Athanasios2104 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Πολλές ομοιότητες με το Alien Breed Impact, με τη διαφορά όμως ότι αυτό είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα είναι διαθέσιμο από ΑΥΡΙΟ. Kudos to MasterCommander από το thelab. Alien Swarm is a game and Source SDK release from a group of talented designers at Valve who were hired from the Mod community. Available free of charge, the game thrusts players into an epic bug hunt featuring a unique blend of co-op play and squad-level tactics. With your friends, form a squad of four distinct IAF Marine classes. Plan your attack using an unlockable arsenal of weapons with countless loadout configurations against a wide variety of aliens. Blaze your way through an overrun, off-world colony, eradicating the alien infestation in environments ranging from the icy planet's surface, to a subterranean lava-flooded mining facility. Along with the game get the complete code base for Alien Swarm that features updates to the Source engine as well as the SDK. Alien Swarm adds 3rd person camera, depth of field, improved dynamic shadows and a wide variety of gameplay additions to the Source engine. * Tactical, 4 player co-op action game with a top-down perspective * Complete game code and mod tools * Unlock persistent items by gaining levels * Over 40 weapons and equipment with countless loadout configurations * 4 unique classes and 8 unique characters * Matchmaking, Steam Cloud, Steam Stats * 64 achievements * Tile-based map generation tool * Powered by Source and Steam http://store.steampowered.com/app/630 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=603izhzohos&feature=player_embedded[/ame]
vocals_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ωωω πολύ καλό δείχνει και είναι και free, θα το τσεκάρω αύριο
chill Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Το είδα, δεν είναι καθόλου κακό για free game. Βασικά περίμενα να είχε καμιά campaign αλλά μόνο offline practice σου δίνει, καταλαβαίνετε λοιπόν πως επικεντρώνεται στο online, γεγονός που δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα tbh
Athanasios2104 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Το είδα, δεν είναι καθόλου κακό για free game. Βασικά περίμενα να είχε καμιά campaign αλλά μόνο offline practice σου δίνει, καταλαβαίνετε λοιπόν πως επικεντρώνεται στο online, γεγονός που δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα tbh ναι, και εγώ περίμενα SP campaign, άλλα μάλλον για αυτό υπάρχει το Breed Impact! Πάντως και με την training πίστα το μολύβι πέφτει αλύπητα, δεν μπορώ να φανταστώ 4 coop σε hard difficulty! Λοιπόν, όσοι κατέχετε το steam, για πείτε πως θα βρεθούμε να ρίξουμε μερικά ζουζουνο-κεφάλια
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Το παιχνίδι περιλαμβάνει και έναν εύκολο (αν και πολύ απλουστευμένο) level creator/editor, ενώ βέβαια μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει και τον Hammer του Source SDK για να κάνει πιο ... επαγγελματική δουλειά. Δε θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν custom maps
giorgos147 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Λοιπόν, για όσους ξέρετε, ας το παίξω λίγο Check2Fire! Έβαλα το παιχνίδι χθες κατά τις 4 παρά να μου έρχεται, και στις 4:30 το είχα.(~2GB σύνολο) Επειδή ήταν και τέτοια ώρα, το δοκίμασα μόνο ένα 35λεπτο γιατί δεν είχα και μεγάλη όρεξη για παιχνίδι, αν και, και το 35λεπτο πέρασε χωρίς να το καταλάβω! Αν και δε ξέρω πόσο θα κρατήσει το παραπάνω. Αρχικά, μόλις μπείτε στο παιχνίδι, η πρώτη επιλογή που θα δείτε θα είναι η επιλογή Online Game, και τελευταία το Offline Play, που προφανώς, είναι για Practice, διότι εκτός από σκέτο Offline Play, λέει Offline Practice Play! Επειδή πάω να βγω από τα όρια του Check2Fire, μόλις επιλέξετε Server κ.λπ. κ.λπ. θα βγείτε εδώ: και θα έχετε τις παρακάτω διαθέσιμες Classes αρχικά(θα είναι και ο Medic, απλά δε τον δείχνει ως διαθέσιμο επειδή τον έχω επιλεγμένο) Μετά, μόλις είναι έτοιμοι όλοι οι συμπαίκτες, θα έχετε ένα ατελείωτο Loading: και μόλις μπείτε στο παιχνίδι, γραφικά, φωτισμοί, και το Animation που δε μπορείτε να διακρίνετε, θα είναι έτσι (Full Detailed ολα) Χθες, με την ομάδα που ήμουν, αρχικά παίξαμε στο Normal, αλλά ξαφνικά, στο δεύτερο επίπεδο, είδα Hard, όχι να το παινευτώ, αλλά μέσα στο μισό του χάρτη που διανύσαμε, ήμουν ο μόνος που επέζησα για ώρα (και μη φανταστείτε τίποτα, 7-8 δευτερόλεπτα περισσότερο από τον τελευταίο) Ευχαριστώ τον Check2Fire για την miniBlog ιδέα
Athanasios2104 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Για να καταλάβω, μόνο ΜΙΑ πίστα υπάρχει προς το παρόν, για SP και MP ?? Και πως γίνεται να βρεθούμε να πάιξουμε coop? Athanasios2104 είναι το όνομά μου και στο Steam PS: Κατεβάζω και το Breed Impact για ολοκληρωμένη SP campaign. Αν το έχει κανείς άλλος, PM για COOP και εκεί.
inexhale Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Οχι εχει και αλλες πιστες στο mp. Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι δεν μπορεις να δεις αν οι αλλοι ειναι στο lobby η in-game. Και οταν ειναι in-game πρεπει να κανεις spec μεχρι την επομενη πιστα. Τα λεφτα του τα αξιζει παντως
Athanasios2104 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Όντως, το Swam δεν έχει SP Campaign (μόνο 1 πίστα training), άλλα μέσω coop παίζει όλες τις πίστες! Έίναι ΑΚΡΩΣ ΕΘΙΣΤΙΚΟ, στο δε Insane mode νομίζω δεν επιβιώνει κάνεις!! Και το καλύτερο... έχει Classes και Unlocks!! Λοιπόν, κατεβάστε το να λιώνουμε στα 4-coop, γιατί θέλει ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (με VOIP, αλλιώς δεν παλεύεται) !! PS: Ποια λεφτά ρε inexhale, τσάμπα είναι
giorgos147 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Θανάση, στο Steam ρε συ, πάω να σε κάνω Add και λέει ότι πρέπει να αγοράσω ένα παιχνίδι ώστε να επαληθευτεί το Account μου. Καμιά ιδέα;
Athanasios2104 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Θανάση, στο Steam ρε συ, πάω να σε κάνω Add και λέει ότι πρέπει να αγοράσω ένα παιχνίδι ώστε να επαληθευτεί το Account μου. Καμιά ιδέα; λολεν Για δώσε όνομα να προσπαθήσω εγώ. Ούτε εγώ δεν έχω αγοράσει παιχνίδι από Steam (αν και το Breed Impact βλέπω να το παίρνω το βραδάκι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.