earthcat Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Είχα μια απορία σχετικά με την κατασκευή μιας ιστοσελίδας έχω για παράδειγμα 2 πεδία συμπλήρωσης κειμένου και ένα κουμπί που δεν enabled θέλω όταν αυτά τα 2 πεδία είναι συμπληρωμένα με έναν συγκεκριμένο αριθμό γραμμάτων το κουμπί αυτό να ειναι enabled.
Uberalles_gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Καταρχάς δεν έχει σχέση το Dreamweaver με αυτό που γράφεις στον τίτλο σου. Το πρόβλημα σου είναι καθαρά στο πως να γράψεις τον κώδικα, ανεξάρτητα τι editor χρησιμοποιείς Αυτό που θα έκανα εγώ θα ήταν με την ιδιότητα onkeypress θα καλούσα μία συνάρτηση που θα έκανε τον έλεγχο που θες και εάν μου γύρναγε true τότε θα έκανα το κουμπί από disabled (δεν enabled !!!) σε enabled
spartakoscs Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 ><head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> <script language="JavaScript"> function kati(form){ var eanboolean = false; var dioboolean = false; if(theForm.ena.value.length >= 4){ eanboolean = true; }else{ eanboolean = false; } if(theForm.dio.value.length >= 4){ dioboolean = true; }else{ dioboolean = false; } if (eanboolean == true && dioboolean == true){ document.theForm.Test.disabled=false; }else{ document.theForm.Test.disabled=true; } } </script> </head> <body> <form action="" method="get" name="theForm"> <input name="ena" type="text" onKeyup="kati(this.form)"/> <input name="dio" type="text" onKeyup="kati(this.form)"/> <input name="Test" type="button" value="submit" disabled="disabled" /> </form> </body> ορίστε κάτι γιαυτό που θες !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.