giorgos147 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Νέες εικόνες ---------- Προσθήκη στις 17:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:02 ---------- λολεν Για δώσε όνομα να προσπαθήσω εγώ. Ούτε εγώ δεν έχω αγοράσει παιχνίδι από Steam (αν και το Breed Impact βλέπω να το παίρνω το βραδάκι). Για δες ως Georgepal Μου λέει να πάω εδώ, και εδώ λέει: To access all features of Steam, simply purchase a game from the Steam store, redeem a Gift or Guest Pass* on Steam, or activate a retail game on Steam.
Athanasios2104 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 σε έβαλα κανονικά, δεν ισχύει αυτό για το 1 παιχνίδι. Έχεις κάνει email verification? edit: Μήπως έχει φουλάρει η friendlist σου? Δεν ξέρω αν φουλάρει βέβαια =/ για δοκίμασε και με το μαιλ: athanasiostsiolas at gmail dot com --------------- Μήπως έχεις αλλάξει account? Εδώ με το Georgepal μου έβγαλε τον χρήστη badboy-at-athens που έχει να μπει online περισσότερο από 1 χρόνο
giorgos147 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δε μου ήρθε καν Invitation. Δες τι εμφανίζει με το που πατάω να κάνω προσθήκη.
giorgos147 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μήπως έχεις αλλάξει account? Εδώ με το Georgepal μου έβγαλε τον χρήστη badboy-at-athens που έχει να μπει online περισσότερο από 1 χρόνο Όχι και Bad Boy ρε =D Για ψάξε με με mail: ... Edit: Οπα, λαθος. giorgos147 είναι. Πριν σου έδωσα το όνομά μου στο Steam :S
Athanasios2104 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Όχι και Bad Boy ρε =D Για ψάξε με με mail: giorgos147 at hotmail.com Edit: Οπα, λαθος. giorgos147 είναι. Πριν σου έδωσα το όνομά μου στο Steam :S Όλα κομπλέ, βραδάκι αν είναι θα πω κι άλλα παιδιά από την clan να ρίξουμε μολύβι Επίσης όποιος θέλει μπορεί να μπει στο TeamSpeak3 server της ομάδας μας (δεν θα υπάρξει πρόβλημα, σαν Trusted Guests θα μπείτε και πείτε ότι μιλήσατε μαζί μου) για καλύτερη επικοινωνία, αφού το in-game VOIP σηκώνει lag. Δεν χρειάζεται πάντως να έχετε mic, αρκεί να συνενοούμαστε μπας και επιβιώσουμε! Οδηγίες εγκατάστασης TS3 θα βρείτε εδώ: http://forums.hel-px.gr/viewtopic.php?f=11&t=271 Ξεκινάμε από normal και στις επόμενες μέρες Insame και τα μυαλά στα κάγκελα!!
gega Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δε μου ήρθε καν Invitation. Δες τι εμφανίζει με το που πατάω να κάνω προσθήκη. εχεις αγορασει εστω ενα παιχνιδι στο steam ? αλλιως δεν μπορεις να κανεις private messages ουτε να κανεις friend request (αλλα και να δεχτεις) ---------- Προσθήκη στις 22:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:28 ---------- Για να καταλάβω, μόνο ΜΙΑ πίστα υπάρχει προς το παρόν, για SP και MP ?? Και πως γίνεται να βρεθούμε να πάιξουμε coop? Athanasios2104 είναι το όνομά μου και στο Steam PS: Κατεβάζω και το Breed Impact για ολοκληρωμένη SP campaign. Αν το έχει κανείς άλλος, PM για COOP και εκεί. σε εκανα add.. το κοβω για τρελο λιωσιμο το βραδακι
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Αν παει καλα και δεν ειναι βαρετο πειτε μου εδώ μιλάμε για survival και εσύ το σκέφτεσαι ακόμη;; btw, θα μπω αρκετά αργάμιση σήμερα, μετά τις 1.30 το κόβω. Παρουσιάζω διπλωματική Πέμπτη - Παρασκευή γαρ... Btw, έπαιξα το μεσημέρι με κάποιους που είχαν φλογοβόλα. Απλώς θερίζουν τα φλογοβόλα. Εγώ ακόμη lvl 2 είμαι . Πάντως πεθαίναμε όλοι σε κάτι αεραγωγούς από infestation. Ενώ εγώ ήμουν medic, πάλι πέθαινα. Τι πατάς όταν γίνεσαι εσύ ή ένας squad mate infestated ?
giorgos147 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Τι πατάς όταν γίνεσαι εσύ ή ένας squad mate infestated ? Το λέει αν πεθάνεις από δαύτο. Το μόνο που σε σώζει είναι να σε κάνουν Heal έως να γίνεις καλά.
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μετά από 4 ώρες gaming, και αφού 2 παίχτες έφυγαν στο γλυκοχάραμα μετά από ηρωικές μάχες, προσπαθήσαμε με έναν ακόμη σύντροφο να περάσουμε την πίστα όπου πρέπει να κάψεις τις φωλιές... ΑΜ ΔΕ! Κάναμε καμιά 10αρια προσπάθειες, άλλα τίποτα! Τι πόρτες σφραγίζαμε, τι medic hubs έπεφταν συνέχεια... και μιλάμε Normal επιπέδο (δλδ στο Insane τι γίνεται;; ) Αν και στην τελευταία προσπάθεια, φτάσαμε πολύ κοντά στην πηγή - νερό όμως δεν ήπιαμε. Εκεί μέσα στους αεραγωγούς, μας την πέφτουνε και στους δύο infestation. Ρίχνω medic hub σε χρόνο dt (μου μένει άλλο 1), και όλα δείχνουν ότι θα την βγάλουμε καθαρή, άλλα πάνω που τέλειωσε το hub, ο σύντροδος ΞΑΝΑ-γίνεται infestated!! Το οποίο ναι μεν αντιλήφθηκα γρήγορα, άλλα άργισα 1-2 κρίσιμα seconds... ε μετά, έχοντας ρίξει και το τελευταίο medic hub, δεν άντεξα, έπεσα κι εγώ. Το συμπέρασμα: όταν γίνεται κάποιον infestation, ΔΕΝ χρειάζεται να βαράει τον εαυτό του ούτε τους αλλους (ΜΟΝΟ το medic hub γιατρεύει το infestation), ΑΛΛΑ πρέπει να προσέχει όσο διάστημα γιατρεύεται να μην ΞΑΝΑ-γίνει infestated. Όπως καταλαβαίνεται από την ώρα, το παιχνίδι είναι Κόλλημα με Κ κεφαλαίο. PS: Άντε να δω πως θα ξυπνήσω στις 10 για διπλωματική.
Cabir Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 θα σας κανω αττ και εγω γιατι εχω ολιγων καει και εγω με αυτο
giorgos147 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μετά από 4 ώρες gaming, και αφού 2 παίχτες έφυγαν στο γλυκοχάραμα μετά από ηρωικές μάχες, προσπαθήσαμε με έναν ακόμη σύντροφο να περάσουμε την πίστα όπου πρέπει να κάψεις τις φωλιές... ΑΜ ΔΕ! Κάναμε καμιά 10αρια προσπάθειες, άλλα τίποτα! Τι πόρτες σφραγίζαμε, τι medic hubs έπεφταν συνέχεια... και μιλάμε Normal επιπέδο (δλδ στο Insane τι γίνεται;; ) Αν και στην τελευταία προσπάθεια, φτάσαμε πολύ κοντά στην πηγή - νερό όμως δεν ήπιαμε. Εκεί μέσα στους αεραγωγούς, μας την πέφτουνε και στους δύο infestation. Ρίχνω medic hub σε χρόνο dt (μου μένει άλλο 1), και όλα δείχνουν ότι θα την βγάλουμε καθαρή, άλλα πάνω που τέλειωσε το hub, ο σύντροδος ΞΑΝΑ-γίνεται infestated!! Το οποίο ναι μεν αντιλήφθηκα γρήγορα, άλλα άργισα 1-2 κρίσιμα seconds... ε μετά, έχοντας ρίξει και το τελευταίο medic hub, δεν άντεξα, έπεσα κι εγώ. Το συμπέρασμα: όταν γίνεται κάποιον infestation, ΔΕΝ χρειάζεται να βαράει τον εαυτό του ούτε τους αλλους (ΜΟΝΟ το medic hub γιατρεύει το infestation), ΑΛΛΑ πρέπει να προσέχει όσο διάστημα γιατρεύεται να μην ΞΑΝΑ-γίνει infestated. Όπως καταλαβαίνεται από την ώρα, το παιχνίδι είναι Κόλλημα με Κ κεφαλαίο. PS: Άντε να δω πως θα ξυπνήσω στις 10 για διπλωματική. Τελικά, σήμερα θα τη περάσουμε; Εγώ μεσημέρι παίζει να μπορώ να μπω.
vocals_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Τελικά, σήμερα θα τη περάσουμε; Εγώ μεσημέρι παίζει να μπορώ να μπω. Χα εγώ την έχω περάσει αυτή. Παιδιά άμα είναι να μπείτε στείλτε κανά π.μ. ή μπορεί απλά να σας δω στο teamspeak (για όποιον είναι συνδεδεμένος εκεί). Όποιος θέλει με κάνει και add στο steam, vocals_ λέγομαι και κει.
lalanis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ψιλοδύσκολο είναι ρε σεις....Νομίζω θα έπρεπε να έχει ammo ή heals σε generic crates...Να κρατάει ρυθμό....
Athanasios2104 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Τελικά, σήμερα θα τη περάσουμε; Εγώ μεσημέρι παίζει να μπορώ να μπω. george εγώ θα επανέλθω στην ενεργό δράση Παρασκευή βράδυ, προς το παρόν λιώνω με τη διπλωματική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.