Ann1h1LuS Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Γεια! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανεις ξέρει να απαντήσει σε ένα πρόβλημα που έχω: Πώς (με ποιό πρόγραμμα) θα μπορούσα να καταφέρω να ακούω ένα τραγούδι και ταυτόχρονα να παίζει αυτό το κομμάτι ή πλέιλιστ στους άλλους χρήστες του δικτύου μου? (μέσω Hamachi) Παίζουμε Dungeon and Dragons μέσω ίντερνετ (fantasy grounds) και θα ήθελα να τους βάζω να ακούνε το κομμάτι που θέλω την συγκεκριμένη στιγμη. Ευχαριστω!
parsifal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Θα μπορούσες με streaming. Υπάρχουν διάφορες λύσεις από θέμα λογισμικού που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, δύο που μου έρχονται τώρα είναι: 1. VLC 2. Στήσιμο ιντερνετικού ραδιοσταθμού τύπου Shoutcast/Icecast ή συμβατός. Π.χ. Winamp+Shoutcast plugin ή foobar2000+edcast plugin Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει οι δυνατότητες σε upstream ταχύτητα της γραμμής σου να καλύπτουν τον (αριθμό των αναμενόμενων ακροατών * το bitrate του stream) που θα σερβίρεις σε αυτούς. Το bitrate του stream, σε συνδυασμό με το format κωδικοποίησης που θα επιλέξεις γι' αυτό παίζει ρόλο στην ακουστή ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Π.χ. σε χαμηλά bitrates της τάξης των 24-32Kbps, το AAC format παρέχει ποιότητα που με MP3 θα ήθελες τουλάχιστον 64Kbps για να την επιτύχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.