mask2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα, Όπως διαβάσατε θέλω να αγοράσω ένα καινούριο χειριστήριο κυρίως για προ... Το προηγούμενο τα έφτυσε ύστερα από 4 χρόνια... Τι έχετε να μου προτείνεται??
ikskarda Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 φιλε εγω εχω 2 τετοια ---> http://www.skroutz.gr/s/53382/Logitech-Cordless-Rumblepad-2.html?from=suggest&keyphrase=Logitech+Cordless+Rumblepad+2 τα χω λιωσει 4 χρονια σε pro , nba live , 2k9 , nfs και τα σχετικα .
HALF EVIL Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Gamepad-Saitek-Cyborg-Rumble-Pad(PC-XBOX360).htm
mask2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 @ ikskarda Θα προτιμούσα να μην είναι cordless μιας και το ένα από τα δύο που έχω είναι ασύρματο. Και δεν θέλω να ξεμείνω ποτέ από μπαταρίες και να μην μπορώ να παίξω καθόλου... Σόρρυ που δεν το διευκρύνυσα... @halfevil Ωραίο αυτό που μου πρότεινες αν και λίγο ακριβό... Για αυτό τι λες?? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.583480 . Σε αυτό που μου πρότεινες αν κατάλαβα καλά γυρνάει ο σταυρός με το αναλογικό?? EDIT: Οι σκανδάλες που έχουν και τα δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο pro για r2 l2??
HALF EVIL Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 @ ikskardaΘα προτιμούσα να μην είναι cordless μιας και το ένα από τα δύο που έχω είναι ασύρματο. Και δεν θέλω να ξεμείνω ποτέ από μπαταρίες και να μην μπορώ να παίξω καθόλου... Σόρρυ που δεν το διευκρύνυσα... @halfevil Ωραίο αυτό που μου πρότεινες αν και λίγο ακριβό... Για αυτό τι λες?? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.583480 . Σε αυτό που μου πρότεινες αν κατάλαβα καλά γυρνάει ο σταυρός με το αναλογικό?? Ε, 9€ διαφορά έχουν. Πάντως και αυτό από το e-shop είναι καλό. Απ΄όσο ξέρω , ανάλογα με το αν διαλέξεις digital ή analog χρησιμοποιείς τον μοχλό ή τον σταυρό για κινήσεις.
antonl Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 +1 για το Logitech (έστω όχι Cordless) Rumblepad 2 Εδώ και 2-3 χρόνια έχω εγώ και φίλοι 4 απ αυτά (τα cordless) για λιώσιμο στο pro. Btw οι μπαταρίες δεν είναι σοβαρό πρόβλημα. Με τη συχνότητα που παίζουμε (χοντρικά κάθε σ/κ) θέλουν αλλαγή μια φορά στο χρόνο, αν θυμάμαι καλά, και σε προειδοποιούν αρκετά πριν τελειώσουν.
lionheart75 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Πάρε αυτό και θα με θυμηθείς. http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Microsoft-Gamepad-Xbox360-For-Windows-52A-00002.htm Το χρησιμοποιώ κοντά 1,5 χρόνο και είναι το καλύτερο gamepad που έχω δοκιμάσει για pc. (και έχω δοκιμάσει αρκετα) Επίσης ο τίτλος του Πλαισίου μη σε ξεγελά κάνει κανονικά και στα windows 7. Μάλιστα στα win 7 είναι "plug n play" καθώς το βάζεις στην usb θύρα και το αναγνωρίζει αμέσως χωρίς κατέβασμα drivers απο την microsoft όπως συμβαίνει στα Win XP. Το καλώδιο δε είναι πολύ μακρύ και φτάνει οπουδήποτε.
nzeppos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 +1 για το τελευταίο χειριστήριο. Έχοντας δοκιμάσει επί σειρά ετών σχεδόν οτιδήποτε high-end υπάρχει σε Logitech και Saitek, νομίζω ότι κανένα τους δεν μπορεί να συγκριθεί με το 360 gamepad που βγάζει η MS για τα PC.
lionheart75 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ακριβώς και γω στα logitech και saitek αναφερόμουν... Πήρα το 360 και ησύχασα. Άλλωστε έχοντας και τις 2 κονσόλες (ps3 - xbox360) δεν συγκρίνεται το χειριστήριο του xbox360 με του ps3. (Aναφέρομαι στα χειριστήρια και όχι στις κονσόλες). Εν τω μεταξύ σκυλί μαύρο - πολύ ανθεκτικό. Έχει πέσει αρκετές φορές και ούτε σημαδάκι δεν κάνει. Αθάνατο...
mask2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... θα τα κοιτάξω όλα και θα διαλέξω σε λίγες μέρες που θα έρθω αθήνα. Δεν μου απάντησε όμως κανένας στην ερώτησή μου... Επειδή χρόνια τώρα παίζω προ με τις ρυθμίσεις χειριστηρίου όπως στο playstastion, τα triggers μπορούν να γίνουν l2 και r2??
lionheart75 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...θα τα κοιτάξω όλα και θα διαλέξω σε λίγες μέρες που θα έρθω αθήνα. Δεν μου απάντησε όμως κανένας στην ερώτησή μου... Επειδή χρόνια τώρα παίζω προ με τις ρυθμίσεις χειριστηρίου όπως στο playstastion, τα triggers μπορούν να γίνουν l2 και r2?? Ασφαλώς. Δοκίμασε το χειριστήριο αυτό και δεν θα θέλεις να ξαναπιάσεις του playstation.
nzeppos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Καλά, για τα χειριστήρια των PS δεν το συζητάμε, είναι μακράν από τα ελεεινότερα που υπάρχουν από οποια πλευρά και αν το δεις. Απλώς επειδή το χειριστήριο είναι εν πολλοίς καθαρά θέμα συνήθειας και επειδή οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ασχοληθεί με τις κονσόλες της Sony σε κάποια στιγμή της παιχνιδο-ζωής μας, είναι φυσικό να αισθανόμαστε μια οικειότητα με το gamepad αυτό και να προσπαθούμε να ανάγουμε τα πάντα σε συνδυασμούς του στιλ "θέλω-κάτι-για-PC-που-να-μου-θυμίζει-την-αίσθηση-που-έχω-όταν-παίζω-Προ-στο-playstation".
lionheart75 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Καλά, για τα χειριστήρια των PS δεν το συζητάμε, είναι μακράν από τα ελεεινότερα που υπάρχουν από οποια πλευρά και αν το δεις. Απλώς επειδή το χειριστήριο είναι εν πολλοίς καθαρά θέμα συνήθειας και επειδή οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ασχοληθεί με τις κονσόλες της Sony σε κάποια στιγμή της παιχνιδο-ζωής μας, είναι φυσικό να αισθανόμαστε μια οικειότητα με το gamepad αυτό και να προσπαθούμε να ανάγουμε τα πάντα σε συνδυασμούς του στιλ "θέλω-κάτι-για-PC-που-να-μου-θυμίζει-την-αίσθηση-που-έχω-όταν-παίζω-Προ-στο-playstation". Aκριβώς όπως τα λές φίλε μου είναι. Όλοι έχουμε περάσει απο αυτή τη φάση. (Στην επιλογή gamepad για το pc αναφέρομαι διότι την φάση της ενασχόλησης με τις κονσόλες ακόμα εξακολουθούμε και την βιώνουμε αισίως στα 35 πλέον... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.