Προς το περιεχόμενο

LogMeIn επείγουσα ερώτηση

lazaros7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω μια βοήθεια σχετικά με το πρόγραμμα remote access LogMeIn.

το εχω βάλει σε ένα υπολογιστή για να μπορεί να τον διαχειρίζεται και κάποιος άλλος. Πλέον όμως δε θέλω να έχει πρόσβαση.

Πως μπορώ να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν έχει πρόσβαση; Ένα Uninstall φτάνει;

Παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι σίγουρο να απαντήσει. ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Το uninstall σίγουρα αρκεί, πχ αν δεν υπάρχει το πρόγραμμα να ενημερώσει τον server για την ip σου, πώς θα συνδεθεί; :)

Φαντάζομαι το ίδιο θα κανε και μια αλλαγή password. Δεν το χω όμως εγκατεστημένο στο pc που βρίσκομαι για να πω παραπάνω λεπτομέρειες...

Δημοσ.

Έκανα στο google μια αναζήτηση και είδα ότι και άλλοι έχουν την ίδια ανησυχία γιατί μετα το uninstall μένουν λένε κάποια αρχεία .dll στο pc. Και δεν ξέρω μήπως λόγω αυτών ο άλλος εξακολουθεί να έχει πρόσβαση. Ενταξει λογικά δεν έχει. Αλλά και μόνο η σκέψη να υπάρχει στο μυαλό μου...φτάνει

Δημοσ.

και χωρις uninstall αρκει να βαλεις το logmein σε offline.

δεν ενεργοποιειται εξ αποστασεως σε online.

τωρα αν δεν τον εμπιστευεσαι και τον φοβασαι μπορει να σου εχει βαλει ηδη αλλα προγραμματακια τυπου trojan

ψαξου λιγο με το firewall σου και το hijackthis . αν δεν ξερεις τι ειναι αυτα, απλα κανε uninstall και εισαι ok (σου ειπα δεν χρειαζεται αλλα ισως θελεις να εισαι υπερχαλαρος.

απο την απορια σου παντως φανταζομαι οτι δεν νιωθεις ασφαλης και ισως οχι εμπειρος. Οχι οτι θελω να σε πανικοβαλλω αλλα αν ο αλλος θελει να σε χακαρει/ ελεγξει οντως γνωστης και συ απειρος ΜΠΟΡΕΙ! το θεμα ειναι ΘΕΛΕΙ;

Δημοσ.

Εκεί είναι το θέμα. Ότι ενώ πιστέυω πως δεν έχω πρόβλημα αφού έκανα Uninstall, δεν νιώθω υπερχαλαρός. Αλλά με καθησύχασες είναι η αλήθεια.

Ναι σε τέτοια θέματα δεν είμαι και πολύ έμπειρος.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...