Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω "αντικαπνιστικό" ντοκυμαντέρ;

Christos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή θέλω να πείσω κάποιον ότι το κάπνισμα σκοτώνει..γνωρίζεται κάποια "ταινία" ή ντοκυμαντέρ που να "σοκάρει"; ΄

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Καλές είναι και η αντικαπνιστικές εκστρατείες αλλά κάτι πιο αληθινό ίσως να έχει μεγαλύτερη επιρροή. Είναι κάπως σοκαριστικό το video (τουλάχιστον για όσους καπνίζουν και νομίζουν ότι δεν είναι και μαγάλη υπόθεση, σιγα το πράγμα...)

Δημοσ.

Πρώτα από όλα πρέπει να σου πω σαν πρώην καπνιστείς (έχω κάτι πάνω άπω 2 μήνες που το έκοψα) ότι δεν υπάρχει τίποτα με το οποίο μπορείς να σοκάρεις έναν καπνιστή, ίσα ίσα που θα ανάψει ένα τσιγάρο για να του φύγει ο τρόμος.

Αν υπάρχει τρόπος να αλλάξεις γνώμη σε κάποιον αυτός είναι να παίξεις με την περηφάνια του.

Δημοσ.
Πρώτα από όλα πρέπει να σου πω σαν πρώην καπνιστείς (έχω κάτι πάνω άπω 2 μήνες που το έκοψα) ότι δεν υπάρχει τίποτα με το οποίο μπορείς να σοκάρεις έναν καπνιστή, ίσα ίσα που θα ανάψει ένα τσιγάρο για να του φύγει ο τρόμος.

Αν υπάρχει τρόπος να αλλάξεις γνώμη σε κάποιον αυτός είναι να παίξεις με την περηφάνια του.

Γράψε λάθος. Εγώ το έκοψα ακριβώς επειδή συνειδητοποίησα τι είναι πραγματικά το κάπνισμα και πόσο ζημιά κάνει.

Η γνώση κάποιες φορές βοηθάει. Εξαρτάται από τον άνθρωπο και τη χρονική στιγμή.

Δημοσ.

Βασικά αυτό είναι μεγάλη μου απορία. Πόσοι καπνιστές καπνίζουν επειδή δεν το θεωρούν πολύ επιβλαβές και πόσοι απλά το ξέρουν αλλά δεν τους ενδιαφέρει (ή απλά δεν το σκέφτονται και πολύ). Τι να πω... παρε τους μεν και χτύπα τους δεν.....

Δημοσ.

Thanks..Επειδή δε βλέπω να υπάρχει κάτι "ολοκληρωμένο" και μεγάλο σε διάρκεια (;) μάλλον θα πρέπει να ράψω βιντεάκια από το youtube, σωστά;

Τι προγραμματάκια χρειάζομαι;

Δημοσ.

Δώστου να διαβάσει αυτό

Θα βοηθήσει κι ας αναφέρει ελάχιστα πάνω στις επιπτώσεις του καπνίσματος. Άλλωστε δεν υπάρχει καπνιστής που να μην τις ξέρει, αναγράφονται ακόμα και πάνω στα πακέτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...