CoOliO Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806537 Αυτό εδώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Αυτο εδω για τα 59 ευρω που ζηταει,ειναι αρκετα τιμιο. Σιγουρα δεν θα εχεις καποιο προβλημα. Για υδροψυξη,πας στην corshair H50 που κανει και 90 ευρω...και δεν ξερω αν μπαινει στο κουτι σου,και λογικα οι λαμαρινες θα συνεχισουν να καινε...γιατι δεν ειναι μονο ο cpu o oποιος εκπεμπει θερμοτητα μεσα στο κουτι. Για ολοκληρωμενο custom made συστημα υδροψυξης χρειαζεσαι σιγουρα μεγαλυτερο κουτι και σιγουρα περισσοτερα λεφτα.Απο 250 και πανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806537Αυτό εδώ? σιγουρα θα ειναι αρκετα καλυτερο απο αυτο που εχεις... νομιζω θα σε καλυψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoOliO Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Σε ένα full tower thermaltake που είχα πάλι το ίδιο...Λες να φταίει το τροφοδοτικό??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα σας..Έχω ένα κουτάκι pc αυτό εδώ--->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911167 Λοιπόν το προβληματάκι μου είναι ότι υπάρχει μεγάλη θερμοκρασία ιδιαίτερα πάνω από το thermaltake τροφοδοτικό και πίσω από τν επεξεργαστή..Έχω ανεμιστήρες για τν σκληρό δίσκο για την μπροστά μεριά κ πισώ του κουτιού καθώς και την πλαινή..Εκτός αυτά έχουμε του επεξεργαστή και του τροφοδοτικού..Λοιπόν υπάρχει κάποια φθηνή λύση που θα προτείνατε?Σας ευχαριστώ για τν χρόνο σας... Δεν μας προσδιορίζεις την θερμοκρασία... Όταν λές βγαίνει ζέστη τι εννοείς? Όλα τα τροφοδοτικά βγάζουν ζέστη απο την πίσω μεριά του κουτιού καθώς τραβώντας αέρα (εσένα απο το ήδη ζεστό εσωτερικό) εν συνεχεία τον πετάνε έξω απο το πίσω μέρος. Το κουτί σου είναι επιεικώς απαράδεκτο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι σε απαγορευτικές θερμοκρασίες. Άλλωστε όλων τα κουτιά αυτές τις μέρες είναι πιο ζεστά και τα υποσυστήματα έχουν αυξημένες θερμοκρασίες. Μιλάμε για καλοκαίρι και ειδικά τις 2-3 τελευταίες μέρες έχει καύσωνα. Εγώ παρατήρησα χτές και σήμερα αυξηση 4-5 βαθμούς σε load στον επεξεργαστή. Καλοκαίρι όπως είπα. Τσέκαρε λοιπόν θερμοκρασίες των υποσυστημάτων σου (cpu - vga - hdd's) χρησιμοποιώντας τα γνωστά προγράμματα (hw monitor, core temp, real temp, gpu-z κλπ) και πές μας τι θερμοκρασίες έχεις. Μη ξεχάσεις να μας πείς και το σύστημά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Είναι ένας amd x3 με μητρική asus k τροφοδοτικό thermaltake..Κ.γραφικών έχω τν Onboard οι ram έχουν ψύχτρες πάνω τους...Δεν μου δημιιουργεί κάποιο πρόβλημα απλά ολες οι λαμαρίνες καίνε.... δες αν ο ανεμηστιρας του τροφοδοτικου γηρναει η εχει κοληση απο την σκονει....και εγω ετσι εβλεπα το κουτι να ζεμαται και οταν πειρα χαμπαρι τι ηταν καθαρησα αμεσος τον ανεμηστηρα του psu γτ δεν δουλευε απο την σκονι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoOliO Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Σήμερα λοιπόν ξεκίνησα τον υπολογιστή με ανοιχτό το πλαινό του το 1...Δεν ανέβασε τέτοιες θερμοκρασίες όπως ανέβαζε χθές..Ίσως κ επειδή είναι ακόμη πρωί??Δεν ξέρω!!!Έχουμε και λέμε σκληρός στους 37 βαθμούς..Επεξεργαστές στα 35..Κ.γραφικών δεν έχω...Είναι ακριβές...Χαχαχα!!!!Οι μνημούλες μου έχουν ψύχτρα πάνω...Το τροφοδοτικό μου δουλέυει οκ απλά όταν κλείνω το πλαινό ανεβάζει θερμοκρασιούλα..Είναι το thermaltake Tr2-470,mainboard asus M3a76-cm,cpu amd athlon II x3 425...Τα καλώδια τα έχω μαζεμένα..Κάτω από τον σκληρό δίσκο υπάρχει σε μια βάση ένας ανεμιστήρας που τν ψύχει..2 άλλοι ανεμιστήρες στην μπροστά κ πίσω όψη του κουτιού...Πφφφφ πιστέυω να σας κάλυψα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου. Κλείσε το καπάκι και ξανατσέκαρε θερμοκρασίες. Είπαμε είναι καλοκαιρι τι περιμένεις? Όσον αφορά τη ζέστη απο το τροφοδοτικό, είναι κάτι το φυσιολογικό να βγάζουν ζέστη τα psu απο το πίσω μέρος όπως σου είπα και σε προηγούμενο ποστ. Απο τη στγμή που δεν έχεις κάποια ζεστή κάρτα μέσα στο case δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα υπόλοιπα parts. Οι κάρτες είναι αυτές που ανεβάζουν την θερμοκρασία και επηρεάζουν και τα υπόλοιπα εξαρτήματα μέσα στο κουτί. Ειδικά αυτές που τον ζεστό αέρα τον πετάνε μέσα στο case και δεν τον βγάζουν έξω απο το πίσω μέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoOliO Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.. ---------- Προσθήκη στις 13:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:26 ---------- Ο σκληρός είναι στους 40 βαθμούς μόνιμα...Ο cpu 37-40 εκεί παίζει... ---------- Προσθήκη στις 13:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:14 ---------- Ο σκληρός είναι στους 40 βαθμούς μόνιμα...Ο cpu 37-40 εκεί παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoOliO Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Σήμερα που ξεκίνησα τον υπολογιστή με ανοιχτά τα 2 πλαινά του η θερμοκρασία του σ.δίσκου είναι σταθερά στα 35..Τα cpu μου 34-35 κ το πολύ 36...Προτείνετε κάποιο κουτί σε αυτή τη περίπτωση??Βρήκα κάποιες προσφορές εδω... http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?offset=0&category=%CA%CF%D5%D4%C9%C1+-+CASES%7C%7C%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%C1%7C%7C%CC%CD%C7%CC%C7+RAM%7C%7C%CA%C1%D1%D4%C1+%C3%D1%C1%D6%C9%CA%D9%CD%7C%7C%D3%CA%CB%C7%D1%CF%D3+%C4%C9%D3%CA%CF%D3&sp1=SPECIAL+OFFER&action=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Έχω αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700278. Πολύ καλό αλλά δεν είναι για πολύ υλικό.Με μια 8800 GTS και 2 δίσκους δείχνει ότι γέμισε.Αλλά στην κατηγορία τιμής που κοιτάς δεν θα βρείς καλύτερο.Πάρε τη φτηνότερη έκδοση http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650613 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Σήμερα που ξεκίνησα τον υπολογιστή με ανοιχτά τα 2 πλαινά του η θερμοκρασία του σ.δίσκου είναι σταθερά στα 35..Τα cpu μου 34-35 κ το πολύ 36...Προτείνετε κάποιο κουτί σε αυτή τη περίπτωση??Βρήκα κάποιες προσφορές εδω...http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?offset=0&category=%CA%CF%D5%D4%C9%C1+-+CASES%7C%7C%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%C1%7C%7C%CC%CD%C7%CC%C7+RAM%7C%7C%CA%C1%D1%D4%C1+%C3%D1%C1%D6%C9%CA%D9%CD%7C%7C%D3%CA%CB%C7%D1%CF%D3+%C4%C9%D3%CA%CF%D3&sp1=SPECIAL+OFFER&action=1 Γιατί δεν βάζεις έναν ανεμιστήρα στο πλαϊνό του κουτιού ? Οι θερμοκρασία είναι υψηλή λόγω ενσωματωμένης κάρτας γραφικών, και άλλο κουτί να αγοράσεις, η ζέστα θα υπάρχει,γνώμη μου είναι να βάλεις έναν ανεμιστήρα επάνω στη ψήκτρα, και να αυξήσεις το air flow του κουτιού. Τους ανεμιστήρες τους έβαλες με την σωστή φορά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoOliO Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Και όταν βάλω τον ανεμιστήρα δεν υπάρχει κάποια διαφορά..Όσο για το κουτί αν μπορούσα να βρω κάτι σε πιο απλό κ πιο φθηνό στην κατηγορία που έδειξα θα ήμουν καλυμένος..Φυσικά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Και όταν βάλω τον ανεμιστήρα δεν υπάρχει κάποια διαφορά..Όσο για το κουτί αν μπορούσα να βρω κάτι σε πιο απλό κ πιο φθηνό στην κατηγορία που έδειξα θα ήμουν καλυμένος..Φυσικά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.. 45 ευρώ είναι πολλά ? 90 το είχα πάρει πρίν 3 χρόνια. Δεν μπορώ να προτείνω κάτι που δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoOliO Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δεν είναι πολλά πολλά απλά προσπαθώ μήπως καταφέρω κ πάρω κάποιο από εκείνα με τιμή 20-30ευρώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.