konnak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 διάβασα ότι θεωρούνται υπερτιμημένα τα the big lebowski Παρών. Care to elaborate?
Sellers Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Αν και την έχουμε ξανακάνει την κουβέντα, καταλήξαμε πως γενικά το συγκεκριμένο αδερφάτο των σκηνοθετών είναι πολύ υπερτιμημένο χωρίς λόγο.
alex_000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Παρών. Care to elaborate? No I can't δυστυχώς γιαυτό τα πολλά ερωτηματικά. Σεβαστή η άποψη σου φυσικά αλλά το θέμα είναι beyond discussion, δεν έχει νόημα να συζητήσω για το αν αυτό που βλέπω εγώ ως μαύρο (στον βαθμό μαύρης τρύπας που απορροφάει φωτόνια) το βλέπει κάποιος άλλος γκρι η άσπρο. είναι σαν μιλάμε για 100 τρισεκατομμύρια ευρώ και να μου λες εσύ "μπα δεν είναι τόσο πολλά είναι υπερεκτημημένο ποσό" It is what is is.
suspiria Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 ολα του τριερ!ο τυπος πουλαει τρελα και μερικοι ψωνιζουν αβερτα.ευτυχως ολο και περισσοτεροι (και σχετικοι με το χωρο-βλεπε τελευταιο μοτερ) συμφωνουν μαζι μου.μακρια απο δηθεν νεωτεριστες του κ@λου!
seishirosakura Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 No I can't δυστυχώς γιαυτό τα πολλά ερωτηματικά. Σεβαστή η άποψη σου φυσικά αλλά το θέμα είναι beyond discussion, δεν έχει νόημα να συζητήσω για το αν αυτό που βλέπω εγώ ως μαύρο (στον βαθμό μαύρης τρύπας που απορροφάει φωτόνια) το βλέπει κάποιος άλλος γκρι η άσπρο. είναι σαν μιλάμε για 100 τρισεκατομμύρια ευρώ και να μου λες εσύ "μπα δεν είναι τόσο πολλά είναι υπερεκτημημένο ποσό" It is what is is. Εκτενέστατη και πειστικότατη επιχειρηματολογία.
Bspus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 No I can't δυστυχώς γιαυτό τα πολλά ερωτηματικά. Σεβαστή η άποψη σου φυσικά αλλά το θέμα είναι beyond discussion, Η υπογραφη σου προς απαντηση σου. Και για να ολοκληρωσω τη φραση ...and they all stink
konnak Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 No I can't δυστυχώς γιαυτό τα πολλά ερωτηματικά. Σεβαστή η άποψη σου φυσικά αλλά το θέμα είναι beyond discussion, δεν έχει νόημα να συζητήσω για το αν αυτό που βλέπω εγώ ως μαύρο (στον βαθμό μαύρης τρύπας που απορροφάει φωτόνια) το βλέπει κάποιος άλλος γκρι η άσπρο. είναι σαν μιλάμε για 100 τρισεκατομμύρια ευρώ και να μου λες εσύ "μπα δεν είναι τόσο πολλά είναι υπερεκτημημένο ποσό" It is what is is. Και έβαλες εσύ τα ερωτηματικά...
alex_000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 λολ ρε τι πεσατε να με φάτε. Αυτο που λεω απλα ειναι οτι σε καποιες περιπτώσεις οταν η διαφωνια ειναι τελειως καθετη η συζητηση δεν εχει νοημα. Fact 1: Εχω δει αμέτρητες ταινίες , καθώς ειμαι φαν του κινηματογράφου οπως και οι περισσότεροι εδω μεσα φανταζομαι. Fact 2: Εχω 10 ταινιες που θεωρώ τις 10 καλυτερες που εχω δει ποτε. Δηλαδη 10 απο τις χιλιαδες που εχω δει και ειμαι τοσο πορομένος με αυτες που τις εχω δει πανω απο 20 φορες την καθε μία. Fact 3: καποιοι θεωρουν οτι 3 απο τις 10 αυτες ειναι υπερεκτιμημένες, που από μόνο του δεν είναι τοσο φοβερό όσο το οτι απο τις 30 ταινιες που αναφερθηκαν στο thread εγιναν pinpoint αυτές οι 3 .. απο τις 1000δες ταινιες που υπαρχουν. Ακομα και την πιθανότητα να υπολογίσεις δεν βγαίνει.. (ειμαι σιγουρος οτι αν κατσω και διαβάσω το thread θα βρω κι αλλες λολ) it is what it is λεμε. Δεκτές και σεβαστές οι απόψεις σας αλλα συζητηση δεν γινεται οταν υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα αποψεων. Αν εισαι θανατοποινήτης εχει σημασια για εσένα η "επιχειρηματολογία" υπερ της θανατικής ποινής seishirosakura ? Αυτο εξήγησα , δεν προσπάθησα να πεισω καποιον για κάτι οποτε η ειρωνία σου ειναι αστοχη. φιλε konnak εχεις δίκιο αλλα τα ερωτηματικά οπως τα εγραψα τα εννοουσα περισσότερο με εννοια του θαυμαστικού. (Ενα μεγάλο ρητορικό γιατί). Βρηκα το Post σου παντως και απλά εχουμε τελειως διαφορετικα γουστα np (Kill bill , fargo , Ran !!!!!!!!!). Πιο πολυ νόημα εχει να συζητήσουμε για την τον χαρακτηρα τις εμπειριες μας η οτιδηποτε οδηγει τον εναν να βλεπει μαυρο εκει που ο αλλος βλεπει ασπρο παρα για τις ιδιες τις ταινιες.
seishirosakura Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Υπερεκτιμημένη την είπαμε, όχι σκουπίδι. Σιγά την τεράστια διαφορά των απόψεων που δε μπορεί να γίνει και συζήτηση. Εκεί πήγαινε η ειρωνεία. Και την είπαμε υπερεκτιμημένη επειδή ακριβώς υπάρχουν πάμπολλοι που την τοποθετούν στο πάνθεον των ταινιών ενώ ενδεχομένως εξίσου πολλοί την θεωρούν μια καλή ταινία και ως εκεί. Εγώ και κάποιοι της βάζουμε 7. Εσύ και άλλοι της βάζετε 10 με τόνο. Για μας λοιπόν είναι υπερτιμημένη, όχι κακή. Μπορώ να καταλάβω την διαφωνία, όχι όμως την απορία. Πως νομίζετε ότι διαμορφώνονται οι μέσοι όροι δηλαδή; (δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε σένα, κολλάει και για πριν) Στην τελική δε θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας και για τις ταινίες.
alex_000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ρε μαν οτι και να πεις οτι και να γραψεις οτι και να κανεις όσους και να μαζεψεις , και τον ιδιο τον Jeff Bridges να quotarρεις να λεει οτι το big lebowski ειναι υπερεκτημημένο, ακομα αν οι Coen αυτοκτονήσουν και στο γραμμα αυτοκτονίας τους ζητησουν συγνωμη για αυτην την ταινια δεν προκειται οχι απλα να με πεισεις , δεν προκειται καν να με βαλεις σε σκεψεις για το αν το big lebowski ειναι ενα αριστουργημα και το καλυτερο πραγμα μετα απο το νερο στην γη 10 με τόνο βαζω σε καμια 200 ρια ταινίες , στο τοπ ten ειναι μόνο ten και η βαθμολογία του 10' για αυτές ειναι προσβολή. Μικρη διαφορα απόψεων ετσι? Επειδη όπως λες δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας για ταινιες, οταν οι αποψεις διαφερουν τοσο προτιμω να μην συζητησω. Peace
seishirosakura Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ξανά, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα. Την απορία δεν καταλαβαίνω και παρόλο που έχει ειπωθεί πολλάκις, πάλι με αυτό ασχολούμαι. Δεν ξαναγράφω πάνω στο θέμα εκτός και αναφερθεί το Manos: Hands of Fate ως υπερτιμημένη.
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Και νόμιζα ότι θα περάσει τόσο εύκολα το flame, μπουχχααα Τι λέτε από ηθοποιούς; Υ.Γ. Πάντως έχει και πιο χαμηλά από το: Manos: Hands of Fate http://www.imdb.com/chart/bottom?tt0060666
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Τι flame βρε παίδες. Αυτά ωχριούν μπροστά σε αυτή τη (σχετική οριακά) συζήτηση για το αν το Κουρδιστό Πορτοκάλι είναι υπερτιμημένο. Α, και all these have happened before and will happen again (Akujin's Spit it out)
disqualified Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 εγω παλι θα ελεγα οτι στην Ελλαδα το big lebovski ειναι μαλλον υποτιμημενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.