NetworkMeltdown Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Τα λεφτά που βγάζει απο τις διαφημήσεις δεν πρέπει να φορολογούνται?
copydisk Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Πότε επισκεύτηκες τελευταία ψυχολόγο/ψυχίατρο ?
NetworkMeltdown Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Άλλους σαν και εσένα έξυπνους έχει το insomnia? Ρωτάω απλός. Εταιρία δεν οπότε λογικά... Αλλά απο την άλλη δεν μπορει να σου δίνει κάποιος λεφτά ετσι απλά. Μιλάμε για κάποσες χιλιάδες ευρώ...
antonl Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 [...] Μιλάμε για κάποσες χιλιάδες ευρώ... Επειδή κι εγώ το χα απορία (όχι για το insomnia συγκεκριμένα) αλλά για πόσα περίπου χρήματα μιλάμε; Μιας και γνωρίζεις σχετικά.
isay Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μήπως άλλο είναι το πραγματικό ερώτημα σου; Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν υφίσταται νομικό πρόσωπο το οποίο εκδίδει παραστατικά και φορολογείται; Επίσης πως είσαι τόσο σίγουρος για τα «κάμποσες χιλιάδες ευρω»;
NetworkMeltdown Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 δεν είμαι, περιμένω απάντηση. Αλλιώς θα υποθέσω οτι είναι χιλιάδες...
isay Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 δεν είμαι, περιμένω απάντηση. Αλλιώς θα υποθέσω οτι είναι χιλιάδες... Διακρίνω αφαιρετική λογική. Δηλαδή αν σου απαντήσουν θα είναι εκατομμύρια; Τι είναι αυτό που πραγματικά σε προβληματίζει; Τα έσοδα του insomnia ή ο τρόπος φορολόγησης του;
xristos896 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Τα λεφτά που βγάζει απο τις διαφημήσεις δεν πρέπει να φορολογούνται? Από τι ξέρω πρέπει(όπως πρέπει όλα τα έσοδα να φορολογούνται).Αυτο βέβαια ισχύει μόνο θεωριτικά δίοτι πρακτικά δεν υπάρχει κανενα απολύτως πρόβλημα σε ποσά του τύπου (20€ το μήνα η διαφημιση)αλλά όταν μιλάμε για πολλά λέφτα στην κατάσταση που είμαστε θα πρεπει να δηλώνονται.αυριο θα ξέρω περρισσότερα!
antonl Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 δεν είμαι, περιμένω απάντηση. Αλλιώς θα υποθέσω οτι είναι χιλιάδες... Συγκλονιστική λογική και άσκοπο πάτημα πλήκτρων εκ μέρους μου. Θα πρέπει να βγει ο διαχειριστής να σου εξηγήσει αν δηλώνει τα έσοδα απ τις διαφημίσεις ή αν όχι γιατί, αλλιώς βγάζει 2-999χιλ € I quit.
Nik.K Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Καθε διαφημιση απο εταιρεια "κανονικα" γινεται σε καποιο νομικο προσωπο αφου σου ζητανε ΑΦΜ εταιρειας προκειμενου και το ιδιο το μαρκετινγκ να κοψει το Invoice / Receipt και να καταγραψει τα εξοδα. Απο εκει και περα και χωρις ΑΦΜ γινεται αν μια εταιρεια δεν τα δηλωνει αυτα τα εξοδα. Το θεμα σου ειναι να μαθεις αν θα πρεπει και εσυ να τα δηλωνεις ΑΝ και εφοσον ποτε φτασεις σε σημειο να βγαζεις τετοια ποσα πραγμα που δεν θα επρεπε να σε απασχολει αφου πρεπει να μετρας πολλα χρονια στον χωρο για να επενδυσει μια εταιρεια.
lionheart75 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 χα,χα,χα :lol: Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε καλοκαιριάτικα. (Προτείνω τώρα που σφίξανε οι ζέστες, πολλά υγρά. Νερό, χυμούς, καφέδες, φρούτα όπως πεπόνι, καρπούζι και γενικά ότι έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό. Επίσης συνιστάται 2-3 φορές τη μέρα ντούς με χλιαρό νερό. Αποφύγεται την παραμονή / έκθεση στον ήλιο και πάντα με καπέλο και sunglasses... )
Nik.K Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ναι και εγω θεωρω καπως ατοπο το θεμα (Ειναι σαν να εσκασε μυτη το ΣΔΟΕ) αλλα ειπα να του λυσω την απορια ωστε να μην συνεχιστει πολυ.
LeoNaXe Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ..... χτενίζετε. τα έσοδα έρχονται αναλόγως με το traffic και τα κλικ που γίνονται στα διαφημιστικά.
ksideras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 δεν είμαι, περιμένω απάντηση. Αλλιώς θα υποθέσω οτι είναι χιλιάδες... ρε τι εινε τουτος αλλιως θα υποθεσω λεει:p
Nik.K Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 To Traffic ειναι κατι πολυ σχετικο καθοτι ουτε το Alexa αλλα ουτε το Google Analytics μπορουν να στο δωσουν ρεαλιστικα. Παιζουν πολλα ρολο εκει. Οσο για τα κλικ στα διαφημιστικα παλι ειναι σχετικο αφου μονο στο AdSense φαινονται και οχι απλα οταν μια εταιρεια σου δινει ενα banner σε swf ωστε να το βαλεις σε μια συγκεκριμενη θεση στην σελιδα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.