orangebookers Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 εχω βρει μια σελιδα στο ιντερνετ που αναφερει ολους τους free web hosting control panels, http://www.web-hosting-top.com/web-hosting/directory.control-panels Εσείς ποιον Free Web Hosting control panel προτείνετε ως τον ποιο λειτουργικό & ευχρηστο! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Οι επικρατέστεροι από τη δική μου εμπειρία ειναι οι cpanel και plesk. Αλλά δε νομίζω πως είναι free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orangebookers Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 o cpanel ειναι πολυ καλος κ επαγγελματικος αλλα ειναι αρκετα ακριβος. θελω καποιον control panel free/open source για δοκιμες/πειραματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δοκίμασε το webmin. Αξίζει τον κόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.