Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Εχω μια καπως παλια tft tv που εχει εξοδο και scart και hdmi. Στο scart ειναι δυνδεδεμενο ενα dvd player . Αν συνδεσω στην HDMI ενα αποδικωποιητη ειναι σιγουρο οτι θα μπορω να επιλγξω πηγη μια απο τις δυο ή υπαρχει πιθανοτητα να μπορει να συνδεθει μονο με μια εξοδο ? Η tv ειναι η samsung sm-t240hd Ευχαριστω.
mihalakis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 θα μπορείς να επιλέξεις πηγή από το τηλεχειριστήριό σου
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω.Αυτο που με προβληματησε ειναι οτι οταν παταω το τηλεχειριστηριο μου βγαζει ενδειξη "εξωτερικη πηγη" χωρις να διευκρινιζει ποια. Μια αλλη 32αρα samsung μου ζηταει επιλογη για pc , hdmi1, hdmi2 κλπ.
mihalakis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 συνηθως αν δεν γραφει συγκεκριμενα το ονομα της πηγης, η τηλεοραση πηγαίνει κυκλικά από τη μια στην άλλη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 συνηθως αν δεν γραφει συγκεκριμενα το ονομα της πηγης, η τηλεοραση πηγαίνει κυκλικά από τη μια στην άλλη. Σε ευχαριστω φιλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.