Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για το Insomnia.gr

NetworkMeltdown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λες ρε φιλαράκι να δέχτηκαν οι OTE(Conn-x), EA(NFS Shift) κτλ να διαφημιστουν σε ιστοσελιδα που φοροδιαφευγει; Το θεωρεις λογικό;

To insomnia είναι μια απο τις μεγαλύτερες κοινότητες στο ελληνικό Ίντερνετ. Αν φοροδιεφευγε, πίστεψε με θα το είχαν πάρει χαμπάρι οι αρμόδιοι φορείς πολύ καιρό τώρα.

Τώρα αν θες να μάθεις ποσά κτλ., πιστεύω αυτό δεν αφορα κανέναν μας.

Δημοσ.

Τα έσοδα από διαφημίσεις σε ιστοσελίδες λογικά ανήκουν στον ΚΑΔ 74.40.13.00 - άλλες διαφημιστικές υπηρεσίες ή στον ΚΑΔ 74.40.11.00 - Υπηρεσίες πώλησης ή ενοικίασης διαφημιστικού χώρου ή χρόνου

Δεν ξέρω αν δηλώνονται αλλά υποθέτω ότι πρέπει κάπου να δηλώνονται τα έσοδα. Ο διαφημιζόμενος προφανώς όταν πληρώνει για διαφήμιση στην εταιρεία που προωθεί τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο παίρνει και τιμολόγιο για να φαίνεται το ποσό σαν έξοδο στην εφορία.

Η εταιρεία που προωθεί τις διαφημίσεις και προφανώς πληρώνει το insomnia και το κάθε άλλο site, θα χρειάζεται αποδείξεις από όσους πληρώνει ώστε να δηλώνει έξοδα, διαφορετικά θα φορολογηθεί με την μέγιστη φορολογική κλίμακα. Άρα μου φαίνεται απίθανο να είναι "μαύρα" τα έσοδα αυτά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα λεφτά που βγάζει απο τις διαφημήσεις δεν πρέπει να φορολογούνται?

Όχι, δεν πρέπει.

δεν είμαι, περιμένω απάντηση. Αλλιώς θα υποθέσω οτι είναι χιλιάδες...

Είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Ημερησίως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...