Bspus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Με αφορμη το παρακατω thread http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=387655 για τα πιο υπερτιμημενα TV Shows, σκεφτηκα οτι καλο θα ηταν να εχουμε και μια παρομοια λιστα απο ταινιες, που ενω ειχαν καλες κριτικες και φανατικους οπαδους, για καποιο λογο εμας δεν μας καναν κλικ Για μενα η χαρακτηριστικη ταινια ειναι το Fight Club. Θυμαμαι το '99 που ολοι μιλουσαν γι αυτο. Οι περισσοτεροι φιλοι μου ειχαν ενθουσιαστει. Εγω δεν μπορουσα (ακομα δεν μπορω) να καταλαβω τι του βρηκαν. Μαλλον το αντιθετο θα ελεγα οτι ειδικα το τελος που μαθαμε για την πολλαπλη προσωπικοτητα το βρηκα και απαραδεκτο
chaplin1981 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Με αφορμη το παρακατω threadhttp://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=387655 για τα πιο υπερτιμημενα TV Shows, σκεφτηκα οτι καλο θα ηταν να εχουμε και μια παρομοια λιστα απο ταινιες, που ενω ειχαν καλες κριτικες και φανατικους οπαδους, για καποιο λογο εμας δεν μας καναν κλικ Για μενα η χαρακτηριστικη ταινια ειναι το Fight Club. Θυμαμαι το '99 που ολοι μιλουσαν γι αυτο. Οι περισσοτεροι φιλοι μου ειχαν ενθουσιαστει. Εγω δεν μπορουσα (ακομα δεν μπορω) να καταλαβω τι του βρηκαν. Μαλλον το αντιθετο θα ελεγα οτι ειδικα το τελος που μαθαμε για την πολλαπλη προσωπικοτητα το βρηκα και απαραδεκτο απαραδεκτο απο ποια αποψη?το fight club δεν ειναι μια απλη ταινιουλα για να περασει η ωρα παντως...επισης τι ειδους ταινιες σου αρεσουν?(απλη περιεργεια)
bnvdarklord Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Η πιο υπερτιμημένη για μένα ταινία ειναι το Avatar. Lord of the Rings Ω ρε γλέντια Waiting for fans ...
chaplin1981 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Η πιο υπερτιμημένη για μένα ταινία ειναι το Avatar. συμφωνω απολυτα
Bspus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 απαραδεκτο απο ποια αποψη?το fight club δεν ειναι μια απλη ταινιουλα για να περασει η ωρα παντως...επισης τι ειδους ταινιες σου αρεσουν?(απλη περιεργεια) Ταινιες δρασης και θριλερ βλεπω συνηθως. Αλλα ειμαι προθυμος να δω οποιουδηποτε ειδους ταινια χωρις προκαταληψη. Πολλα πραγματα κατα τη διαρκεια της ταινιας δεν μου φανηκαν να κολλανε τη στιγμη που τελικα αποκαλυφθηκε τι συνεβαινε. Ειδικα το θεμα οτι το να δημιουργησεις ενα Fight Club που ξεκινανει απο 2 ατομα και καταληγει σε τεραστιο undergound κινημα ειναι δυσκολο, αλλα το να το ξεκινησεις απο 1 ατομο που παλευει στον αερα μονος του ειναι αδυνατο. Ξερω ξερω, εχω χασει το νοημα, αλλα εμενα αυτο και πολλα αλλα που πλεον δεν θυμαμαι μου την εσπασαν πολυ. Αλλα στην τελικη ο κυριοτερος λογος που με ενοχλησε ηταν γιατι ενω ολοι το θεωρουσαν ιδιοφυες twist, εγω πιστευω οτι η ταινια θα ηταν καλυτερη αν οι 2 πρωταγωνιστες ηταν τελικα διαφορετικα προσωπα και οτι την περιπλεξε χωρις ιδιαιτερο κερδος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Harry Potter movies για μένα...
fearwhatnow Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Θα βαλω Dark Knight και Requiem For A Dream
the_end Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 requiem for a dream shawshank redemption ηπαινthοιμυζουμαι ωτι απαγωραιβαιτε ι χρισι greeklish
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Υπενθυμίζεται στα μέλη να κάνουν χρήση spoiler tag ακόμη κι αν αναφέρουν παλαιότερες ταινίες. Μηνύματα χωρίς SPOILER tags που αποκαλύπτουν πλοκή ταινίας θα διαγραφούν χωρίς άλλη προειδοποίηση και τα μέλη που τα δημοσίευσαν θα υποστούν τις προβλεπόμενες κυρώσεις.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Dark Knight, σειρά Harry Potter μακράν, και η πιο πρόσφατη ταινία-απάτη το Avatar.
Members gsarig Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Members Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ταινίες που μου άρεσαν από αρκετά έως πολύ ή ακόμα και πάρα πολύ, αλλά που παρόλα αυτά μου φαίνεται κάπως υπερβολικό το μέγεθος της καταξίωσής τους είναι οι εξής (χωρίς φόβο και πάθος): - Shawshank Redemption - Dark knight - Η τριλογία των νονών (αν και η τρίτη ταινία δεν πιάνεται γιατί δεν ήταν και κάτι το εξαιρετικό) - Psycho - Vertigo (ΟΚ, η συγκεκριμένη έτσι κι αλλιώς δεν μου άρεσε ιδιαίτερα) - Αυτό το περισυνό με τον Κλιντ Ίστγουντ που έπαιζε τον ρατσιστή παππού (δεν θυμάμαι τον τίτλο) - Slumdog Millionaire - Terminator 2 - Big Lebowski Επίσης, ταινία που δεν μου άρεσε καθόλου και που μου έκανε εντύπωση πώς είναι η αγαπημένη πολλών, ήταν το Leon (εκείνο το γαλλικό με τον Ζαν Ρενό).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.