Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Με Dirt2

xctaek21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα αγορασα απο το multirama μια καρτα γραφικων , και μου εστειλαν και ενα cd key για να παρω το παιχνιδι δωρεαν μεσω steam, ωραια λοιπον ανοιγω το steam κανω activate το cd key και αρχιζει και το δεχετε και ολα μια χαρα,

αφου το κατεβασω αρχιζω το game και μου λεει για να κανετε save και να ειστε online χρειαζεστε να συνδεθητε στο windows live games, μπαινω με εναν παλιο λογαριασμο που ειχα στο hotmail και μου λεει δεν εχετε την καταληλη ηλικια (καλα 17 ειμαι, τι πρεπει να εισαι πανω απο 18 για να παιξες? (τι εχει μεσα πορνο?)

τελος παντων φτιαχνω νεο λογαρισμο (με ψευτικη ηλικια) και βαζω το cd key οταν μου το ζηταει και παταω ( το ιδιο cd key που εβαλα προηγμενος και στο steam) και μου το παιρνει ως λαθος λεγοντας μου οτι ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗ, ελεος, τι να πω

Δημοσ.

Ρε συ εννοείται ότι θα σου έλεγε ότι το χρησιμοποιεί κάποιος άλλος αφού έβαλες το ίδιο cd key, δεν καταλαβαίνω γιατί νευρίασες για το συγκεκριμένο..

Πάντως για την ηλικία καλά έκανες και τα πήρες, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχεις την κατάλληλη.. :rolleyes: Πάντως από το esrb πήρε rating Teen(και 12+ νομίζω από pegi)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...