανθρωπων που επισης ασχολουνται με τον υπολογιστη στους διαδρομους η αλλου.Τα σχολια περισσοτερο κακα ειναι ( τουλαχιστον αυτα που εχουν ακουσει τα δικα μου αυτια και τα αυτια των φιλων ) αλλα γιατι ?

Τελικος στοχος του post ειναι να ρωτησω αν κανεις απο το forum αυτο εχει σκεφτει ποτε για ποιο λογο εχουν τοσοι πολλοι τοσα πολλα παραπονα( δεν ειναι και το μοναδικo site που ασχολειται με αυτα τα θεματα αλλωστε ).Για να γινω πιο συγκεκριμενος δεν αναφερομαι στα προβληματα που εχει το site αλλα στην "πανεξυπναδα των χρηστων" που απαντουν με υφος το οποιο επιτρεπουν οι διαχειριστες.

Τα σχολια σας

Δημοσ.

To φόρουμ αυτό ειναι μια μικρή αντανάκλαση της κοινωνίας. Αν κάποιος (άτομο)/ κάποια (απάντηση) σε ενοχλεί, πας παρακάτω και δεν δίνεις σημασία.

Τελικος στοχος του post ειναι να ρωτησω αν κανεις απο το forum αυτο εχει σκεφτει ποτε για ποιο λογο εχουν τοσοι πολλοι τοσα πολλα παραπονα

Αν βάλεις σε αναλογία τους ενεργούς χρήστες και τα παράπονα, το ποσοστό που βγαίνει ειναι πάρα πολύ μικρο.

Δεν λέω πως δεν υπάρχουν, αλλα δεν νομίζω πως ειναι κατι τοσο σημαντικό που να ενοχλεί τον οποιονδήποτε. (Βέβαια άλλες οι αντιστάσεις οι δικές μου και αλλες του Χ-Ψ-Ω)

Μην τα παίρνουμε όλα τοσο σοβαρά και ειδικά τον κόσμο του διαδικτύου :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...