Προς το περιεχόμενο

Υψηλές θερμοκρασίες

CoOliO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είναι πολλά πολλά απλά προσπαθώ μήπως καταφέρω κ πάρω κάποιο από εκείνα με τιμή 20-30ευρώ..

Η αλήθεια είναι πώς δεν μπορώ να σε καταλάβω.Στην αρχή σκεφτόσουν για υδρόψυξη=250 ευρώ,αλλά για κουτί πάλι κοιτάς να κάνεις το ίδιο σφάλμα και να πάρεις ένα των 20 ευρώ το οποίο 99% θα είχε το ίδιο θέμα με θερμοκρασίες.Αν ασχολείσαι με υπολογιστές θα σου έλεγα να εξετάσεις σοβαρά το θέμα για καλό case.Επιμένω για το CM 690.θα δώσεις 80 ευρώ αλλά θα σε καλύψει ίσως και για μια 10ετία.Αλλιώς στο μισό κόστος παίρνεις το Soprano.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ΕΧΩ ΑΥΤΟ το τροφοδοτικο.

Παιζει σε συστημα ι7 920, ΕΧ58-UD3R, 6GB RAM, GTX280.

Θερμοκρασιες εχθες

MOBO: 40'C - 43'C

CPU: 43'C - 48'C

Εχω 2 ανεμιστηρες πανω. Ειναι υψηλες τιμες η οχι? Να ανυσηχω?

Αν ειναι υψηλες, πως μπορω να το διορθωσω?

Ευχαριστω!

ΕΧΩ ΑΥΤΟ το τροφοδοτικο.

Παιζει σε συστημα ι7 920, ΕΧ58-UD3R, 6GB RAM, GTX280.

Θερμοκρασιες εχθες

MOBO: 40'C - 43'C

CPU: 43'C - 48'C

Εχω 2 ανεμιστηρες πανω. Ειναι υψηλες τιμες η οχι? Να ανυσηχω?

Αν ειναι υψηλες, πως μπορω να το διορθωσω?

Ευχαριστω!

Οι θερμοκρασίες σου είναι μια χαρά.Ο i7 είναι από την φύση του ζεστός.Εμένα CPU - mobo πιάνουν άνετα 50'C

ευχαριστω αδερφε γιατι αγορασα εχθες το τροφοδοτικο και δεν ειχα κοιταξει παλιοτερα τις τιμες θερμοκρασιων και εκλασα πομολα οταν ειδα τα 40αρια.

ευχαριστω αδερφε γιατι αγορασα εχθες το τροφοδοτικο και δεν ειχα κοιταξει παλιοτερα τις τιμες θερμοκρασιων και εκλασα πομολα οταν ειδα τα 40αρια.

:lol: :lol: :lol:

δες να δημιουργησεις καλυτερο airflow...

Παντως οταν βαζω το χερι πισω απο την καρτα γραφικων (στο πισω μερος του κουτιου - η GTX280 πιανει δυο θεσεις και εχει κατι σαν αεραγωγους-εξατμιση στο πισω μερος) βγαινει σχετικα πολυ ζεστος αερας απο μεσα.

Παντως οταν βαζω το χερι πισω απο την καρτα γραφικων (στο πισω μερος του κουτιου - η GTX280 πιανει δυο θεσεις και εχει κατι σαν αεραγωγους-εξατμιση στο πισω μερος) βγαινει σχετικα πολυ ζεστος αερας απο μεσα.

ειναι γνωστο οτι στην gtx285 της αρεσει πολυ η ζεση οποτε... :P

Έτσι λειτουργούν οι reference ψύκτρες των καρτών. Διοχετεύουν τον αέρα, με τον ανεμιστήρα μπροστά, στο εσωτερικό της κάρτας και εν συνεχεία αφού αυτός διαπερνά τα fins της ψύκτρας στο εσωτερικό εξέρχεται απο τις γρύλιες της κάρτας στο πίσω μέρος έξω απο το κουτί. :-)

UPDATE:

Επαιζα εχθες Bad Company 2.

Κανω alt-tab γα να δω θερμοκρασιες ...και με ελουσε κρυος ιδρωτας.

ΜΟΒΟ 55'C

CPU 63'C

Ηταν ζεστη νυχτα η χθεσινη και δεν ειχα αναμενο κλιματισμο.

Τι να κανω??? Πρεπει να ανυσηχω????

58 έως 63 βαθμούς , σε κωδικοποίηση ταινίας με ConvertXtoDVD. Με απλή ψύκτρα της Ιντελ και πάστα Artic Silver 5. Δεν έβρισκα την Ceramique και την Diamond 7carat , οι οποίες είναι καλύτερες. Τελικά τις βρήκα κανά 2ώρο μετά χωμένες σε ένα συρτάρι , αλλά βαριέμαι να τις δοκιμάσω ;) Πιστεύω καλά είμαι καλοκαιριάτικα , χωρίς aircondition στο δωμάτιο.

58 έως 63 βαθμούς , σε κωδικοποίηση ταινίας με ConvertXtoDVD. Με απλή ψύκτρα της Ιντελ και πάστα Artic Silver 5. Δεν έβρισκα την Ceramique και την Diamond 7carat , οι οποίες είναι καλύτερες. Τελικά τις βρήκα κανά 2ώρο μετά χωμένες σε ένα συρτάρι , αλλά βαριέμαι να τις δοκιμάσω ;) Πιστεύω καλά είμαι καλοκαιριάτικα , χωρίς aircondition στο δωμάτιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...