Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση ήχου

lefteris210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το pc θα χρησιμοποιηθει σαν πηγη.Ολα αυτα που αναφερεις (προ,τελικο,ηχεια) σαν αντ'επιχειρημα μπορουν καλλιστα να συνδεθουν και στο pc (αν καποιος φυσικα θελει να ψαχτει και να ξοδευτει τοσο ):-)

Μην ξεχνάς ότι στο Hi Fidelity , σημαντικό ρόλο παίζει ο χώρος και η τοποθέτηση.

Θα πάρω ενεργά ηχεία Meridian πχ. για να τα συνδέσω στο PC και να ακούω mp3 ? Υπάρχει μεγαλύτερη ιεροσυλία ?

Έχεις ακούσει ηλεκτροστατικά Quad? Λίγο να ξεφύγεις από την σωστή θέση, χάνεται η μισή ποιότητα.

Δημοσ.
Μην ξεχνάς ότι στο Hi Fidelity , σημαντικό ρόλο παίζει ο χώρος και η τοποθέτηση.

Θα πάρω ενεργά ηχεία Meridian πχ. για να τα συνδέσω στο PC και να ακούω mp3 ? Υπάρχει μεγαλύτερη ιεροσυλία ?

Έχεις ακούσει ηλεκτροστατικά Quad? Λίγο να ξεφύγεις από την σωστή θέση, χάνεται η μισή ποιότητα.

Δεν ειμαι hi-fi-ντελας :-D

Αλλα θα επιμεινω λιγο ακομα.Τι σχεση εχει τωρα η πηγη με τα αρχεια που θα ακους.Αν δεν ακους mp3 αλλα εχεις pc , αθορυβο για να σε προλαβω+ dac (ας πουμε χιλιαδων Ε ετσι για την κουβεντα ) και ακους hd εισαι ακομα ιεροσυλος ? :-D

@ lefteris210

Τελικα κατεληξες σε δυο ηχεια ?.Ωραιο το philips αλλα μηπως πληρωσεις τζαμπα σιντιερα αφου θα εχεις το pc ? Mε 350 Ε αν δεν θες ενεργα μπορεις να παρεις ενα δικαναλο ενισχυτη και ενα ζευγος ηχειων (με λιγο στριμωγμα )

Δημοσ.
Δεν ειμαι hi-fi-ντελας :-D

Αλλα θα επιμεινω λιγο ακομα.Τι σχεση εχει τωρα η πηγη με τα αρχεια που θα ακους.Αν δεν ακους mp3 αλλα εχεις pc , αθορυβο για να σε προλαβω+ dac (ας πουμε χιλιαδων Ε ετσι για την κουβεντα ) και ακους hd εισαι ακομα ιεροσυλος ? :-D

@ lefteris210

Τελικα κατεληξες σε δυο ηχεια ?.Ωραιο το philips αλλα μηπως πληρωσεις τζαμπα σιντιερα αφου θα εχεις το pc ? Mε 350 Ε αν δεν θες ενεργα μπορεις να παρεις ενα δικαναλο ενισχυτη και ενα ζευγος ηχειων (με λιγο στριμωγμα )

Πραγματική μουσική ακούς μόνο από pick up .

Δημοσ.

Mην εισαι δογματικος HALF EVIL και γω οταν ακουω μουσικη κατα κυριο λογο αναλογικα την ακουω (aka λαμπες )και γενικοτερα ειμαι επι του αναλογικου αλλα μη ξεχναμε οτι και το ψηφιακο εχει κανει τεραστια προοδο στην ποιοτητα(βλεπε τα τελικα πχ Ypsilon YBA κα)

Δημοσ.

Οκ. Ίσως ξεφύγαμε από το θέμα που είναι ένα ζευγάρι ηχεία για να ακούς δυνατά από το Pc χωρίς πολλές απαιτήσεις για ποιότητα και χωρίς να χρειάζεται να δώσεις πολύ πάνω από 100 € .

Δημοσ.
και χωρίς να χρειάζεται να δώσεις πολύ πάνω από 100 € .

το παιδι δινει πανω απο 100Ε 300-350 απο οτι ειδα μπορει να βαλει ;)

Δημοσ.
Υπερβολή δεν είναι για να ακούει mp3 από το PC?

Μπορεί να έχει και flac :-)

Ακόμα και ραδιόφωνο … δοκίμασε Linn radio στα 320Kbps μιας και είσαι του αθλήματος από όσο βλέπω :-)

Δεν είναι υπερβολή ΙΜΗΟ να πάρεις ένα Mini monitor για να ακούς τις μουσικές σου.

Άσε που εάν ζευγάρι mini monitor συνήθως δε πάει χαμένο, θα βρει εύκολα φιλοξενία σε διάφορα σημεία του σπιτιού πέραν του γραφείου και είναι λύση για μικρό στέρεο σε εξοχικά κ.ο.κ.

Δημοσ.

Ok. Ίσως σαν πιό παλιός έχω λίγο αναχρονιστικές απόψεις:-)

Στο Πισι μου πάντως για gaming και για ακρόαση mp3 μου αρκούν τα 530 και αν θέλω να ακούσω μουσική, συνδέω το ipod στο στερεοφωνικό και σηκώνω τη γειτονιά στο πόδι.:lol:

Δημοσ.

παιδες πρωτη φορα θα γινω καυστικος εδω μεσα αλλα το 99% εχετε προτείνει ενα μάτσο μπαρουφες....

μονο ο warewolf εδωσε μια σωστη απαντηση...

για να ακους φιλε μου μουσικη δηνατα και να γουσταρεις παρε εναν ενισχυτή και ενα ζευγος καλα hifi ηχεια και τελος.

ουτε στουντιο μονιτορ ουτε 2.1, 5.1 σετακια.

εγω εχω στο στουντιο dynaudio bm5a

ηχεια του 1000ρικου..

αλλα μουσικη ακουω σε ηχεια hifi ( tdl columns me nad 302 amp ) ;)

Δημοσ.
παιδες πρωτη φορα θα γινω καυστικος εδω μεσα αλλα το 99% εχετε προτείνει ενα μάτσο μπαρουφες....

για να ακους φιλε μου μουσικη δηνατα και να γουσταρεις παρε εναν ενισχυτή και ενα ζευγος καλα hifi ηχεια και τελος.

ηχεια του 1000ρικου..

Μάλλον αγενής γίνεσαι και λίγο υπερφίαλος. Δεν θα χαρακτήριζα μπαρούφες ότι είπαν τα παιδιά , αλλά μήπως έρχεσαι στα λόγια μου? Πάντως του προτείνεις έναν ενισχυτή και ένα ζευγάρι καλά hifi ηχεία. Δηλαδή κόστος κανα πεντακοσάρικο στη χειρότερη περίπτωση. Το παιδί δεν ζήτησε Hi Fidelity σύστημα , αλλά ηχεία για PC.

Υ.Γ. Και αν ακους από TDL, εγώ ακούω από Meridian M1 με Thorens + Koetsu ;)

Δημοσ.

ηχεια του 1000ρικου..

Εσυ που τα λες σωστα (σε αντιθεση με τους αλλους που λενε μπαρουφες ) προσεξες στο αρχικο ποστ το ''best of the best αλλα και 330ευρο'' ?

Λεπτομερειες θα μου πεις το budget...Aς του προτεινουμε τοτε ο καθενας οτι καλα ηχεια μας ερχονται στο μυαλο.Σαμπως εμεις πληρωνουμε ? :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...