imegatos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Προσφατα αγορασα ενα ACER ASPIRE 5741G-434G50BN συγκεκριμενα πριν 5 μερες. Απο την ιδια μερα καταλαβα οτι θα ειχα προβλημα με το wireless. Η καρτα στο συγκεκριμενο acer (απο οτι βλεπω στο devise manager) ειναι η Broadcom 802.11n network adapter. Κατω απο το πληκτρολογιο σε ενα χαρτακι που λεει τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη γραφει Acer Nplify 802.11b/g/n. Το προβλημα τωρα ειναι κατι πολυ παραξενο. Οταν ο υπολογιστης βρισκετε καντα στον Router ολα μια χαρα. Οταν ομως βγω στη βεραντα η οποια ειναι 4 βηματα απο τον Router (χωρις καθολου εμποδια)παρολο που το σημα στον υπολογιστη δειχνει αριστο και ειμαι συνδεδεμενος στον Router δεν εχω καθολου Internet. Και αν κατα τυχη εχω, τοτε σερνετε απελπιστικα μεχρι να διακοπει και παλι. Αν περασω ξανα το κατοφλι και μπω στο σπιτι τοτε συνδεετε κανονικα. Μηπως καποιος εχει ιδεα τι μπορει να συμβαινει;;;
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 αρχικα θα σου ελεγα να αλλαξεις το καναλι του ασυρματου σου.Μορει να υπαρχει κατι που να εμποδιζει την μεταδοση-ληψη!
SPANK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Acer το μεγαλείο σου....τελικά δεν έχουν μόνο προβληματα με το Cdrom drive Άλλαξε κανάλι όπως λέει και ο φίλος
vasilis_ck Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 μια χαρα ειναι ο υπολογιστης... αλλαξε καναλι απο το 6 στο 11 και καθαρισες....
imegatos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 ευχαριστώ...δούλεψε μια χαρά αλλάζοντας το κανάλι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.