Προς το περιεχόμενο

Υπερτιμημενες ταινιες

Bspus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με αφορμη το παρακατω thread

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=387655

για τα πιο υπερτιμημενα TV Shows, σκεφτηκα οτι καλο θα ηταν να εχουμε και μια παρομοια λιστα απο ταινιες, που ενω ειχαν καλες κριτικες και φανατικους οπαδους, για καποιο λογο εμας δεν μας καναν κλικ

Για μενα η χαρακτηριστικη ταινια ειναι το Fight Club.

Θυμαμαι το '99 που ολοι μιλουσαν γι αυτο. Οι περισσοτεροι φιλοι μου ειχαν ενθουσιαστει. Εγω δεν μπορουσα (ακομα δεν μπορω) να καταλαβω τι του βρηκαν. Μαλλον το αντιθετο θα ελεγα οτι ειδικα το τελος που μαθαμε

για την πολλαπλη προσωπικοτητα

το βρηκα και απαραδεκτο

απο τις κορυφαιες ταινιες που εχω δει! εγω δεν μπορω να καταλαβω τι ΔΕΝ της βρισκεις :confused:

υπερτιμημενη ταινια: million dollar baby

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Bspus, αντιμετωπίζεις το Fight Club σαν μια ταινιούλα της σειράς. Όλα αυτά που αναφέρεις περί ανατροπής είναι τριτεύοντα (ούτε καν δευτερεύοντα) σε σχέση με τα όσα έχει να πει η ταινία.

Πραγματικά, είναι να απορεί κανείς τι ΔΕΝ της βρίσκεις.

Σίγουρα πάντως οι υπόλοιποι δεν της βρίσκουμε αυτά που αναφέρεις.

Δημοσ.

1) The Shawshank Redemption (Πολύ καλή, αλλά όχι και για Νο1 στο imdb)

2) A Beautiful Mind

3) Matrix 1,2,3

4) District 9

Αυτές είναι οι πρώτες που μου ήρθαν στο μυαλό.

Δημοσ.
Bspus, αντιμετωπίζεις το Fight Club σαν μια ταινιούλα της σειράς. Όλα αυτά που αναφέρεις περί ανατροπής είναι τριτεύοντα (ούτε καν δευτερεύοντα) σε σχέση με τα όσα έχει να πει η ταινία.

Πραγματικά, είναι να απορεί κανείς τι ΔΕΝ της βρίσκεις.

Σίγουρα πάντως οι υπόλοιποι δεν της βρίσκουμε αυτά που αναφέρεις.

Μα το εχω διαπιστωσει οτι αυτη ειναι η γενικη αποψη. Ο ορος υπερτιμημενη ειναι φυσικα (οπως και στο αλλο Thread) υποκειμενικος.

Ποτε τελικα δεν καταλαβα ποιο ειναι αυτο το περιβοητο νοημα της ταινιας και τι ειναι αυτο που την ανεδειξε σε κατι παραπανω απο "ταινιουλα της σειρας"

Οποιος εχει ορεξη να μου εξηγησει ειμαι περιεργος να τον ακουσω.

+1 για αυτους που ανεφεραν district 9 και Big Lebowski. Μαλλον και εκει εχασα το οποιο ανωτερο νοημα

Δημοσ.

η πιο υπερτιμημενη ταινια των τελευταιων χρονων απο καθε αποψη της λεξης υπερτιμημενος ειναι για μενα σιγουρα το slumdog millionaire. Το υπερτιμημενος δε σημαινει φυσικα κακος

Δημοσ.

Η Τριλογία του Άρχοντα και όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν.

Shawshank Redemption

Ετοιμαζόμουν να το γράψω. Μια απο τις πολύ αγαπημένες μου ταινίες, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να βρω τον λόγο της πρωτιάς στο imdb.

Το Avatar επίσης δεν το γράφω. Εννοείται.

Δημοσ.

για μενα δεν ειναι,ειναι η καλυτερη στο ειδος της και αξιζε τα oscar που πηρε και την θεση της στο imdb(αν και εχει παψει να ειναι αντικειμενικο)..τωρα απο κει και περα ειναι θεμα γουστου!για μενα υπερτιμημενη ταινια ειναι το district 9 οπως και το avatar,οχι οτι δεν μου αρεσαν...

---------- Προσθήκη στις 01:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:13 ----------

α και την τριλογια twilight φυσικα..!!

Δημοσ.
για μενα δεν ειναι' date='ειναι η καλυτερη στο ειδος της και αξιζε τα oscar που πηρε και την θεση της στο imdb(αν και εχει παψει να ειναι αντικειμενικο)..τωρα απο κει και περα ειναι θεμα γουστου!για μενα υπερτιμημενη ταινια ειναι το district 9 οπως και το avatar,οχι οτι δεν μου αρεσαν...

---------- Προσθήκη στις 01:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:13 ----------

α και την τριλογια twilight φυσικα..!![/quote']

Αστειεύεται;;;;; LOTR = απίστευτα σκηνικά , απίστευτη μουσική , απίστευτες ερμηνείες , απίστευτες ατάκες, απίστευτες ταινίες..( σίγουρα όχι όσο καλές όσο τα βιβλία αλλά ακόμα και να μην τα έχεις διαβάσει κάτι παίρνεις)

Αλλά πλιιιιιζ μην ακούσω πάλι το "βαρέθηκα την πρώτη ταινία απο την μέση. Αν κάτσεις και τις δεις είναι ταινιαρες τώρα αν θες να δεις κλασσικουρα μιάμιση ώρα ένα αμερικάν παι και σου μένουν και ποπ κόρν στο μπολ.

Twilight 1 είχε κάτι..

Τα αλλά 2 είναι οι πρωταγονιστες του συγκεκριμένου αρτικλ...

To avatar το ρίχνετε στις υπερτιμημενες ταινίες γτ κλασσικά Όταν κάτι έχει τόση απήχηση πέφτει στην κατηγορία του "εμπορικού" και πόλοι το διαγράφουν απο την λίστα για να μην πέσουν στα ματιά μερικών χαχα...η ταινία αν και λίγο κλεμμένο απο ποκαχοντας ιστορία :Ρ είχε ωραία σκηνικά πρωτότυπα σημεία και ιδέες και φυσικά ωραίο 3δ αλλά σε γενικές γραμμές την πάλευε..

Δν ήταν υπερτιμημενη μάλλον υπερδιαφημισμενη....

Τα χαρυ ποττερ ακόμη και για τους φανς ολίγον failure με εξαίρεση για μένα την πρώτη ταινία... Dumbledore = god

Σε αυτές τις ταινίες καλύτερα να διαβάσετε τ βιβλία αλλιώς τσάμπα η προβολή...τα μισά θα καταλάβετε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...