Προς το περιεχόμενο

Ομαδικό project: υπηρεσία file upload

ssstratos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα είχαμε μια ιδέα (εγώ & ο Δημήτρης) για μια υπηρεσία File Upload. Έχουμε φτιάξει έναν uploader με Drag&Drop ο οποίος θέλει κι άλλη δουλειά. Μπορείτε να τον δοκιμάσετε εδώ: http://content.it-online.gr/image2go.exe

stratos_149845.png

Τώρα, θέλουμε το project αυτό να γίνει ομαδικό με την βοήθειά σας. Χρειαζόμαστε ιδέες για Όνομα, Logo, Domain, περισσότερες λειτουργίες κτλ. Το βασικό για εμάς είναι η δημιουργία μιας σελίδας όπου ο κάθε χρήστης θα κάνει login με δικό του όνομα και θα μπορεί να σβήνει/ προσθέτει/ τροποποιεί τα αρχεία που έχει ανεβάσει. Αυτό το site δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας.

Το πρόγραμμα δεν θα έχει κάποιο κέρδος για εμάς (free τελείως) και θα μπουν credits αυτών που θα βοηθήσουν.

Ακόμα, ξέρουμε ότι υπάρχουν και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες με μεγάλη φήμη και πολύ κόσμο, αλλά πιστεύω πως ένα προσωπικό project δεν θα κάνει κακό σε κανέναν (ειδικά σε όσους έχουν free time τώρα το καλοκαιράκι, θα περάσει καλά η ώρα τους).

Ξαναλέω το project θα είναι ομαδικό, έτσι ώστε να χωριστεί η δουλειά (Design -> Designers, Coding -> Developers, Advertise -> Advertisers κτλ.).

Πιο αναλυτικά, χρειαζόμαστε βοήθεια για τον στήσιμο της ιστοσελίδας. Επικοινωνία της σελίδας με την βάση δεδομένων αλλά και με το πρόγραμμα. Χρειαζόμαστε διάφορα PHP Scripts για όλα αυτά (ειδικά το Control Panel των χρηστών). Επίσης, αν έχετε κάποια καλή ιδέα για το όνομα του προγράμματος, γράψτε την!

Ευχαριστούμε, Στράτος & Δημήτρης.

Δημοσ.
Καλη επιτυχια στο project σας.

Ενα σκετο .exe? Oυτε καμια εικονουλα τπτ?

......

Έβαλα μια εικόνα του προγράμματος, αλλά το βασικό για εμάς είναι να βρούμε περισσότερα άτομα και όχι να δείξουμε το πρόγραμμά μας, εξάλλου κάνουμε πολύ συχνά αλλαγές σε αυτό.

Δημοσ.

servers για τα αρχεία που θα βρείτε? δεν νομίζω να φτάνουν τα ~500mb-1gb των free hosters

(αν έχω καταλάβει σωστά θέλεται να φτιάξετε κάτι σαν το rapidshare?)

Δημοσ.

Ο server μου ειναι dedicated σε cloud hosting οπότε μην φοβάσαι για τον χώρο.

Οχι ακριβως, ειναι για την διευκολυνση των χρηστων, γρηγορο Upload σε server απο το desktop, max file size 20MB

Δημοσ.

το max file size είναι για λόγους χώρου ή υλοποίησης... Με ενδιαφέρει πολύ το project, γιατί έχω ξεκινήσει κάτι για video αλλά μου έλειπε το κομμάτι του upload και είχα απελπιστεί (βρήκα κάποιο έτοιμο αλλά δεν είμαι πλήρως ικανοποιημένος...) Μπορώ να βοηθήσω από php... Σε τί γλώσσα είναι υλοποιημένο το πρόγραμμα;

Δημοσ.

Το max file size ειναι για πρακτικους λογους (αν βαλω 100mb μην αρχισουν να ανεβαζουν ταινιες/games) Το προγραμμα ειναι σε C++. Προς το παρων χρειαζομαστε ενα control panel για members, και μετα θα χρειαστουμε php scripts μεσω τον οποιων το προγραμμα θα επικοινωνει με την DB. Οποτε αν ενδιαφερεσε στειλε μου το msn σου να σε ενημερωσουμε

Δημοσ.
Κάτι σε drop box το κόβω όπως τα λέτε. Εγκυκλοπεδικά τι bandwidth διαθέτετε ?

Προς το παρών 750GB αλλά αν χρειαστεί το ανεβάζουμε

Δημοσ.

Καλά το εγκυκλοπαιδικά πως το έγραψα έτσι. Αδιόρθωτος είμαι .

Ναι βρε παιδιά αλλά υπάρχει κόστος. Πως γίνεται το free εφόσον υπάρχει πάγιο έξοδο ???

Δημοσ.

1. Έχω και άλλα projects(sites)

2. Δουλεύω, οπότε εχω την δυνατότητα να συμπληρώσω το απαιτούμενο ποσό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...