Προς το περιεχόμενο

PSP 3000 version 6.20 hack

jimakostsalas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στην κατοχή μου ένα PSP 3000 και έκανα το λάθος να το αναβαθμίσω στην έκδοση λογισμικού 6.20. Έχω ήδη καταφέρει χρησιμοποιώντας το demo του Patapon 2 να τρέχω homebrew εφαρμογές αλλά όχι να τρέχω παιχνίδια iso. Έχω κατεβάσει ήδη 2 iso loaders (iloader και koens loader). Το πρώτο δεν λειτουργεί (ίσως επειδή εγώ κάνω κάποιο λάθος γιατί δεν έχω μπορέσει ακόμα να βρω οδηγίες χρήσης) και το δεύτερο απαιτεί decrypt το αρχείο EBOOT.BIN του αρχείου iso. Κατέβασα το Uno, Toy Story 3 και το Rock Band Unplugged αλλά δεν μπόρεσα να κάνω με τίποτα decrypt. Οι μόνες homebrew εφαρμογές που έτρεξαν αλλά δεν έκαναν δουλειά είναι το Gamezdecryptz αλλά βγάζει σφάλμα για αρχείο από καινούριο παιχνίδι που δεν υποστηρίζει και το άκυρο ότι κατέβασα το xmen 2 και δεν λειτουργεί. Δεν ξέρω τί άλλο να δοκιμάσω. Φταιν τα παιχνίδια και πρέπει να δοκιμάσω με άλλα (κατεβάζω ήδη το Ratchet and Clank : Size Matters) ? Μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο ( άλλη εφαρμογή ή downgrade σε custom filmare) ? Είμαι αρχάριος σε αυτά και οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...