Προς το περιεχόμενο

Υψηλές θερμοκρασίες

CoOliO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας..Έχω ένα κουτάκι pc αυτό εδώ--->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911167 Λοιπόν το προβληματάκι μου είναι ότι υπάρχει μεγάλη θερμοκρασία ιδιαίτερα πάνω από το thermaltake τροφοδοτικό και πίσω από τν επεξεργαστή..Έχω ανεμιστήρες για τν σκληρό δίσκο για την μπροστά μεριά κ πισώ του κουτιού καθώς και την πλαινή..Εκτός αυτά έχουμε του επεξεργαστή και του τροφοδοτικού..Λοιπόν υπάρχει κάποια φθηνή λύση που θα προτείνατε?Σας ευχαριστώ για τν χρόνο σας...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Oταν λες υψηλες θερμοκρασιες,εννοεις οτι σου δημιουργει καποιο προβλημα ο υπολογιστης,ή νιωθεις να βγαινει ζεστος αερας απο το pc?

Πρωτη κινηση για μενα θα ηταν η αλλαγη του κουτιου.

Αν μπορεις πες μας απο τι αποτελειται το συστημα σου.

Δημοσ.

Είναι ένας amd x3 με μητρική asus k τροφοδοτικό thermaltake..Κ.γραφικών έχω τν Onboard οι ram έχουν ψύχτρες πάνω τους...Δεν μου δημιιουργεί κάποιο πρόβλημα απλά ολες οι λαμαρίνες καίνε....

Δημοσ.

ε μαλλον το κουτι δεν εχει και τοσο καλο air flow και μπορει να ειναι και καπως στιμοκωλα εκει μεσα...Οποτε σκεφτεσαι να αλλαξεις κουτι?

Δημοσ.
Είναι πολύ μικρό το κουτί..Το είδες?Κάποια κίνηση σε σχετικά καλύτερη τιμή?

Ναι ειδα το link ,αλλα δεν εχει τυχει να το δω και απο κοντα...Μπορεις να μαζεψεις τα καλωδια και να βαλεις ανεμηστηρες σε οποιες θυρες δεν εχει,η να πας σε καποιο νεο.

Το μεγιστο budget ποιο ειναι?

Δημοσ.
Όλα τα καλώδια είναι μαζεμένα με δεματικά.Αν πήγαινα σε υδρόφυξη θα άξιζε?

σε αυτο το κουτι?Οχι λογο χωρου

Και για ποιο λογο?Ποια η χρηση του υπολογιστη?

Πιστευω πως καλυτερα θα ηταν να παρεις ενα καλυτερο-μεγαλυτερο-ποιοτικοτερο κουτι και ισως μια ψυκτρα.

Το budget ποιο ειναι?

Δημοσ.
Όλα τα καλώδια είναι μαζεμένα με δεματικά.Αν πήγαινα σε υδρόφυξη θα άξιζε?

Το κουτί που έχεις δεν κάνει για υδρόψυξη.Αναγκαστικά θα πάρεις άλλο.Γνώμη μου αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Cm-690-Rc-690-Kkn1-Gp-Black-CM-RC-690-KKN1-GR.htm

Δημοσ.

Δυστυχώς δν υπάρχουν πολλά λεφτά!!!Εκτός αυτό θα έπερνα κάτι από e-shop για να μην έχω επιβάρυνση..Αλλά θέλω να βρώ κάνα άλλο τρόπο!!!

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Αναβαθμίσεις. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Δυστυχώς δν υπάρχουν πολλά λεφτά!!!Εκτός αυτό θα έπερνα κάτι από e-shop για να μην έχω επιβάρυνση..Αλλά θέλω να βρώ κάνα άλλο τρόπο!!!

Από την μια είσαι διατεθιμένος να βάλεις υδρόψυξη (σου χρειάζονται πολύ περισσότερα από 50 ευρώ) και από την άλλη για κουτί δίνεις μέχρι 50 :rolleyes:. Οι περισσότεροι εδω μέσα δεν είμαστε εφοπλιστές (αλλιώς θα είμασταν τώρα αλλού και όχι μπροστά στο PC) αλλά κάποια πράγματα μπορούμε να τα πάρουμε νομίζω.Κάνε λοιπόν οικονομία βρές και άλλα 30 ευρώ και πάρε το CM 690.Πολύ καλό κουτί και θα σου κρατήσει για πάρα πολλά χρόνια.Αλλιώς ότι άλλο και να πάρεις στο 50αρικο πάλι πρόβλημα θα έχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...